SEO SNEL bedrijfslogo

Google Nieuws

Google Nieuws

Google Nieuws

Hoe werkt Google Nieuws? In welk soort media is het algoritme het meest geïnteresseerd? Google heeft een document waarin de 13 statistieken worden beschreven die zij gebruikt om artikelen en bronnen op te halen en te plaatsen voor zijn nieuwsdienst.

Google Nieuws

We laten u een overzicht zien van die statistieken, vermeld in de volgorde hoe ze in de octrooiaanvraag staan, samen met een subjectieve waardering van hun betrouwbaarheid, kwetsbaarheid, relevantie, enz.

1. Volume van de productie van een nieuwsbron:

Een eerste meetwaarde bij het bepalen van de kwaliteit van een nieuwsbron kan het aantal artikelen die door de nieuwsbron geproduceerd zijn gedurende een bepaalde periode (week of maand). Deze metric kan worden bepaald door het aantal unieke artikelen die door de nieuwsbron worden geproduceerd gedurende de periode te tellen of het aantal unieke zinnen die door de nieuwsbron worden geproduceerd, te tellen.

Deze maatregel is gunstig voor de productiecapaciteit. Google profiteert van grote media bedrijven die veel personeel inzetten. Maar het systeem kan ook worden bedrogen door bedrijven die op grote schaal content produceren. Nieuwe geautomatiseerde content creatie systemen hebben nu nog vaak vrij spel, veel van hen kunnen nu nog gemakkelijk de Turing Test doorstaan.

2. Lengte van artikelen:

Hoe langer het verhaal, hoe hoger de ranking zal zijn. Dit is slecht nieuws voor diegene die gedeeltes knippen, plakken, en compileren van content die echte media bedrijven produceren tegen hoge kosten.

3. Het belang van de verslaggeving door de nieuwsbron

Het volume van de verslaggeving door de nieuwsbron afgezet tegen het algemene volume van de tekst die voor een onderwerp wordt gegenereerd.

4. De 'Breaking News Score':

Deze metric kan het vermogen van de nieuwsbron meten om een verhaal kort na een belangrijke gebeurtenis te publiceren. Deze statistieken kijken naar elk niet-duplicaat artikel van de nieuwsbron, waarbij bijvoorbeeld een hoge waarde wordt toegekend als het artikel snel gepubliceerd wordt nadat er een nieuwsgebeurtenis heeft plaatsgevonden en een lage waarde als het artikel wordt gepubliceerd nadat veel tijd verstreken is sinds het nieuws bekend werd.

5. Gebruikspatronen:

Links van de webpagina van de nieuws zoekmachine die linken naar individuele artikelen, kunnen worden gecontroleerd op het aantal klikken. De bronnen die vaak geselecteerd zijn, worden gedetecteerd en er wordt een waarde in verhouding tot het waargenomen gebruik toegewezen. Bekende sites, geven de voorkeur aan minder populaire sites. Het gemeten verkeer kan worden genormaliseerd door het aantal kansen die lezers hadden om de link te bezoeken. Dit om te vermijden dat de maatregel wordt beïnvloed door de rangordevoorkeuren van de Google Nieuws zoekmachine.

Deze metric is de kern van het bedrijf van Google: de populariteit van een website beoordelen op basis van de verschillende PageRank-componenten, inclusief het aantal inkomende links.

6. De 'Menselijke mening van de nieuwsbron':

Lezers kunnen worden gebruikt om de kranten (of tijdschriften) te identificeren die ze graag lezen (of hebben bezocht). Bovendien, kunnen lezers van de Google Nieuws zoekmachine worden gebruikt om te bepalen aan welke nieuwssites gebruikers de voorkeur geven. Google maakt gebruik van enquêtes van derden om de voorkeur van het publiek te achterhalen.

7. Publiek en verkeer.

Niet verrassend vertrouwt Google op statistieken van Nielsen NetRatings en andere.

8. Personeel:

Hoe groter een nieuwsbron is, hoe hoger de waarde zal zijn. Deze statistiek heeft de verdienste van het belonen van grote investeringen in het verzamelen van nieuws.

9. Aantal persbureaus:

Het is een manier om grote organisaties te bevoordelen, hoewel ze vaak ook gewoon goed werk leveren.

10. Aantal 'entiteiten':

Dat is een van de meest interessante statistieken. Een 'genoemde entiteit is de naam van een persoon, plaats of organisatie'. Het is het belangrijkste hulpmiddel voor semantische analyse.

11. De 'breedte' van de nieuwsbron:

Het betreft de mogelijkheid van een nieuwsorganisatie om een breed scala aan onderwerpen te behandelen.

12. Het wereldwijde bereik van de nieuwsbronnen:

Deze metric kan het aantal landen meten waarvan de nieuwssite verkeer ontvangt. Deze metric wordt gemeten aan de hand van de landen waaruit bezoekers van de nieuwssite komen. Gebruikers die op de links van de site naar artikelen doorklikken worden gemeten door de nieuwsbron. De bijbehorende IP-adressen kunnen aan de landen van herkomst worden toegewezen.

13. Schrijfstijl:

Dit is een statistische analyse van content om 'spelling, grammatica en leesniveau' te beoordelen.

Google Nieuws-meldingen op Android uitschakelen en inschakelen

Meldingen van Google Nieuws kunnen soms irritant zijn. We helpen u graag om deze meldingen op uw Android-telefoon uit te schakelen.

Stappen

1. Open de Google Nieuws app op uw apparaat. Als u het niet kunt vinden, zoek dan naar nieuws in de zoekfunctie.

2. Tik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van de app. Het menupaneel verschijnt aan de onderkant van de app.

3. Tik op Instellingen. Kies voor de derde optie in het menu. 4. Selecteer Meldingen in het gedeelte "Algemeen". Het bevindt zich vlak voor de instellingen voor "Downloaden".

5. Schakel de meldingen uit. Zet de blauwe schakelaar rechts uit na de tekst 'Krijg meldingen'. De blauwe schakelaar wordt grijs als u dat doet.

Tik op de grijze schakelaar om de meldingsinstellingen opnieuw in te schakelen. U kunt ook uw meldingsvoorkeuren beheren vanuit hetzelfde instellingenmenu.

Google News aanmelden

Bureau SEO-SNEL helpt u met het aanmelden van uw site bij Google News. Dankzij onze ervaring is de kans dat u opgenomen wordt aanzienlijk hoger. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Nieuws

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »