SEO SNEL bedrijfslogo

Google Alerts

Google Alerts

Google Alerts

Google Alerts is een van de verborgen parels van Google. Het is echt een krachtig instrument voor het bijhouden van trends, interessante onderwerpen of iets heel nieuws dat online verschijnt. Als u het niet al gebruikt, dan zijn er een paar manieren om er mee te beginnen.

Google Alerts is waarschijnlijk niet één van de meest populaire diensten van Google , maar het is zeker een van de meest bruikbare. Hier zijn enkele manieren om deze dienst te gebruiken.

Voer geautomatiseerde zoekopdrachten uit en vindt uit wie er over u praat

Eén van de beste toepassingen voor Google Alerts is het bijhouden van hoe vaak mensen over u praten op het web en wat ze zeggen. Vaak wordt Google Alerts gebruikt om te achterhalen wat mensen over het bedrijf waar ze werken zeggen, hun start-up, of over hen persoonlijk (via hun blog). Deze gratis dienst levert dezelfde prestaties waar u PR-bedrijven voor moet betalen.

Of u nu probeert te ontdekken of mensen over u roddelen of dat u wilt weten wat mensen over uw bedrijf zeggen, Google Alerts voert een automatische zoekopdracht uit in een oogwenk. Het enige wat u hoeft te doen is uw naam of de naam van uw bedrijf in het zoekveld in te voeren. Vertel Alerts of u alle resultaten of alleen de zoekresultaten van hoge kwaliteit wilt ontvangen, wanneer u ze wilt ontvangen, en hoe u ze wilt verzenden (u kunt ze via e-mail verzenden of via een RSS-feed laten genereren).

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Wanneer u ver van huis bent, of bent verhuisd, maar nog steeds wilt weten wat er in uw oude buurt gebeurt, dan kan Google Alerts u daarbij helpen. Wijzig gewoon de zoekwoorden voor de naam van uw woonplaats, uw thuisland of, als u echt specifieke resultaten wenst, uw postcode. Net als elke Google-zoekopdracht kunt u zo veel zoekwoorden toevoegen als u wilt. Wanneer u de resultaten wilt verkleinen dan kunt u volledige namen invoeren om exacte overeenkomsten te krijgen.

Met Google Alerts kunt u de nieuwsstroom beheersen en een bepaald onderwerp skippen wanneer u er klaar mee bent. Ga naar de zoektermen voor het nieuws dat u volgt en pas aan 'Hoe vaak' per dag het nieuws dat u volgt ververst moet worden. Eén keer per week kan te weinig zijn voor een verhaal dat zich actief ontwikkelt, maar één keer per dag is goed voor degenen onder ons die niet de tijd hebben om stil te blijven staan bij de laatste nieuwsberichten.

Google Alerts geeft u de mogelijkheid om recente nieuwsberichten en zoekresultaten snel te absorberen zodra ze indexeren. Het is niet zo snel als social media zoals Twitter of Facebook, maar het is vrij snel. Om berichten van persbureau’s op de voet te volgen, moet u ervoor zorgen dat u het "Resultaat type" van "Alles" naar "Nieuws" of "Blogs" wijzigt. U kunt ook "Hoeveel" naar "Alleen de beste resultaten" veranderen om de krenten uit de pap te halen.

Wanneer uw verzameling van nieuws minder te maken heeft met actuele gebeurtenissen en meer te maken heeft met entertainment, tech nieuws, of een specifiek publiek persoon, politicus, acteur of persoonlijkheid die u wilt volgen dan is Google Alerts Perfect voor u. U kunt zelfs een Google Alert instellen voor nieuwe video's die door uw favoriete comedian- of YouTube-kanaal worden vrijgegeven, ze via RSS ontvangen, en ze bekijken als ze uitkomen zonder hun kanaal handmatig te hoeven controleren. Uiteraard kunt u het ook gebruiken om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de publieke uitspraken en avonturen van uw favoriete beroemdheid.

Stel een Google alert in

Als u een Google alert wilt instellen, dan meldt u zich aan bij uw Google-account en gaat u naar de pagina Google Alerts.

1. Typ de zoekterm die u wilt volgen in de balk met de tekst "Maak een alert over ..."

2. Klik op het blauwe vak met de tekst 'Een alert maken'.

Dit was het! U hebt zojuist een Google alert gemaakt. Maar uw werk is nog niet helemaal af. Als u wilt dat Google u relevante content biedt die op specifieke tijden arriveert, zijn er nog een paar stappen die u moet nemen.

Pas een Google alert aan

Ga naar de pagina Alerts en vind de Google alert die u wilt aanpassen.

1. Klik op het potloodpictogram rechts van de alert om de instellingen te openen.

2. Pas de alert aan zoals u dat wilt, stel parameters in op basis van de taal van de content waarin u alerts wilt ontvangen, in de regio's waarvan u content wilt ontvangen, de typen content bronnen die u interesseren, enzovoort.

3. Klik op het blauwe vakje "Update alert".

En als u al uw meldingen op een bepaald tijdstip wilt laten bezorgen, raakt u het tandwielpictogram rechts van de woorden 'Mijn meldingen' aan en kiest u een tijdstip voor bezorging. U kunt uw alert updates beperken tot één keer per dag of zelfs één keer per week, maar dat is tegenstrijdig wanneer u informatie snel wenst te krijgen. U kunt ook vragen dat Google al uw updates in één e-mail verzendt, in plaats van afzonderlijk.

Verwijder een Google alert

Het verwijderen van een melding is heel eenvoudig.

1. Ga naar uw Google Alerts-pagina.

2. Zoek het prullenbakpictogram rechts van de alert die u wilt verwijderen en klik erop.

Marktaandeel

Bureau SEO-SNEL helpt u om Google Alerts effectief in te zetten voor uw bedrijf. Het is een gratis tool van Google die u helpt om te weten te komen wat mensen over u of over uw bedrijf te vertellen hebben. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Alerts

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »