SEO SNEL bedrijfslogo

Mobile Marketing

Mobile Marketing

Mobile Marketing

Elke marketing activiteit uitgevoerd door middel van een mobiel 4G netwerk waarmee consumenten constant verbonden zijn met behulp van een persoonlijk mobiel apparaat. Met andere woorden, elke promotie of reclame op een mobiele telefoon, meestal een smartphone of tablet.

Voordelen van Mobile Marketing

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig eigenaar van een smartphone en besteden gemiddeld twee uur per dag op hun mobiele apparaten. Ik denk dat we allemaal bewust zijn van de rol die mobiele apparaten spelen in ons dagelijks leven. Dit verklaart waarom marketeers zich met hun advertenties richten op mobiele apparaten.

• Hiermee kunt u een zeer gerichte markt bereiken (dat wil zeggen via targeting op locatie)

• Veel lagere CPM (kosten per duizend vertoningen) dan andere traditionele marketing kanalen

• Genereert een hogere respons

• Bereikt uw publiek overal en altijd

Hoe moet ik Mobile Marketing gebruiken?

Er zijn een handvol verschillende manieren om mobiele marketing te gebruiken en hiermee uw klanten te bereiken. Hieronder zijn enkele van de top mobiele marketing strategieën, zoals aanbevolen door deskundigen op het web:

Responsive Design

Als u van plan bent om verkeer naar uw website te genereren als onderdeel van uw mobiele marketing strategie, dan is het absoluut noodzakelijk dat uw website responsive is. Responsive design verwijst naar websites die dynamisch het formaat aanpassen ongeacht het apparaat waarop ze worden weergegeven. Dit is uw eerste stap naar mobiele marketing.

Sms'en

Door middel van SMS Marketing kunt u aan klanten via opt-in vragen of ze uw SMS-berichten wensen te ontvangen. Hierdoor kunt u dan een kortingscode of speciale aanbieding en nieuws over evenementen direct naar de mobiele telefoons van uw klanten sturen.

Mobiele apps

Heeft u een gespecialiseerd proces dat uniek is voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld, misschien bent u een onroerend goed bedrijf en wordt er vaak gevraagd om hypotheken te berekenen. Als dat zo is, dan maakt u een app - een hypotheek calculator! Het creëren van een mobiele app voor een gespecialiseerd proces maakt het makkelijker voor klanten. Daarnaast genereert u op deze manier meer nieuwe leads voor uw bedrijf.

QR Codes

QR-codes kunnen worden gescand door mobiele apparaten om gebruikers te voorzien van speciale informatie en kortingen. Overweeg het opzetten van een QR-code marketingstrategie bij uw advertenties, menukaarten, of door borden in uw kantoor te plaatsen.

Mobile Search

Optimaliseer uw website voor mobiele zoekopdrachten door lokale termen te gebruiken als onderdeel van uw zoekwoordstrategie (dat wil zeggen Tandarts Gouda, Zuid-Holland). Zorg ervoor dat uw telefoonnummer duidelijk zichtbaar is op uw website, in het bijzonder wanneer deze op mobiele apparaten wordt weergegeven, en dat het aanklikbaar is

.

Mobile Marketing

Er zijn veel meer manieren waarop u mobile marketing kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten en deze trend zal alleen maar verder groeien in 2019. Hou uw ogen open voor meer mobiele marketing strategieën in het nieuwe jaar! Als u hulp nodig heeft bij het beheer van uw mobiele marketing strategie, neemt u dan contact op met SEO-SNEL.

Google AdWords Mobile

Wij zijn uw partner als het gaat om Mobile Marketing. We maken uw website beter vindbaar op smartphones en tablets. Hierdoor zal uw bedrijf online beter worden gevonden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Mobile Marketing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »