SEO SNEL bedrijfslogo

Neural Matching

Neural Matching

Neural Matching

Het doel van het algoritme is om een zoekopdracht aan een webpagina te koppelen, waarbij alleen de zoekopdracht en de webpagina worden gebruikt zonder hierbij te kijken naar backlinks en keywords. De reden hiervan is dat dit soort algoritme gebruik maakt van "relevance matching".

Het effectief elimineren van veel van Google's richtlijnen voor webmasters die van invloed zijn op rankings. Dat is een enge gedachte gezien de hoeveelheid tijd en moeite die sommige sites besteden aan het optimaliseren van hun webpagina's om betere organische posities in te kunnen nemen.

Overeenkomende zoekopdrachten die alleen op relevantie zijn gebaseerd, lijken misschien een geweldig idee, maar het biedt ook ruimte voor slechte kwaliteit content die op deze manier naar de top van de zoekresultaten kan stijgen. Omdat gebruikers content zien op basis van hun intentie en niet intentie en autoriteit.

Google AI: Neural Matching

Google heeft onlangs aangekondigd dat ze een algoritme voor "neural matching" zijn gaan gebruiken om zoekopdrachten beter te begrijpen.

Volgens een Tweet van Danny Sullivan van Google beïnvloedt dit algoritme voor neural matching 30% van alle zoekopdrachten.

Sullivan legt uit dat dit AI-algoritme wordt gebruikt om woorden beter met concepten te verbinden.

Wat in feite betekent dat Google veel beter is geworden in het begrijpen van synoniemen (of zoals Sullivan ze noemt, 'super synoniemen').

Google AI maakt gebruik van neural matching om synoniemen in tekst te identificeren.

Wat zo cool is, is dat het algoritme niet alleen synoniemen kan identificeren, maar ook diegene welke het meest worden gebruikt in bepaalde contexten.

Elke mogelijke zoekopdracht levert een ander synoniem op, gebaseerd op wat het meest natuurlijk is in een echt gesprek.

Daarom is het vermogen om synoniemen - of nauw met elkaar verbonden concepten - te begrijpen zo belangrijk voor Google.

Google heeft er geen geheim van gemaakt dat gebruikerservaring een topprioriteit is en deze nieuwe AI-mogelijkheid is een grote stap in het helpen ontcijferen van de onderliggende betekenis van zoekopdrachten en het retourneren van nauwkeurigere resultaten.

En met de beweging naar meer door spraak gegenereerde zoekopdrachten, is het belang van zowel het identificeren en gebruiken van natuurlijke taal belangrijker dan ooit.

Google AI, Neural Matching en Deep Relevance Ranking

Google is nooit rechtlijnig geweest met zijn algoritmen.

Dus hoewel we niet zeker weten hoe het nieuwe neural matching-algoritme werkt, kunnen we een beetje inzicht krijgen dankzij een van de nieuwste onderzoekspapers van Google AI, Deep Relevance Ranking Using Enhanced Document -Query Interactions. Hierin wordt het concept van Deep Relevance Ranking of Ad-Hoc Retrieval uitgelegd.

Het gaat ongeveer als volgt: "Document relevance ranking, ook bekend als ad-hoc retrieval heeft de taak om documenten uit een grote verzameling te rangschikken op basis van alleen de query en de tekst van elk document."

Content is belangrijker

Betekent dit dat uitgevers meer synoniemen zouden moeten gebruiken? Bij het toevoegen van synoniemen wordt dikwijls aan keyword spamming gedacht.

Het doel van synoniemen is eenvoudigweg om de context en betekenis van een pagina te begrijpen. Helder en duidelijk communiceren is naar mijn mening belangrijker dan het spammen van een pagina met zoekwoorden en synoniemen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Neural Matching

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »