SEO SNEL bedrijfslogo

Cialdini

Reciprocity (Wederkerigheid): geef een beetje om iets terug te krijgen

Cialdini

Cialdini's eerste overtuigingsprincipe stelt dat wij als menselijke wezens ons verplicht voelen om in feite gunsten terug te geven en onze schulden terug te betalen. Kortom om anderen te behandelen zoals ze ons hebben behandeld.

Het idee van wederkerigheid zegt dat mensen zich van nature verplicht voelen om kortingen of concessies aan anderen te geven of te doen als ze gunsten van iemand anders hebben gekregen. Psychologie legt dit uit door te benadrukken dat wij mensen gewoon een hekel hebben om ons schuldig te voelen tegenover andere mensen!

Commitment: mensen willen dat hun overtuigingen in overeenstemming zijn met hun waarden

Het principe van betrokkenheid (en ook consistentie) verklaart dat wij mensen een diepe behoefte hebben om als consistent te worden gezien. Als dat zo is, zullen we, zodra we publiekelijk iets of iemand wat hebben beloofd, doorgaan om die belofte na te komen, vandaar consistentie. Dit kan vanuit een psychologisch perspectief worden verklaard door het feit dat als mensen iets beloven ze de belofte willen nakomen omdat ze dit als in overeenstemming met hun zelfbeeld zien.

Marketeers zijn erachter gekomen hoe ze dit tweede Cialdini-principe kunnen gebruiken in hun streven naar hogere conversiepercentages.

Social Proof (Sociaal bewijs): er is niets zo sterk als het gevoel van validatie op basis van wat anderen doen

Cialdini definieerde sociaal bewijs als mensen die doen wat ze andere mensen zien doen. Het is een principe dat is gebaseerd op het idee van veiligheid uitgedrukt in cijfers. Als onze collega's bijvoorbeeld te lang doorwerken, dan zijn we geneigd hetzelfde te doen; als we opmerken dat een bepaald restaurant altijd vol met mensen zit, dan is het waarschijnlijker dat we dat etablissement eens zullen proberen. We worden zelfs meer beïnvloed door dit principe als we niet zeker van onszelf zijn of als de mensen die we observeren op ons lijken!

Authority: u zult mij gehoorzamen!

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom mensen over het algemeen genomen de neiging hebben om mensen met autoriteit te gehoorzamen, ook al zijn die autoritaire figuren verwerpelijk en vragen ze anderen om aanstootgevende daden te plegen? Het is gewoon de essentiële aard van het menselijke dier!

Functietitels zoals Dr., bijvoorbeeld en uniformen kunnen dit gevoel van autoriteit bij mensen oproepen, wat de gemiddelde persoon ertoe brengt om te accepteren wat een gezagsdrager, zonder verder vragen te stellen zegt. U kunt dit zien bij reclames en advertentiecampagnes die bijvoorbeeld tandartsen gebruiken om tandpasta te promoten.

Liking: hoe meer u van iemand houdt, des te meer u van iemand overtuigd zult raken

Wat is het belang om van iemand te houden? Volgens Cialdini is het uitermate zinvol omdat het de kansen op beïnvloeding door dat individu beïnvloedt. Welkom bij Cialdini-principe nummer vijf: leuk vinden. Liking is gebaseerd op het delen van iets met mensen dat u gezamelijk leuk vindt. Het is vaak gebaseerd op iets oppervlakkigs als hoe aantrekkelijk het uiterlijk van een persoon is!

Dit principe kan op de volgende manier op conversies worden toegepast: een bedrijf dat zijn conversieratio's wil verhogen, moet zich eenvoudig concentreren op het creëren van een zeer goed uitgevoerde 'Over ons'-pagina.

Schaarste: wanneer u gelooft dat u iets tekort komt, wilt u het des te meer!

We zijn bijna aan het einde van de lijst met overtuigingsprincipes van Cialdini. Schaarste wordt gedefinieerd als de perceptie dat producten aantrekkelijker lijken te worden wanneer de beschikbaarheid beperkt is.

Bijvoorbeeld, menselijk gedrag is zodanig dat we waarschijnlijk iets kopen als we weten dat dit het laatste artikel is of dat een speciale deal binnenkort verloopt. Kortom, mensen geloven echt dat ze snel moeten handelen als ze iets graag willen hebben en wanneer dit niet lukt dan hebben ze het gevoel dat ze hebben gefaald.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Cialdini

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »