SEO SNEL bedrijfslogo

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Een advertorial is een advertentie in een krant, tijdschrift of een website waarbij informatie over het product wordt verstrekt in de vorm van een artikel. Meestal betaalt een merk de uitgever voor een dergelijk artikel.

Advertorials, soms ook native advertising genoemd, zijn stiekeme dingen. Door reclame te combineren met wat lijkt op een traditioneel tijdschriftartikel, hebben advertorials een hoog slagingspercentage om het publiek aan te moedigen, grotendeels dankzij hun uiterlijk. U zult waarschijnlijk een grote tijdschriftachtige kop, heldere, opvallende afbeeldingen of foto's zien en tekst dat net zo uit ziet als het laatste artikel dat u zojuist hebt gelezen voordat u de pagina omsloeg.

Deze advertorials zijn een combinatie van reclame en redactionele content (geschreven artikelen). In plaats van een traditionele en voor de hand liggende advertentie, kunnen merken ervoor kiezen om deze kant op te gaan wanneer ze een advertentieplaatsing in een publicatie kopen. Omdat de advertorial is ontworpen om op de rest van de publicatie te lijken, kunnen lezers het artikel lezen alsof het deel uitmaakt van de content van een tijdschrift, een pluspunt in termen van merkbetrokkenheid.

Advertorials worden vaak gebruikt in gedrukte publicaties, maar dat is niet de enige plaats waar u ze kunt vinden. Meer en meer duiken advertorials op op websites, ontworpen om eruit te zien als alle andere gerichte content die u kunt vinden op de webpagina, maar in plaats daarvan heeft een merk er bewust voor gekozen om zo zijn producten of diensten te promoten.

Voordelen van advertorials

Een hoofddoel van advertorials is om verkeer naar uw website te leiden. Hun doel is niet om de zichtbaarheid van zoekopdrachten te vergroten, maar als uw advertorial aantrekkelijk en goed is, kan het een enorme zegen zijn voor uw site wat betreft verkeer, en de rol die het speelt bij het aanwakkeren van toekomstige conversies / verkopen.

Een groot positief punt van advertorials is dat ze veel uitgebreider en informatiever zijn dan andere vormen van veelgebruikte advertenties, zoals banneradvertenties. Het redactionele stuk kan veel informatie bieden over wat u aanbiedt, waardoor de lezer een beter idee krijgt van wat u hem kunt bieden.

Het is bekend hoe voordelig het voor uw bedrijf kan zijn als u trouwe groep social media volgers heeft, en advertorials kunnen u helpen deze op te bouwen. Als u goed onderzoek hebt gedaan en een doelgroep hebt gespecificeerd die geïnteresseerd zal zijn in wat u aanbiedt, kunt u uw algehele groep volgers eenvoudig vergroten.

Advertorial versus advertentie

Zowel advertorials als display-advertenties worden gebruikt door bedrijven en adverteerders voor het verkopen van producten en diensten. Terwijl advertorials de vorm aannemen van een artikel dat is ontworpen om een product aan een lezer te verkopen, worden display-advertenties weergegeven als een eenvoudige boodschap of afbeelding. Bedrijven gebruiken advertenties of advertorials afhankelijk van hun bedrijfsmodel en doelstellingen.

Laten we eens kijken naar enkele van de significante verschillen tussen advertorials en advertenties.

Advertorials zijn zichtbaar over de gehele content van een pagina. Het kan gebeuren dat lezers een hele advertorial doorlezen en nog steeds niet doorhebben dat een adverteerder een product probeert te verkopen.

In een advertorial krijgt een adverteerder meer mogelijkheden om een lezer te overtuigen voor het kopen van een product, terwijl een display-advertentie onmiddellijk effect heeft op de lezer.

Doorgaans wordt display-advertenties gebruikt om een product of logo te branden. Een bedrijf voert een reclamecampagne om een consument bloot te stellen aan zijn imago. Het bevat meestal een enkele foto van het vlaggenschipproduct van de bedrijven zowel met of zonder woorden.

Een advertorial wordt echter niet gebruikt voor branding, voornamelijk omdat het een lang tekstblok bevat dat niet gemakkelijk te onthouden is zoals dat bij een afbeelding of bericht in een display-advertentie wel het geval is.

Meestal hebben advertorials en advertenties dezelfde prijs als ze dezelfde ruimte innemen. Soms kunnen bedrijven echter voor een copywriter kiezen om de content voor de advertorial te schrijven, in welk geval de advertorial veel meer kan kosten dan een afbeelding of een eenvoudig bericht dat in een advertentie wordt getoond.

Doorgaans worden display-advertenties door adverteerders gebruikt om een eenvoudige en duidelijke boodschap over te brengen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Advertorial

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »