SEO SNEL bedrijfslogo

Firebase

Firebase

Firebase

Firebase is het mobiele applicatie-ontwikkelingsplatform van Google waarmee u uw app kunt bouwen, verbeteren en laten groeien.

De geschiedenis van Firebase

In 2011, voordat Firebase Firebase was, was het een startup, Envolve genaamd. Als Envolve bood het ontwikkelaars een API die de integratie van een online chat-functionaliteit in hun website mogelijk maakte.

Firebase is een toolset om uw app te "bouwen, verbeteren en te laten groeien", en de tools die het u geeft dekken een groot deel van de diensten die ontwikkelaars normaal gesproken zelf moeten bouwen, maar niet echt graag zelf willen bouwen, omdat ze zich liever concentreren op de app zelf. U moet hierbij denken aan zaken als analytics, authenticatie, databases, configuratie, bestandsopslag, push-berichten en ga maar door.

Wanneer ik zeg 'gehost in de cloud', bedoel ik dat de producten backend-componenten bevatten die volledig worden onderhouden en beheerd door Google. Client-SDK's die worden aangeboden door Firebase werken direct samen met deze back-end diensten, zonder dat er een middleware hoeft te worden gemaakt tussen uw app en de dienst. Als u dus een van de Firebase-database-opties gebruikt, schrijft u meestal code om de database te doorzoeken in uw client-app.

Dit is anders dan bij traditionele app-ontwikkeling, waarbij meestal zowel frontend- als backend-software wordt geschreven. De code van de frontend roept alleen API-eindpunten aan die worden weergegeven door de backend, en de code van de backend doet het feitelijk al het werk. Met Firebase-producten wordt de traditionele back-end echter overbrugd, waardoor het werk in de client wordt geplaatst. Beheerstoegang tot elk van deze producten wordt geboden door de Firebase-console.

Firebase diensten

Firebase diensten kunnen in twee groepen worden verdeeld:

• Ontwikkel en test uw app

• Realtime Database

• Authenticatie

• Testlab

• Crashlytics

• Cloudfuncties

• Firestore

• Cloud opslag

• Prestatie monitoring

• Crash-rapportage

• Hosting

• Groei en betrek uw publiek

Firebase Analytics

• Uitnodigingen

• Cloud Messaging

• Voorspellingen

• AdMob

• Dynamische koppelingen

• AdWords

• Remote Config

• App-indexering

• Realtime Database

De Firebase Realtime-database is een door de cloud gehoste NoSQL-database waarmee u in realtime uw gebruikers kunt opslaan en synchroniseren.

De Realtime-database is eigenlijk één groot JSON-object dat de ontwikkelaars in realtime kunnen beheren.

Met slechts één API voorziet de Firebase-database uw app van zowel de huidige gegevens als updates van die gegevens.

Firebase pricing

• Spark Plan: Royale limieten voor hobbyisten. Gratis.

• Flame plan: Vaste prijsbepaling voor groeiende apps $ 25 / maand. A/B Testing, Analytics en App Indexing gratis.

• Blaze Plan: Prijsbepaling voor apps op schaal. Betaal terwijl u aan het werk bent. Gratis gebruik van Spark-plan inbegrepen *

Ga naar Firebase voor meer informatie over prijzen.

Voeg Firebase toe aan uw iOS-project

voorwaarden:

Installeer Xcode 10.1 of hoger.

Installeer CocoaPods 1.4.0 of later.

Open uw project in Xcode.

Uw project moet gericht zijn op iOS 8 of hoger.

Swift-projecten moeten Swift 3.0 of hoger gebruiken.

Stel een fysiek iOS-apparaat of de iOS-simulator in voor het uitvoeren van uw app.

Voor Cloud Messaging heeft u nodig

• Een fysiek iOS-apparaat • Een Apple Push Notification-verificatiesleutel voor uw Apple Developer-account.

• Schakel in Xcode pushmeldingen in App> Capabilities in.

• Voor alle andere Firebase-producten kunt u een fysiek iOS-apparaat of de iOS-simulator gebruiken.

• Meld u aan bij Firebase met uw Google-account.

Als u nog geen Xcode-project hebt, kunt u een quickstart-voorbeeld downloaden als u alleen een Firebase-product wilt uitproberen.

Voor de hele iOS setup gaat u naar: Firebase iOS setup

Voeg Firebase toe aan uw Android-project

voorwaarden:

Installeer of update Android Studio naar de nieuwste versie.

Zorg ervoor dat uw Android-app:

Targets API-niveau 16 (Jelly Bean) of hoger.

Gebruikt Gradle 4.1 of hoger.

Stel een apparaat of emulator in voor het uitvoeren van uw app.

Emulators moeten een emulator-afbeelding gebruiken met Google Play.

Meld u aan bij Firebase met uw Google-account.

Als u nog geen Android-app-project heeft, kunt u een quickstart-voorbeeld downloaden als u alleen een Firebase-product wilt uitproberen.

U kunt uw Android-app verbinden met Firebase met een van de volgende opties:

Optie 1: (aanbevolen) Gebruik de configuratie-workflow van de Firebase-console.

Optie 2: gebruik de Firebase-assistent voor Android Studio (hiervoor hebt u extra configuratie nodig).

Optie 1: voeg Firebase toe met behulp van de Firebase-console

Het toevoegen van Firebase aan uw app omvat taken in de Firebase-console en in uw open Android-project (u downloadt bijvoorbeeld Firebase-configuratiebestanden van de console en verplaatst ze vervolgens naar uw Android-project).

Voor de hele Android setup gaat u naar: Firebase Android setup

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Firebase

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »