SEO SNEL bedrijfslogo

Cost Per Sale

Cost Per Sale

Cost Per Sale

De cost per sale (CPS), ook bekend als de pay per sale, is een meetwaarde die door online marketing professionals wordt gebruikt om het bedrag te bepalen dat wordt betaald voor elke verkoop die door een specifieke advertentie wordt gegenereerd.

De term wordt vaak gebruikt in online marketing, maar in sommige gevallen kan hij ook worden gebruikt bij traditionele media. De cost per sale begint met een budget en een startdatum. De creatieve middelen worden ontwikkeld en de reclamecampagne wordt geïmplementeerd. Elke verkoop wordt gedurende deze periode bijgehouden en wordt op de einddatum gebruikt om de advertentiekosten voor elke verkoop te berekenen. In een digitale campagne zal de klant doorklikken vanuit een advertentie. Op dit moment wordt een pixel aan de gebruiker gekoppeld en wordt deze gebruiker bij het afrekenen gevolgd. Dit creëert een nauwkeurige toeschrijving voor de aankoop en maakt het mogelijk om de werkelijke kosten per verkoop te berekenen, in plaats van een schatting in een traditionele campagne. De statistiek van de kosten per verkoop is waardevol, maar er zijn ook enkele tekortkomingen in de manier waarop adverteerders de resultaten interpreteren. Hoewel u de winstgevendheid tijdens de campagneperiode kunt meten, zullen sommige mensen pas veel later terugkeren om een aankoop te doen, omdat ze gewoon nog niet helemaal klaar zijn om te kopen. Dit kan de resultaten scheef trekken want het bewustmakingsaspect van elke campagne levert waarde op. In het ideale geval levert een CPS-campagne verkopen op op een manier die gemakkelijk te volgen en te repliceren is, zodat het bedrijf zijn bestede bedragen kan schalen en de omzet dienovereenkomstig kan laten groeien.

Wat is cost per lead?

Cost Per Lead meet de hoeveelheid geld die u uitgeeft aan betaalde online advertenties gedeeld door het aantal leads dat u verkrijgt.

Een ontstaat plaats wanneer iemand een formulier invult, het nummer op uw website belt, of een app downloadt.

Kortom, u deelt het bedrag dat aan uw Google-advertenties is uitgegeven, door het aantal mensen dat contact opneemt met uw bedrijf.

Bijvoorbeeld: Onze klant heeft vorige week € 4996 uitgegeven aan zijn Google-advertentiecampagne en hebben 79 mensen een formulier ingevuld of het bedrijf gebeld. De kosten per lead zijn uiteindelijk € 4996/79 leads = € 61,96 kosten per lead.

CPS berekenen (cost per sale)

CPS (kosten per verkoop) wordt berekend door de kosten te delen op basis van het aantal verkopen of de cost per click (CPC) op basis van de conversieratio. Dit is de formule om CPS te berekenen:

CPS = kosten gedeeld door verkoop

CPS = CPC gedeeld door Conversieratio

Voorbeeld van CPS-berekening

Als de campagnekosten € 2600 bedragen en er 20 verkopen zijn behaald, wordt CPS als volgt berekend:

CPS = 2.600 € gedeeld door 20

CPS = 130 €

Als de CPC 0,35 € is en de conversieratio 7% (0,07) is, wordt de CPS als volgt berekend:

CPS = 0,70 € gedeeld door 0,14

CPS = 5 €

Cost Per Click calculator

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Cost Per Sale

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »