SEO SNEL bedrijfslogo

QR Code

Wat is een QR Code?

QR Code

Een QR-code is een tweedimensionale vierkante streepjescode die gecodeerde gegevens kan opslaan. Meestal zijn de gegevens een link naar een website (URL).

U hebt misschien gehoord dat Quick Response Codes of gewoon QR-codes zijn ontwikkeld om de nieuwste technologie trend te worden, maar u weet eigenlijk helemaal niet wat een QR-code is? Quick Response Codes (QR-codes) is een soort tweedimensionale barcode die alleen kan worden gelezen met smartphones of andere apparaten die zijn bedoeld voor het lezen van QR-codes. De apparaten die een QR-code kunnen lezen, maken rechtstreeks verbinding met teksten, e-mails, websites, telefoonnummers en nog veel meer! Mogelijk hebt u deze website bezocht door een QR-code te scannen!

Hoewel QR-codes erg populair zijn in het verre oosten en Japan, worden ze ook langzaam populair in het Westen. Binnenkort zult u de codes op productverpakkingen, gedrukte advertenties en billboard advertenties, in e-mails en op websites gaan zien. De mogelijkheid dat QR-codes worden gebruikt voor zowel marketing als de promotie van producten, merken, diensten en andere zaken is zeer hoog.

Waarom moet u zich zorgen maken over QR-codes?

Veel mensen hebben tegenwoordig een smartphone en het aantal blijft dagelijks stijgen. Hierdoor kunnen QR-codes een enorme impact hebben op de samenleving, met name in de reclame-, marketing- en klantenservice met zo veel productinformatie door slechts één scan.

Geschiedenis

QR-codes zijn in 1994 gecreëerd door Denso Wave, een Japanse dochteronderneming van de Toyota Group. Het gebruik van deze technologie is nu gratis. De QR-code is niet de enige tweedimensionale barcode op de markt, een ander voorbeeld is de Data Matrix-code.

QR-code is de meest bekende 2D-barcode ter wereld. Het heeft zijn succes in Japan bewezen sinds de jaren 2000, waar hij nu een standaard is. In 2011 werden gemiddeld 5 QR-codes dagelijks door elke Japanner gescand - meer dan het gemiddelde aantal verzonden sms-berichten per persoon!

In 2010 begonnen QR Codes zich uit te breiden in de VS en vervolgens naar Europa, waar ze met name in advertenties te zien zijn. Soorten 2D barcodes:

Aztec code

Micro QR-code

Datamatrix

Microsoft Tag

aanpassingen

QR-codes kunnen worden aangepast en maken het voor merken mogelijk om hun visuele identiteit op te nemen in hun QR-codes.

Bij het aanpassen moeten enkele regels worden gevolgd over de structuur van QR-codes zodat ze leesbaar blijven. Maar maatwerk is nog steeds een zeer effectieve manier om de visuele identiteit van uw merk te promoten.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. QR Code

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »