SEO SNEL bedrijfslogo

Internet of things

Internet of things

Internet of things

Internet of things is het concept van het verbinden van elk apparaat met een aan en uit-schakelaar op internet (en / of op elkaar). Dit omvat alles van mobiele telefoons, koffiezetapparaten, wasmachines, koptelefoons, lampen, draagbare apparaten en bijna alles wat u maar kunt bedenken. Dit geldt ook voor onderdelen van machines, bijvoorbeeld een straalmotor van een vliegtuig of de boor van een booreiland.

Vandaag de dag zijn computers - en dus internet - bijna volledig afhankelijk van mensen voor informatie. Bijna alle van de ongeveer 50 petabytes (een petabyte is 1.024 terabytes) aan gegevens die beschikbaar waren op het internet werden voor het eerst vastgelegd en gemaakt door de mens door te typen, op een recordknop te drukken, een digitale foto te maken of een streepjescode te scannen.

Het probleem is dat mensen weinig tijd en aandacht hebben en vaak onnauwkeurig zijn - wat betekent dat ze niet erg goed zijn in het vastleggen van gegevens. Als we computers hebben die alles weten wat er te weten valt over de dingen (things) - gegevens die ze zonder hulp van ons verzamelen - zullen we alles kunnen volgen en tellen en hiermee het verlies en kosten aanzienlijk verminderen. We zullen weten wanneer dingen moeten worden vervangen, gerepareerd of teruggeroepen en of ze vers of niet op hun best meer zijn.

De geschiedenis van het Internet of things?

Het idee om sensoren en intelligentie toe te voegen aan basisobjecten werd reeds besproken in de jaren tachtig en negentig (en er zijn waarschijnlijk een aantal veel oudere), maar afgezien van enkele vroege projecten - waaronder een met internet verbonden verkoopautomaat - verliep de vooruitgang langzaam omdat de technologie niet op zijn plaats was.

Het IoT was aanvankelijk het meest interessant voor bedrijven en fabrieken, waar de toepassing soms ook wel machine-to-machine (M2M) wordt genoemd, maar de nadruk ligt nu op het vullen van onze huizen en kantoren met slimme apparaten en transformeert het in iets dat relevant is voor bijna iedereen. Vroege suggesties voor op internet aangesloten apparaten (Internet of things) waren onder meer 'blogjects' (objecten die bloggen en gegevens over zichzelf registreren op het internet).

Waarom moeten aangesloten Internet of things apparaten gegevens delen?

Als argument wordt aangevoerd dat alleen omdat iets met internet kan worden verbonden niet betekent dat het verbonden zou moeten zijn, maar elk apparaat verzamelt gegevens voor een specifiek doel dat nuttig kan zijn voor een koper en gevolgen heeft voor de economie in het algemeen.

Het Internet of things is geen ding

Hoewel we spreken over het Internet of things alsof het iets is, zijn het veel dingen, maar ook een ecosysteem van onvermijdelijk gerelateerde processen en andere technologieën vanuit het perspectief van een doel binnen een specifieke use-case.

Het gaat niet alleen om de aangesloten apparaten, maar ook om de hardware, software, connectiviteit en communicatieprotocollen, middleware en nog veel meer om oplossingen voor Internet of things te creëren. En het gaat ook over veel processen en technologieën (big data, analytics, cloud, edge computing of fog computing, IoT-platformsoftware, IoT-gateways, enz.) Die nodig zijn om iets met het Internet of things te doen.

Internet Marketing Bureau

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw omzet te verhogen. Dankzij onze ervaren online marketing consultants kunnen we maatwerk leveren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Internet of things

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »