SEO SNEL bedrijfslogoWebmaster Tools - Google Search Console

Hulp nodig bij de Webmaster tools van Google?

Google Search Console

Webmaster Tools

Webmaster Tools uitleg

Wanneer u goed gevonden wilt worden op het internet dan kan Google Webmaster tools u hierbij helpen. Google webmaster tools of Search console helpt u om meer inzicht te krijgen via welke zoekwoorden mensen op uw website terecht komen. Het aantal zoekwoorden en de positie dat elk zoekwoord inneemt in de zoekmachine is hier te zien.

Problemen met uw website

Wanneer u problemen heeft met uw website dan kunt u dit bekijken via de problemenlijst. De ondersteuningsdocumentatie en testtools zijn hier ook te vinden.

Zelf een website maken

Een website maken die goed scoort in de zoekresultaten en tevens goed is voor de bezoekers is geen makkelijke klus. Het is daarom verstandig om hier professionele hulp voor te zoeken.

Website aanmelden bij Zoekmachine

Uw website aanmelden bij Google is niet nodig. De webcrawlers van Google zullen uw website vroeg of laat vanzelf ontdekken en indexeren. Dit neemt niet weg dat het aanmelden van uw website bij de Google Search console wel aan te raden is. Wanneer de robots uw website hebben bezocht kunt u eventuele problemen die gevonden zijn terugvinden in deze webmaster tool.

Wanneer wordt mijn site weergegeven op Google?

Wanneer u wilt kijken of uw site is opgenomen in de zoekresultaten dan kunt u dit checken door site dubbele punt, en hierna de naam uw website te zoeken in Google. Het aantal resultaten zal vervolgens worden weergegeven. Wanneer uw website niet wordt weergegeven dan kan het zijn dat uw site nog niet is gevonden door de webcrawlers van Google. Redenen hiervoor kunnen zijn :

 •  Er zijn nog niet voldoende links op andere sites aanwezig die linken naar uw site.

 •  De website is nog nieuw en de crawlers van Google zijn nog niet langs geweest.

 •  De indeling van de website maakt het lastig voor de crawlers om doorheen te komen.

 •  Google heeft een foutmelding ontvangen tijdens het crawlen van uw website.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn website of App wordt weergegeven in Google?

Door het volgen van de richtlijnen voor webmasters kunt u het eenvoudiger maken voor de crawlers van Google. Wanneer u deze richtlijnen volgt, zal uw site normaliter goed gevonden worden. Voor mobiele apps geldt dat u app-indexering moet implementeren in uw app. Google webmaster tools bevat handige hulpmiddelen waarmee u uw content kunt aanmelden bij Google. Daarnaast is deze tool handig voor het bijhouden van prestaties en problemen. Ook is het mogelijk dat deze tool u berichten stuurt wanneer er problemen zijn ontdekt.

Controleer of uw site wordt weergeven in Google


Wordt de website weergeven in Google?

U kunt uw website gratis aanmelden bij de zoekmachine. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw website online zetten. Vervolgens kunt u zelf met Google zoeken om te zien of uw website is opgenomen.

Is de Content van hoge kwaliteit?

Het moet de hoogste prioriteit hebben om uw gebruikers een onvergetelijke ervaring te geven. Uniek geschreven webteksten met afbeeldingen die het verhaal visueel maken zijn hierbij van groot belang.

Wordt uw website gevonden door de lokale bevolking?

Om lokaal gevonden te worden is het belangrijk dat u een bedrijfsvermelding op Google publiceert. U kunt zicht hiervoor gratis aanmelden bij Google mijn bedrijf. Wanneer u dit heeft gedaan ontvangt u per post een verificatie code. Wanneer het account is goedgekeurd zal uw bedrijf zichtbaar zijn op Google Maps.

Is de inhoud van de website goed leesbaar op alle apparaten?

Meer dan de helft van alle zoekopdrachten worden gedaan met mobiele apparaten. Het is belangrijk dat uw website zich aanpast aan alle schermformaten en deze snel kan worden geladen.

Is de Website veilig?

Beveilig uw website met een HTTPS verbinding zodat gebruikers zorgeloos kunnen surfen op uw website.

Heeft u hulp nodig?

SEO of Zoekmachine Optimalisatie wordt uitgevoerd door bureau's met medewerkers in dienst die hiervoor opgeleid zijn. SEO bureau SEO-SNEL.nl kan u helpen met het beter vindbaar maken van uw website.

Beter gevonden worden in de Zoekmachines

Wij zijn uw partner als het gaat om online marketing en SEO - Search Engine Optimization. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Webmaster Tools

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren