SEO SNEL bedrijfslogo

Time Management

Time Management

Time Management

Time Management is het proces van organiseren en plannen om uw tijd tussen specifieke activiteiten te verdelen. Met time management kunt u slimmer werken - niet harder - zodat u meer gedaan krijgt in minder tijd, zelfs als de tijd krap en de druk hoog is. Als u uw tijd niet goed indeelt, schaadt dit uw effectiviteit en veroorzaakt het stress.

De wortels van time management liggen in het bedrijfsleven.

De industriële revolutie van de 19e eeuw en de opkomst van fabrieken hebben de behoefte gecreëerd om een nieuwe relatie met de tijd aan te gaan. Fabriekswerk eiste, in tegenstelling tot agrarische arbeid, stiptheid. Mensen moesten leren leven met de klok in plaats van met de zon.

Scholing werd steeds belangrijker om studenten voor te bereiden en zo goede fabrieksarbeiders te worden met de juiste gewoonten. Stiptheid en productiviteit werden de overkoepelende doelen. "Tijd is geld", zei Benjamin Franklin, een mening die de mantra van de zakenwereld werd.

Time Management gaat over:

• Effectieve planning

• Doelen en doelstellingen bepalen

• Deadlines vaststellen

• Delegatie van verantwoordelijkheden

• Activiteiten prioriteren op basis van hun belang

• Het juiste moment besteden aan de juiste activiteit

Plan uw dag ruim van tevoren. Bereid een takenlijst of een "TAAKPLAN" voor. Noteer de belangrijke activiteiten die op één dag moeten worden gedaan en de tijd die aan elke activiteit moet worden besteed. Werk met hoge prioriteit komt op de eerste plaats, gevolgd door projecten die op dit moment minder van belang zijn. Voltooi lopende taken één voor één. Begin pas met nieuw werk als u klaar bent met uw vorige taak. Vink degene aan die u al hebt voltooid. Zorg ervoor dat u de taken binnen de gestelde tijd afmaakt.

Time Management: Doelen en doelstellingen

Werken zonder doelen en doelen in een organisatie zou vergelijkbaar zijn met een situatie waarin de kapitein van het schip zijn weg kwijtraakt in de zee. Stel doelen en zorg ervoor dat ze realistisch en haalbaar zijn.

Time Management: Deadlines

Stel zelf deadlines in en doe er alles aan om taken vóór de deadlines te voltooien. Leer de verantwoordelijkheid van het werk te nemen. Eén persoon die het beste de deadlines kan bepalen, bent uzelf. Stel de vraag hoeveel tijd moet worden besteed aan een bepaalde taak. Gebruik een agenda om de belangrijke datums te noteren met de bijbehorende deadlines.

Als een taak echt dringend en belangrijk is, ga er dan mee door.

Als u echter merkt dat u excuses maakt om iets niet te doen, vraag uzelf dan af waarom.

U twijfelt misschien of u de taak überhaupt zou moeten uitvoeren. Misschien maakt u zich zorgen over de ethiek, of u vindt het niet de beste optie. Als dat zo is, dan zult u merken dat anderen het daarmee eens zijn. Bespreek het met collega's of uw manager, op het werk en met familie of vrienden thuis, en kijk of er een alternatief is dat misschien beter is.

Time Management: Probeer niet te multitasken

Over het algemeen zijn mensen niet erg goed in multi-tasking, omdat het onze hersenen tijd kost om opnieuw te focussen.

Het is veel beter om een taak af te maken voordat u aan een nieuwe begint. Wanneer u veel verschillende taken moet uitvoeren, probeer ze dan te groeperen, zodat u dezelfde taken achter elkaar kunt uitvoeren.

Time Management: Blijf kalm en bekijk dingen in perspectief

Misschien is het belangrijkste om te onthouden kalm te blijven. U overweldigd voelen door te veel taken kan heel stressvol zijn. Vergeet niet dat het niet het einde van de wereld is als u de laatste taak van de dag niet haalt of tot morgen laat, vooral als u verstandig hebt geprioriteerd.

Naar huis gaan of vroeg naar bed gaan, zodat u fit bent voor morgen, is misschien een veel betere optie dan een zelfopgelegde of externe deadline halen die misschien niet eens zo belangrijk is.

Neem even de tijd om te pauzeren en uw leven en prioriteiten in het juiste perspectief te plaatsen, en misschien merkt u dat het beeld behoorlijk verandert!

Cursus Time Management

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw tijd beter in te delen. Dankzij onze cursus time management verhoogt u uw persoonlijke effectiviteit. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Time Management

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »