SEO SNEL bedrijfslogo

Yammer

Wat is Yammer?

Yammer

Social media professionals hebben ongetwijfeld wel eens gehoord van Yammer. De corporate-vriendelijke sociale media lieveling die Microsoft heeft opgepikt voor een koele $ 1,2 miljard in contanten. Maar weet u echt wat Yammer doet, of nog belangrijker, wat Yammer belooft dat het voor uw bedrijf kan betekenen? De zinsnede "Facebook for business" werd heen en weer geslingerd toen het bedrijf werd overgenomen, maar in werkelijkheid doet Yammer nog veel meer dan de baby van Mark Zuckerberg.

Hier volgt een overzicht van wat u allemaal kunt doen met Yammer:

Een sociaal netwerk voor uw bedrijf

Yammer is in wezen een sociaal netwerk dat volledig is gericht op uw bedrijf. Om een zakelijk Yammer netwerk account te beginnen, moet de aanvrager een werkend zakelijk e-mailadres van het domein van het betreffende bedrijf hebben. U kunt ook externe netwerken creëren, zodat niet-medewerkers, zoals leveranciers en klanten, kunnen communiceren met uw bedrijf.

Yammer Ticker

De gelijkenis tussen Yammer en Facebook qua user interface is zeker geen vergissing. Bij Facebook, verschijnen nieuwe berichten, inclusief likes op het primaire scherm. Bij Yammer, die bekend staat als Newsfeed verschijnen pictogrammen die privé berichten en andere meldingen bevatten in de linker bovenhoek. U kunt ook groepen aanmaken, wat handig is voor het scheiden van gesprekken die alleen relevant zijn voor specifieke interne teams. Als een groepsgesprek een wending neemt die ook de hulp van andere werknemers nodig heeft, dan kunt u deze delen met een bepaald persoon via instant messaging of met een andere groep. Het delen van een post met specifieke groepen is een eitje dankzij het handige drop-down menu onder het vak Update (die vergelijkbaar is met Facebook's Statusveld).

Yammer #Hashtags

Het overmatig gebruik van hashtags op Twitter kan soms erg irritant zijn, maar ze zijn erg handig op Yammer. De robuuste zoekfunctie van Yammer zoekt ook naar berichten met een hashtag.

Yammer Contact collega's

U kunt externe netwerken maken en (leveranciers en klanten bijvoorbeeld) uitnodigen om mee te doen. The People Directory maakt automatisch een doorzoekbare database aan van iedereen die staat ingeschreven in uw Yammer, waardoor het bijzonder makkelijk is om contactinformatie te vinden van nieuwe sollicitanten. Profielen bevatten vaardigheden die ook doorzoekbaar zijn in de People Directory. U hoeft zich nooit meer te haasten om de juiste persoon voor de baan te vinden.

Yammer Bestanden delen

Iedereen kan een bestand gekoppeld aan een post delen zonder dat de ontvangers hierdoor een verstopte inbox krijgen. U kunt ook bestanden, inclusief afbeeldingen en video's naar een bestandsmap uploaden. Hier kunnen andere Yammer leden de bestanden downloaden en bijwerken. Groepen hebben hun eigen aparte bestandsmappen en werknemers ontvangen automatisch een notificatie wanneer bestanden zijn bijgewerkt.

Yammer Inloggen

Ga nu direct naar Yammer inloggen.

Yammer App Downloaden

Klik hier om de Yammer App te downloaden.

Yammer Account Beheer

We zijn uw partner als het gaat om het beheren van uw Yammer accounts. We zorgen ervoor dat alle gegevens en berichten corresponderen met de uitstraling van uw merk. Hierdoor zal uw bedrijf online beter gevonden worden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Yammer

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine OptimizB ation

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »