SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is Google persoonlijk?

Google persoonlijk

Google persoonlijk

Naarmate de zoekresultaten van Google steeds persoonlijker worden, worden SEO's steeds verontrustender. Het bijhouden van rankings - een van de belangrijkste SEO-KPI's - is een uitdaging geworden met locatie, eerdere zoekopdrachten en browsergeschiedenis die van invloed zijn op de resultaten die gebruikers behalen. De nauwkeurigheid is zelf enigzins vaag geworden: als er zoveel SERP-variaties zijn als er locaties zijn, welke moet u dan als 'nauwkeurig' beschouwen?

Wat is een gepersonaliseerde zoekopdracht?

Gepersonaliseerde zoekresultaten zijn de resultaten die een gebruiker in een zoekmachine ziet die niet alleen gebaseerd zijn op de traditionele rangingfactoren (zoals de relevantie van de webpagina's voor de zoekterm of hun autoriteit), maar ook op de informatie die de zoekopdracht heeft over de gebruiker op dat moment, zoals hun locatie, zoekgeschiedenis, demografische gegevens of interesses. Het doel van gepersonaliseerd zoeken is het vergroten van de relevantie van de resultaten voor de specifieke gebruiker.

Welke factoren beïnvloeden personalisatie?

Plaats

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Google de locatie van de gebruiker kent en deze gebruikt in een groot deel van de zoekopdrachten die we maken. Wat misschien nog meer verrassend is, is de nauwkeurigheid en toewijding waarmee Google dit doet. Als uw Locatievoorzieningen hebt ingeschakeld op uw mobiele apparaat, bereid u dan voor om verrast te worden.

Wanneer u niet via een mobiel apparaat bent verbonden met Google, zal het achterhalen op welk adres u zich bevindt. Dit is misschien niet zo heel precies, maar het geeft Google nog steeds reden om zoekresultaten aan te passen aan uw locatie.

Zoek- en browsegeschiedenis

onze eerdere zoekopdrachten, de zoekresultaten waarop u heeft geklikt en uw browsergeschiedenis beïnvloeden hoe Google in de toekomst de zoekresultaten voor u zal personaliseren. Met deze gegevens begrijpt Google wat uw interesses zijn en past uw zoekervaring hierop aan.

Google maakt voor elke zoeker een gepersonaliseerd profiel op basis van hun browsegeschiedenis, zoekgeschiedenis en SERP-klikken, en wijzigt vervolgens de zoekresultaten die we zien op basis van onze interesses.

Sociale media

Wanneer u een Google+ account aanmaakt, geeft u veel demografische gegevens over uzelf weg, zoals uw leeftijd, geslacht, interesses en vrienden. Deze informatie vormt, samen met uw zoek- en browsergeschiedenis, uw zogenaamde "persoonlijke profiel" dat Google gebruikt om de SERP's aan uw interesses aan te passen.

Google kan sociale media berichten van uw connecties toevoegen aan de zoekresultaten en resultaten pushen die worden gedeeld door uw connecties of ze hoger in de SERP plaatsen, en de zoekresultaten u bij uw profiel te zien krijgt, op subtiele wijze aanpassen. Als u een G + profiel hebt en bent ingelogd bent in uw Google-account in uw browser, kunnen de zoekresultaten die u ziet, content bevatten die door uw vrienden wordt gedeeld waardoor ze zelfs op de eerste pagina van Google zichtbaar zijn.

Apparaat

In 2017 zijn de SERP's van Google op desktop- en mobiele apparaten zo verschillend geworden dat het waarschijnlijk eerlijker is om Google Mobile een aparte zoekmachine te noemen - een met zijn eigen ranking-factoren.

Pagina's worden anders gerangschikt op mobiele apparaten dan op desktopcomputers, en zoekopdrachten worden ook anders geïnterpreteerd.

Hoewel autoriteits- en relevantie-signalen voor zowel Google Desktop als Google Mobile grotendeels hetzelfde lijken, maakt mobile friendly een groot verschil in het algoritme. De mobiele algoritme update heeft pagina's die niet optimaal zijn geoptimaliseerd voor smartphones volledig verwijderd uit de mobiele zoekresultaten (of ze zijn in elk geval aanzienlijk in positie verlaagd), terwijl ze mobielvriendelijke pagina's hoger in de SERP’s laten zien.

Andere Google-producten die u gebruikt

Veel van de zoekfuncties van Google (denk aan featured snippets en de knowledge graph vakken zijn bedoeld om de informatie te bieden waarnaar de zoeker op zoek is, direct op de pagina met zoekresultaten, zodat we niet hoeven door te klikken naar de zoekresultaten.

Eén zo'n functie is ook een soort van personalisatie. Het is namelijk Google's gebruik van informatie die ze hebben van de andere Google-producten - Gmail, Google Agenda, Google Play, Google Maps, enz. Dit betekent dat u Google de zoekmachine kunt gebruiken om niet alleen nieuwe informatie te vinden, maar ook om u te herinneren aan informatie waar u in het verleden naar hebt gezocht.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Persoonlijk

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »