SEO SNEL bedrijfslogo

Plagiaat

Plagiaat

Plagiaat

Plagiaat is een serieus probleem. Als u als student betrapt wordt op plagiaat, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw toekomstige academische en werkcarrière. Afgezien van het disciplinaire perspectief, schaadt plagiaat ook de mate waarin u als student kunt leren tijdens uw academische studie. Wanneer u vals speelt door plagiaat te plegen, bedriegt u uiteindelijk uzelf, omdat u de kans hebt laten liggen om kennis over een specifiek onderwerp te vergaren. Deze vaardigheden kunnen u van pas komen tijdens uw leven, dus plagiaat moet koste wat kost vermeden worden.

Soorten plagiaat

Sommige vormen van plagiaat zijn duidelijk. Een essay woord voor woord kopiëren en indienen alsof het de uwe is? Plagiaat natuurlijk. Het probleem is echter niet altijd zo overduidelijk.

Direct plagiaat is het woord voor woord kopiëren van andermans werk. Een alinea uit een boek of artikel in uw essay invoegen, zonder toeschrijving of aanhalingstekens, is direct plagiaat. Iemand betalen om een ​​essay voor u te schrijven en het essay in te dienen alsof het uw eigen werk is, is ook direct plagiaat. Als u direct plagiaat pleegt, wordt u waarschijnlijk gepakt dankzij software en tools zoals Turnitin.

Parafraseren is het aanbrengen van een paar wijzigingen (vaak cosmetisch) in het werk van iemand anders en het vervolgens laten doorgaan alsof het uw eigen werk is. Tenzij een idee algemeen bekend is, kunt u het niet in uw werk opnemen zonder te citeren.

"Mozaïek" plagiaat is een combinatie van direct plagiaat en parafraseren. Bij dit type worden verschillende woorden, woordgroepen en zinnen geparafraseerd in uw essay gebruikt zonder aanhalingstekens te gebruiken.

Onbedoelde plagiaat treedt op wanneer citaten ontbreken of bronnen onjuist worden geciteerd. Onbedoelde plagiaat is vaak het resultaat van een ongeorganiseerd onderzoeksproces. Uiteindelijk, als u er niet in slaagt om uw bronnen op de juiste manier te vermelden, hebt u plagiaat gepleegd - zelfs als u alle intentie had om dit niet te doen.

Onbedoelde plagiaat

Niet alle gevallen van plagiaat komen voort uit een opzettelijke intentie om vals te spelen. Soms laten studenten citaten weg bij het maken van aantekeningen. Dit is echter geen excuus en biedt daarom geen bescherming tegen beschuldiging van plagiaat. Zelfs in gevallen waarin het plagiaat noch opzettelijk noch roekeloos is bevonden, kan er nog steeds een straf worden gegeven voor dit soort praktijken.

Waarom is het verkeerd om te plagiaat te plegen?

Plagiaat is om drie redenen onethisch.

Ten eerste is het onethisch omdat het een vorm van diefstal is. Door de ideeën en woorden van anderen te nemen en te doen alsof die van u zijn, steelt u het intellectuele eigendom van iemand anders.

Ten tweede is het onethisch omdat een pleger van plagiaat vervolgens profiteert van deze diefstal.

Ten derde is dit een bewijs van de capaciteiten en kennis een ander. Als een student een baan verkrijgt op basis van een kwalificatie die hij niet heeft verdiend, kan dit een risico voor anderen zijn.

Sommige studenten spelen ongetwijfeld vals. Ze nemen opzettelijk het harde werk van anderen over, gebruiken het om er zelf beter van te worden en leren weinig tot niets. Maar de meeste gevallen van plagiaat berusten op louter toeval en kunnen worden vermeden als studenten zich meer bewust worden van hun eigen schrijf- en onderzoekspraktijken. De meeste studenten die plagiaat plegen, doen dit onbedoeld, meestal omdat ze niet over de vaardigheden beschikken of te veel op het werk van anderen voortborduren of omdat ze niet weten wat plagiaat inhoudt.

Om ervoor te zorgen dat u geen plagiaat pleegt, moet u altijd uw bronnen vermelden (documenteren) als u verwijst naar informatie die u tijdens uw onderzoek of studie hebt geleerd. Zelfs als u de informatie hebt samengevat of als u deze in uw eigen woorden hebt geherformuleerd, moet u nog steeds de bron van de informatie vermelden.

Denk aan de basisregel van plagiaat: als u de ideeën of feiten van iemand anders dan die van uzelf gebruikt, noemt, verwijst, citeert, samenvat, parafraseert, beschrijft. Er is een heel groot gebied van 'algemene kennis', bijvoorbeeld: Nederland heeft 12 provincies, die u niet hoeft te vermelden.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Plagiaat

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »