SEO SNEL bedrijfslogo

W3C

W3C

W3C

W3C is een organisatie opgericht door Tim Berners-Lee in 1994 met als doel om te helpen met de ontwikkeling van gemeenschappelijke protocollen voor de uniforme evolutie van het web: "World Wide Web Consortium". Het W3C is een internationale gemeenschap met een fulltime staf, branche-experts en verschillende organisaties die lid zijn. Deze groepen werken samen om normen voor het World Wide Web te ontwikkelen.

In principe bestaat er geen kantoor van dit bedrijf in de klassieke zin, maar er zijn wereldwijd instellingen die worden beschouwd als officiële gastheren, dat wil zeggen, waar geïnteresseerde partijen alle relevante informatie kunnen verkrijgen.

Binnen deze organisatie zijn er nu 467 leden, en er zijn experts van over de hele wereld die verantwoordelijk zijn voor de voortdurende verbetering van de diensten en normen volgens wiens richtlijnen het hele internet functioneert. Naast Google, Huawei en Oracle Corporation, zijn andere W3C-leden Samsung Electronics, IBM Corporation en Mozilla Foundation, evenals Hitachi Ltd en Intel Corporation, KETI (Korea Electronics Technology Institute), LG Electronics en PayPal, Telenor, Royal National Institute of Blind People en Universiteit van Southampton, Toshiba Corporation, Microsoft en Macromedia, evenals Apple, Adobe en Volkswagen AG, en Yahoo Inc. en vele andere bedrijven en organisaties die wereldwijd actief zijn op verschillende gebieden.

De normen zijn slechts een richtlijn, maar elke ontwerper of ontwikkelaar van een website zal zich houden aan de aanbevelingen van het W3C. Veel van de freelance vacatures voor webdevelopers waarvoor geadverteerd word, bepalen dat de code die wordt gebruikt om een website te bouwen W3C-gevalideerd is. En hoewel dit gebruikelijk is voor HTML en XHTML, wordt het ook steeds belangrijker voor websites die zijn gemaakt met CSS (Cascading Style Sheets).

Wat is W3C-validatie?

We hebben vastgesteld dat er regels zijn om te definiëren hoe we onze HTML, CSS, Javascript, schrijven en ervoor te zorgen dat we goed werk leveren. De programmeertalen die we gebruiken hebben allemaal hun eigen grammatica, vocabulaire en syntaxis, net als een gesproken taal en dat betekent dat het verkeerd kan worden geschreven als u de regels niet volgt. Wanneer we zeggen dat we "W3C-geldige code" schrijven of dat we "onze websites W3C-validatie proof maken", zeggen we dat de code die we schrijven en de websites die we bouwen zonder fouten zullen zijn en op deze manier slagen voor W3C-validatietests omdat onze syntaxis en "grammatica" correct is.

Waarom is het belangrijk dat uw site W3C is?

Het is belangrijk dat uw site W3C geldig is om ervoor te zorgen dat de site goed werkt in uw browser, net als in de andere grote browsers zoals Internet Explorer, FireFox, Chrome, enz. Een website die veel fouten bevat, kan last hebben van veel nadelige gevolgen.

Dit zijn slechts enkele van die nadelige gevolgen:

• Wordt niet correct of consistent weergegeven.

• Niet compatibel met alle belangrijke browsers.

• Wordt niet correct weergegeven op apparaten van verschillende grootten, zoals mobiele apparaten.

• Presteert slecht in zoekmachines (omdat ze de code niet kunnen lezen).

• Laad elementen langzaam.

W3C Validatie

Bureau SEO-SNEL helpt u om de broncode van uw website te valideren. Onze ervaren web developers maken dit mogelijk. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. W3C

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »