SEO SNEL bedrijfslogo

Memes

Memes

Memes

Een idee dat zich verspreidt als een virus via mond-tot-mondreclame, e-mail, blogs, enz.

Het zal u misschien verbazen dat het woord meme niet online is ontstaan. In feite gebruikte auteur Richard Dawkins het woord voor het eerst in zijn werk The Selfish Gene uit 1976. Het boek keek naar evolutie en gebruikte meme om een idee of gedrag te beschrijven dat zich over mensen in een cultuur verspreidt.

In de begindagen was 'meme', dat overigens vaak verkeerd wordt uitgesproken in de eerste plaats alleen bekend en gebruikt door bepaalde academici, maar vandaag de dag wordt dit neologisme op grote schaal gebruikt voor het beschrijven van de virale verspreiding van grappen, ideeën, enz. via internet.

Als iemand tegenwoordig meme zegt, bedoelen ze waarschijnlijk een internetmeme. Dit is het algemene gebruik dat we hier zullen bespreken en bouwt voort op het gebruik van de term door Dawkins.

Meme definitie

Media, vaak humoristisch, dat zich snel verspreidt via internet.

Door de onmiddellijke communicatie van diensten zoals twitter, Instagram en andere social media, is het geen wonder dat memes zich zo snel verspreiden.

Vaak ondergaan memes kleine veranderingen. Soms krijgen memes zelfs nieuwe memes. Wat fascinerend is, is dat de aard van online memes betekent dat we hun oorsprong, evolutie en veranderingen in populariteit kunnen traceren.

Nu we weten wat het betekent, kijken we naar enkele meme-voorbeelden om u te helpen beter te begrijpen hoe memes ontstaan en zich verspreiden.

Sommige memes zijn gemakkelijker te begrijpen dan andere. De eenvoudigste staan bekend als een afbeelding macro meme, die meestal een soort expressieve afbeelding en een bloktekst bevat. Ze zijn nadrukkelijk aanwezig en ontworpen om een emotionele toestand te helpen overbrengen op een manier die eenvoudig te begrijpen is. Ze erkennen een gedeelde ervaring tussen de maker en de kijker.

Anderen kunnen wat moeilijker te vinden zijn. Weer anderen zijn misschien bizar duister en verwijzen naar een bepaalde aflevering van een tv-programma of film die tientallen jaren geleden werd uitgezonden. Vaak kan de oorsprong van dergelijke memes zo diep in de context worden begraven dat het begrijpen van hun oorsprong specifiek onderzoek vereist.

Hoe belangrijk dat is, hangt af van de reden waarom u de meme wilt begrijpen. Als u het gewoon zelf wilt gebruiken, is het oppakken van het ruwe idee van wat het betekent bij het laatste gebruik ervan vaak genoeg om uw eigen idee te ontwikkelen en een grapje te maken.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Memes

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »