SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is een Placeholder?

Wat is een Placeholder?

Placeholder

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u met placeholder waarden in e-mailmarketing kunt werken en een volledige lijst met beschikbare placeholder waarden.

Wat is een Placeholder?

Een placeholder is een stuk tekst in een specifiek formaat dat dynamisch wordt vervangen door een waarde wanneer de content wordt verwerkt. In e-mailmarketing is de indeling van placeholder als volgt

{{PlaceholderName}}, waarbij de naam van de placeholder aangeeft welke waarde moet worden vervangen in de verwerkte content.

Waar kan ik ze gebruiken?

Placeholder-waarden zijn op verschillende plaatsen in Email Marketing beschikbaar. Eerst en vooral ondersteunt de content van de hoofdtekst van de e-mail dit type placeholder-waarden, ook de velden voor onderwerp en ten slotte de velden van de trackingprovider.

• E-mailtekst

• Onderwerpen

• Tracking provider velden

De placeholders zijn niet beschikbaar en de waarden worden niet weergegeven in winkelwagenverlaters e-mails. De waarden worden alleen weergegeven in normale e-mails.

Hoe gebruik ik ze?

Om e-mailspecifieke dynamische waarden in uw content te krijgen, moet u een placeholder gebruiken. De tijdelijke aanduiding volgt het eerder genoemde formaat en wordt eenvoudig gebruikt door ze toe te voegen aan het stuk content dat u dynamisch wilt maken.

Als u bijvoorbeeld wilt dat uw onderwerp de naam van de ontvanger bevat, voert u de volgende tekst in het onderwerpveld in:

Beste {{Email: User.Name}} Of als u de trackingbron dynamisch wilt maken met het onderwerp van de e-mail of een andere ID, schrijft u het volgende in de campagnebron in Google Analytics:

{{EmailMessaging: Message.Subject}} of nieuwsbrief {{EmailMessaging: Message.Id}}

Welke placeholders zijn beschikbaar?

De volgende placeholders zijn beschikbaar.

WooCommerce Smart Reminder Emails placeholders

{site_title}: de sitetitel.

{unsubscribe_url} - url om u af te melden voor e-mails.

{unsubscribe_link} - klikbare link om u af te melden voor e-mails.

{order_items_table} - tabel met alle bestellingsitems.

{review_products} - lijst met producten uit de bestelling die niet door deze klant zijn beoordeeld.

{order_number} - het ordernummer.

{email_date} - de datum waarop de e-mail is verzonden.

{order_date} - de besteldatum.

{order_time} - de besteltijd.

{date_paid} - de datum van betaling.

{date_completed} - de datum waarop de bestelling is voltooid.

{date_created} - de datum waarop de bestelling is gemaakt.

{date_modified}: de datum waarop de bestelling voor het laatst is gewijzigd.

{order_total} - het totaal van de bestelling.

{shipping_method} - de naam van de verzendmethode.

{payment_method} - de naam van de betaalmethode.

{payment_url} - url om de bestelling te betalen.

{shipping_notes} - de verzending / klantnotities (ingevoerd door de klant bij het afrekenen) .

{order_notes} - de ordernotities.

{private_order_notes} - de privébestellingsnotities.

{customer_ip_address} - IP-adres van de klant op het moment van afrekenen.

{status} - de orderstatus-slug.

{currency} - de ordervaluta

Factuur adres

{billing_address} - het volledige factuuradres, opgemaakt door WooCommerce.

{billing_first_name} - de voornaam van het factuuradres.

{billing_last_name} - de achternaam van het factuuradres.

{billing_company} - de bedrijfsnaam van het factuuradres.

{billing_address_1} - de eerste adresregel van het factuuradres.

{billing_address_2} - de tweede adresregel van het factuuradres.

{billing_city}: de plaatsnaam van het factuuradres.

{billing_postcode} - de postcode van het factuuradres.

{billing_country} - naam van het land van het factuuradres.

{billing_state} - de naam van de staat van het factuuradres.

{billing_email} - het e-mailadres van het factuuradres.

{billing_phone} - het telefoonnummer van het factuuradres.

Afleveradres

{shipping_address} - het volledige verzendadres, opgemaakt door WooCommerce.

{shipping_first_name} - de voornaam van het verzendadres.

{shipping_last_name} - de achternaam van het verzendadres.

{shipping_company} - de bedrijfsnaam van het verzendadres.

{shipping_address_1} - de eerste adresregel van het verzendadres.

{shipping_address_2} - de tweede adresregel van het verzendadres.

{shipping_city} - de naam van de stad van het verzendadres.

{shipping_postcode} - de postcode van het verzendadres.

{shipping_country} - de naam van het land van het verzendadres.

{shipping_state} - de naam van de staat van het verzendadres.

Aangepaste velden

Aangepaste velden kunnen op dezelfde manier worden opgenomen, plaats gewoon de naam (meta key) van het aangepaste veld tussen haakjes, dus als uw aangepaste veldnaam de meta key '_billing_custom' heeft, is de tijdelijke aanduiding ervoor {_billing_custom}

Google Tag Management beheer

Wij zijn uw partner als het gaat om Google Tag Management beheer. We maken uw website sneller. Hierdoor zal uw bedrijf online beter worden gevonden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Placeholder

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »