SEO SNEL bedrijfslogo

Pay Per Click Marketing

Pay Per Click Marketing

Pay Per Click Marketing

De meest effectieve SEA campagne zetten wij voor u op!

Search Engine Advertising

Meer informatie over de activiteiten van de klant, website, en concurrenten om duidelijke documentatie te verstrekken die in alle andere fasen van het project worden gebruikt. Definieer klantinformatie en zakelijke doelstellingen, samen met alle benodigde informatie die nodig zijn voor het volledige proces.

• 1 Analytics

• 2 Budget

• 3 Doelstellingen

• 4 Campagne Inloggegevens

• 5 Publiek

• 6 Geografische locatie

PPC Audit

Het analyseren van de huidige PPC prestaties van de website op basis van analytics, landingspagina's en de huidige Google AdWords campagne statistieken.

PPC Zoekwoorden Onderzoek

Definieer zoekwoorden met potentie op basis van zakelijke doelstellingen beschreven in de Project Briefing en kansen zoals beschreven in de PPC Audit.

PPC concurrentieanalyse

Definieer PPC concurrenten en Advertenties op basis van zoekwoorden onderzoek en bepaal de gebieden, kansen en risico's.

Strategie

Maak een uitgebreide PPC strategie en projectplan die duidelijk meetbare zakelijke doelen schetst.

PPC Betaald zoeken strategie

Definieer Betaald zoeken (paid search), Display Advertising, en Remarketing campagnes samen met de advertentietekst, landingspagina's en aanbevelingen die gericht zijn op het aanbevolen budget.

PPC Planning

Documenteer meetbare korte en lange termijn doelstellingen om de campagne te evalueren.

Landingspagina maken

Het implementeren van de landingspagina of aanbevelingen van de betaald zoeken (paid search) strategie door ontwikkeling of samenwerking met de klant.

Landingspagina Design

Een ontwerp maken voor het bereiken van een optimale ROI van landingspagina's met een sterke call to action voor nieuwe campagnes.

PPC Campagne bewerken

Bestaande campagnes op basis van de betaald zoeken (paid search) strategie bewerken.

Landingspagina Implementatie

Het maken en bewerken van landingspagina's voor de nieuwe campagnes, conversies bijhouden en de laadtijd minimaliseren.

Optimaliseren

Campagnes bijsturen en bewerken op basis van de prestaties van zoekwoorden, landingspagina's en advertentietekst.

Korte termijn Aanpassingen

Biedingen aanpassen, advertenties en bestemmingspagina's gebaseerd op de korte termijn prestatie-indicatoren (dagelijks of om de paar dagen).

Google AdWords Campagne Aanpassen

Maak globale veranderingen aan de Google AdWords campagne aan op basis van trends die gaandeweg geïdentificeerd worden (wekelijks of tweewekelijks).

Google AdWords campagnes met een hoog rendement!

Wij zijn uw partner als het gaat om search engine advertising en zoekmachine adverteren. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Pay Per Click Marketing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »