SEO SNEL bedrijfslogo

Omzet

Omzet

Omzet

Omzet, ook wel een verkoop genoemd, is een toename van het eigen vermogen door de verkoop van een product of dienst die inkomsten heeft gegenereerd. Met andere woorden, inkomsten zijn inkomsten die het bedrijf heeft verdiend met zijn bedrijfsactiviteiten. Er zijn veel verschillende soorten inkomsten, waaronder productverkoop, advieskosten en andere diensten, huur en zelfs provisies. Elk type inkomen dat wordt verdiend uit bedrijfsactiviteiten wordt beschouwd als omzet.

Waarom het uitmaakt:

Omzet is een maatstaf voor hoeveel inkomen een bedrijf haalt uit de verkoop van zijn producten en diensten. Een bedrijf dat zijn omzet elk jaar ziet stijgen, geeft aan dat dat bedrijf meer van zijn producten en diensten verkoopt, waardoor het kan groeien. Heeft een bedrijf elk jaar dalende inkomsten dan is dit een teken dat de groei van een bedrijf stagneert of krimpt.

Hoe omzet te berekenen

Dit zijn de stappen die nodig zijn om de omzet van een bedrijf over een specifieke periode te berekenen.

Bereken de verkoopprijs van elke eenheid van een product of dienst die door het bedrijf wordt verkocht.

Bereken het totale aantal verkochte eenheden.

Vermenigvuldig de verkoopprijs van de eenheden met het bedrag waarvoor het verkocht is om de omzet te bepalen die een bepaalde eenheid heeft gegenereerd.

Tel de opbrengsten van alle eenheden bij elkaar op.

Laten we bijvoorbeeld dit fictieve bedrijf hieronder bekijken.

Silverlinegereedschap.nl - verkoopt schroevendraaiers, pluggen en hamers.

Laten we beginnen met het onderzoeken van de verkoopprijs van hun producten:

Verkoopprijs van een schroevendraaier = € 6

Verkoopprijs van een doosje pluggen = € 3

Verkoopprijs van een hamer = € 10

Laten we nu eens kijken naar het aantal verkopen van elk product gedurende een periode (in dit geval is dit het eerste kwartaal van het jaar).

Aantal verkochte schroevendraaiers = 10.000

Aantal verkochte doosjes pluggen = 4.000

Aantal verkochte hamers = 200

We vermenigvuldigen nu de verkoopprijs met het aantal verkochte eenheden om de omzet te bepalen die elk product genereert.

Inkomsten uit schroevendraaiers = € 60.000 (6 x 10.000)

Opbrengst van doosjes pluggen = € 12.000 (3 x 4.000)

Opbrengst van hamers = € 2.000 (10 x 200)

De totale omzet over het eerste kwartaal van het jaar kan worden berekend door de omzet van alle bedrijfsonderdelen op te tellen.

Dus voegen we de inkomsten uit de schroevendraaiers (€ 60.000) met de inkomsten uit pluggen (€ 12.000) en de inkomsten uit hamers (€ 2.000) toe om de totale omzet van het bedrijf over het eerste kwartaal te berekenen:

Totale omzet eerste kwartaal voor Silverlinegereedschap.nl = € 74.000 (€ 60.000 + € 12.000 + € 2.000).

Omzet versus inkomen

Er zijn twee soorten inkomsten:

Bruto-inkomsten - dit is meestal hetzelfde als de bruto-omzet.

Nettoresultaat (winst) - dit zijn bruto-inkomsten minus bedrijfskosten.

Simpel gezegd; het nettoresultaat is de winst van een bedrijf, d.w.z. de hoeveelheid geld die het bedrijf over heeft. In het bijzonder geld dat overblijft na betaling van alle kosten die een bedrijf maakt.

Grondstoffen, rente op leningen, lonen, huur en nutsbedrijven zijn bijvoorbeeld kosten.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Omzet

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »