SEO SNEL bedrijfslogo

Infographic

Infographic

Infographic

Wat is een infographic? Hoewel de populariteit van de infographic de afgelopen jaren drastisch is gestegen, ontvangen we nog steeds veel vragen over de verschillende termen die worden gebruikt om dit gebied van design te beschrijven. Datavisualisatie, informatie-architectuur, visuele content en infographics zijn slechts enkele van deze termen, en de verwarring is begrijpelijk. Veel van de termen overlappen elkaar niet alleen, maar bieden ook ruimte voor individuele interpretaties.

Wat is een infographic?

Een infographic (of informatiegrafiek) is een visuele weergave van informatie of gegevens". Maar in onze gedachten is een infographic iets veel specifiekers.

Een infographic is een verzameling afbeeldingen, grafieken en tekst die een gemakkelijk te begrijpen samenvatting van een onderwerp weergeeft.

Infographics maken gebruik van opvallende, aantrekkelijke afbeeldingen om informatie snel en duidelijk over te brengen.

De meest unieke, visueel aantrekkelijke en creatieve infographics zijn vaak het meest effectief omdat ze onze aandacht trekken en niet meer loslaten.

Maar het is cruciaal om te onthouden dat de beelden in een infographic meer moeten doen dan opwinden en boeien. Ze moeten ons helpen de content van de infographic te begrijpen en onthouden.

Klaar om uw eerste infographic te maken? Lees onze ultieme infographic-ontwerp gids voor alles wat u nodig hebt om een inforgaphic te maken.

Waarom zou u infographics gebruiken?

Infographics zijn geweldig voor het gemakkelijk verteerbaar maken van complexe informatie. Ze kunnen u helpen wanneer u maar wilt: • Geeft snel overzicht van een onderwerp

• Legt een complex proces uit

• Geeft onderzoeksresultaten of enquêtegegevens weer

• Vat een lange blogpost of rapport samen

• Vergelijkt en contrasteert meerdere opties

• Bewustwording van een probleem of oorzaak

Welke soorten infographics zijn er?

Hoewel er veel verschillende presentaties van infographics zijn, zijn er drie algemene categorieën waar infographics in kunnen vallen: • Data visualisatie

• Informatie-architectuur

• Redactionele infographics

Elk dient zijn eigen doel en kan een krachtig hulpmiddel zijn bij het vertellen van verhalen - mits correct toegepast. Laten we het verschil tussen hen verkennen.

Datavisualisatie Infographics

Datavisualisatie is eenvoudigweg een visuele weergave van gegevens. We beschouwen het als een artistieke wetenschap, omdat het ontwerp esthetiek gebruikt om data beter te begrijpen. Datavisualisatie vertaalt gegevens in een beeldtaal die gemakkelijk en direct te begrijpen is.

Informatie ontwerp Infographics

Informatie ontwerp is een onderdeel van grafisch ontwerp dat zich richt op het efficiënt en effectief weergeven van informatie. Het is een brede categorie, die vele functionele ontwerpdisciplines omvat.

Het verschilt van datavisualisatie omdat het niet is gemaakt op basis van specifieke datapunten, maar eerder op concepten of andere informatie, zoals, anatomie, chronologie of hiërarchie.

Redactionele infographics

Hoewel er al tientallen jaren belangrijke publicaties over infographics worden gepubliceerd, is er een verschuiving in de stijl en het type visuele content ze produceren. Deze trend werd ook gestimuleerd door de opkomst van social. Infographics zijn makkelijk te delen, dus omarmen ze het medium om lezers meer erbij te betrekken.

Dus wanneer gebruiken we Infographics?

Gegevens illustreren: dit betekent dat u gegevens uit enquêtes (en soortgelijke) gebruikt en deze interessanter maakt dan een gemiddelde grafiek.

Een complex onderwerp vereenvoudigen: als u een nogal verbijsterend concept hebt en een manier nodig hebt om het snel en eenvoudig duidelijk te maken wat u bedoelt, dan zijn infographics de juiste keuze.

Vergelijkingen maken: Infographics laten zien dat twee dingen ongelooflijk vergelijkbaar of juist anders zijn.

Bewustzijn: of het nu te maken heeft met het bedrijfsleven, de politiek of een andere arena, u kunt snel het bewustzijn van een merk of doel vergroten met makkelijk te delen infographics.

Stel uzelf de vraag: "Wat voor soort informatie wil ik presenteren?" Als u iets opvallends wilt laten zien, dat veel gegevens bevat, dan is een infographic de juiste keuze.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Infographic

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »