SEO SNEL bedrijfslogo

Google Home

Google Home

Google Home

Google Home is een wifi-luidspreker (speaker) die tevens dienst doet als een smart home control center en is een persoonlijke assistent voor het hele gezin. U kunt het gebruiken voor entertainment in uw hele huis, hij kan moeiteloos dagelijkse taken beheren en u kunt dingen aan Google vragen die u wilt weten. Het is eigenlijk een Amazon Echo, maar dan een Google versie.

Het apparaat zelf heeft verwisselbare bases beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen (zoals metaal en stof, zodat u het kunt aanpassen aan uw interieur). Onder die verwisselbare shell bevindt zich een luidspreker die nummers kan afspelen en waarmee de Google-assistent met u kan praten. En aan de bovenkant bevindt zich een capacitief aanraakscherm met vier LED's.

Een slimme assistent: Google Assistent staat centraal in de Google Home-ervaring.

Deze virtuele persoonlijke assistent maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om dingen op internet te vinden, evenementen en herinneringen in te stellen, muziek en video's af te spelen en nog veel meer. Beter nog, Google Home wordt voortdurend bijgewerkt, wat betekent dat de slimme virtuele assistent alleen maar slimmer wordt naarmate de tijd vordert.

Google Home: Een entertainmentplatform

Hoewel Google Home deels is ontworpen als een handige assistent, kan het ook de weg naar uw huis vinden.

Google Home wordt geleverd met ondersteuning voor een breed scala aan diensten, waaronder Google Play Music, Spotify, Pandora en TuneIn. Voor toegang tot deze diensten hoeft u alleen maar een account te hebben, zodat u deze kunt koppelen aan uw Google Home.

Google Home: Verschillende stemmen komen overeen met verschillende accounts

Google Home is slim genoeg om te weten wie er tegen hem spreekt. Dus wanneer u meer dan één account koppelt, hoeft u niet handmatig van account te wisselen wanneer u uw muziek wilt afspelen of herinneringen voor uw agenda wilt instellen. Google Home zal weten wie er spreekt.

Bellen met Google Home

Niet alleen telefoontjes naar vrienden, maar ook naar bedrijven. Google kan een deel van het werk doen om een bedrijf te vinden dat u wilt bellen als u het vraagt. U kunt bijvoorbeeld vragen om naar een garage te bellen. Het werkt niet altijd, maar het kan zeker handig zijn.

Wie moet de Google Home kopen?

Wanneer u geïnteresseerd bent in het systeem van Google en een spraakgestuurde luidspreker wilt om naar muziek te luisteren of smart-home-apparaten te bedienen, is Google Home een aanbeveling. Ondanks dat het nieuw is in vergelijking met Amazon's Echo, voelt de Home verrassend compleet aan, zowel qua ontwerp als qua mogelijkheden.

Een van de voordelen die het Home biedt ten opzichte van bestaande slimme luidsprekers (speakers), is de mogelijkheid om de context van uw zoekopdrachten te volgen op basis van eerdere invoer (input).

De Echo, van Alexa, daarentegen, maakt gebruik van een enkel Amazon-account, maar Amazon Prime-accounts worden meestal gedeeld met de hele familie, dus tenzij u meerdere Prime-accounts hebt in uw huishouden en de Echo gebruikt om te winkelen bij Amazon, zult u niet tegen eventuele conflicten aanlopen.

De Alexa van Amazon heeft een voorsprong wanneer het gaat om smart-home-integraties, maar de Google Home werkt al met Philips Hue-lampen, de Nest Learning Thermostat en de SmartThings-hub van Samsung. Google Home ondersteunt sinds kort ook de Nederlandse taal via de Google Assistant. Tevens is er een Google Home Mini versie die u overal in Nederland kunt kopen.

AdWords Bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL helpt u met het optimaliseren van uw AdWords campagnes. Dankzij onze unieke concurrentieanalyse weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Home

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »