SEO SNEL bedrijfslogo

Pixlr

Pixlr

Pixlr

Pixlr Editor is een geavanceerd en krachtig gratis fotobewerkingsprogramma. Er zijn nogal wat verschillende gratis online beeldbewerkers beschikbaar en dit kan het moeilijk maken voor gebruikers om te beslissen welke goed voor hen is. Tot op zekere hoogte vallen de meeste van deze webtoepassingen in twee brede groepen uiteen. De eerste groep is bedoeld voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun digitale foto's te verbeteren voordat ze deze delen. Pixlr Express is een voorbeeld van een dergelijke toepassing. Pixlr Editor valt echter in de tweede groep en deze ziet eruit als volwaardige afbeeldingseditor die in een webbrowser wordt weergegeven. Iedereen die ooit Adobe Photoshop heeft gebruikt, zal zich zeer op zijn gemak voelen met Pixlr Editor.

Hoogtepunten van Pixlr Editor

Pixlr Editor is een goed uitziende gratis online afbeeldingseditor met een aantal aantrekkelijke functies.

• Duidelijke en logische gebruikersinterface.

• Layers ondersteuning met blending modes, masks en layers styles.

• Alle tools die u zou verwachten van een volwaardig pixel based fotobewerkingsprogramma.

• Snel in gebruik.

• Krachtige tools, waaronder curves en levels.

• In de modus volledig scherm wordt de werkruimte gemaximaliseerd en voelt het als een bureaubladtoepassing.

• Uitgebreid assortiment filters voor creatieve effecten.

Hoe moet ik de Pixlr Online Image Editor gebruiken?

• Open de Pixlr-website. Ga naar https://pixlr.com/editor/. Als u dat doet, wordt de introductiepagina van Pixlr geopend waarop u een afbeelding kunt selecteren om te bewerken.

Afhankelijk van uw browser wordt u mogelijk gevraagd Adobe Flash in te schakelen. Als dit het geval is klikt u ergens op de pagina op toestaan en vernieuw vervolgens de pagina.

Selecteer een optie voor het uploaden van foto's. Klik op een van de volgende opties in het venster:

• creëer een nieuwe afbeelding - Hiermee kunt u een nieuwe afbeelding tekenen / schilderen. Er wordt gevraagd om een grootte van de afbeelding te selecteren.

• Open afbeelding vanuit de computer - Hiermee kunt u een afbeelding op uw computer selecteren. U klikt op de afbeelding die u wilt openen en klikt vervolgens op openen in de rechterbenedenhoek.

• Open afbeelding van URL - Plak het webadres van een URL in het tekstveld dat verschijnt om het in het Pixlr-venster te laden.

• Open afbeelding van bibliotheek - Als u een Pixlr-account hebt, kunt u met deze optie inloggen en een bestaande afbeelding uit uw bibliotheek selecteren.

Wacht tot de afbeelding geüpload is. Zodra uw afbeelding wordt geopend in Pixlr, kunt u doorgaan met het bewerken ervan.

Bekijk de verschillende tabbladen. Linksboven op de pagina ziet u het begin van een rij tabbladen met de volgende opties waarop u kunt klikken:

• Bestand - Bevat opties gerelateerd aan uw huidige afbeelding (bijvoorbeeld opslaan, downloaden en uploaden).

• Bewerken - Bevat basisopties voor uw project, zoals "ongedaan maken" of "knippen".

• Layer - Hiermee kunt u de verschillende lagen beheren die momenteel in Pixlr zijn geopend (als u bijvoorbeeld een foto op een andere hebt geopend, hebt u twee lagen).

• Aanpassing - Bevat opties die gerelateerd zijn aan de samenstelling en het uiterlijk van de afbeelding, inclusief zaken als belichting, kleurbalans en verzadiging.

• Filter - Bevat filters en andere visuele modifiers, zoals een noise enhancer.
,br> • Beeld - Hiermee kunt u de weergave van de afbeelding wijzigen. U kunt bijvoorbeeld in- of uitzoomen of u kunt bepaalde werkbalken uit het Pixlr-venster verwijderen.

• Taal - Hiermee kunt u de menu taal wijzigen.

• Help - Pixlr biedt hulpmiddelen om te helpen in het geval u in de war raakt.

Raak vertrouwd met de Pixlr-interface. U kunt een aantal interessante items zien in het Pixlr-venster:

• De werkbalk- Aan de linkerkant van het Pixlr-venster bevindt zich een verticale balk met verschillende hulpmiddelen voor fotomanipulatie, waaronder een optie voor kleurvulling en een tekst tool. Deze werkbalk zult u gebruiken voor aangepaste visuele effecten, kleine bijsnijdingen en andere oppervlakkige bewerkingen. Om erachter te komen wat een tool doet en de pop-up te zien, beweegt u uw muiscursor.

• De fotosectie - U ziet uw foto in het midden van de pagina. Dit is waar u het grootste deel van uw bewerking zult uitvoeren.

Zoek de kolom "Navigator" met opties. Aan de rechterkant van het venster bevindt zich een kolom met drie vakken:

• Navigator - Bevat bedieningselementen waarmee u kunt in- en uitzoomen, evenals opties voor het wijzigen van de grootte van uw foto.

• Layers - Toont verschillende lagen van effecten in uw project. U kunt op een specifieke laag klikken om deze te selecteren en onafhankelijk van de andere lagen te bewerken.

• Geschiedenis - Geeft een lijst weer met alle bewerkingsacties die u voor dit project hebt uitgevoerd. Dit is handig om te bepalen welke acties moeten worden gerepliceerd of welke acties moeten worden teruggedraaid tijdens het beoordelen van uw bewerkte foto.

Experimenteer met elke tool om een idee te krijgen van wat het doet. U kunt wijzigingen ongedaan maken door op bewerken te klikken en vervolgens op ongedaan maken te klikken.

Bewaar uw afbeelding

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw afbeelding, kunt u uw afbeelding opslaan door het volgende te doen:

• Klik op Bestand.

• Klik op Opslaan.

• Selecteer Computer.

• Klik op OK.

Selecteer een locatie op uw computer en klik vervolgens op opslaan.

Pixlr X

Wilt u de nieuwste versie van Pixlr gebruiken? Ga dan nu naar Pixlr X.

SEO bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL helpt u om de organische positie van uw website in de zoekresultaten van Google te verbeteren. Dankzij onze ervaren SEO Specialisten weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Pixlr

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »