SEO SNEL bedrijfslogoGoogle Tag Manager - WordPress - Analytics - Layer - Code

Google Tag Manager

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren van tags of JavaScript-snippets die informatie op uw website of mobiele app naar derden verzenden. Het toevoegen van nieuwe producten aan uw site, inclusief AdWords Conversies bijhouden, DoubleClick Floodlight en natuurlijk Google Analytics, wordt hiermee een koud kunstje.

GTM maakt uw leven eenvoudiger door het vereenvoudigen van het proces om deze JavaScript-snippets aan uw website toe te voegen. In plaats van de code op uw website bij te werken, gebruikt u de interface om te bepalen welke actie er moet worden geactiveerd op welke pagina. GTM voegt vervolgens de juiste tracking toe aan uw site om te controleren of alles werkt.

Google Tag Manager bestaat uit deze drie hoofdonderdelen:

Tag: een snippet (meestal JavaScript) wordt toegevoegd aan een pagina.

Triggers: bepaalt wanneer en waar tags worden uitgevoerd.

Variabelen: wordt gebruikt om informatie te ontvangen of op te slaan die door tags en triggers worden gebruikt.

Voor en na Google Tag Manager

Vóór Google Tag Manager moest de JavaScript code op uw website of mobiele app uit hard-code bestaan. Met andere woorden, u werd gedwongen om samen te werken met ontwikkelaars om zelfs maar de minste wijzigingen in uw tracking aan te brengen. Als u degene bent die verantwoordelijk is voor het bijwerken van uw site, kan het bijhouden van bepaalde links of formulieren vereisen dat u JavaScript / jQuery moet aanpassen om precies datgene te meten dat u wilt weten.

Tag Manager biedt u een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface waarmee u stapsgewijs codes kunt maken, waardoor u geen uitgebreide ervaring met JavaScript hoeft te hebben. Om aan de slag te gaan, voegt u de op maat gemaakte trackingcode, ook wel de containertag toe aan uw website of mobiele app.

Google Tag Manager Installeren

Wanneer Google Tag Manager geïnstalleerd is kunt u iedereen met de juiste gebruikersrechten toestaan tags aan uw website toe te voegen, te wijzigen en te debuggen. U kunt het gebruiken om de tags op uw website te beheren en bij te stellen terwijl het de JavaScript code aan uw site toevoegd.

Waar moet de Google Tag Manager snippet worden geplaatst?

Het wordt door Google aanbevolen om de containercode direct voor de body-tag te plaatsen, maar bij de plaatsing van Google Tag Manager zit het anders. In plaats van het in de bodysectie te plaatsen, heeft Google Tag Manager de container gesplitst, waarbij er één in het gedeelte en de andere in de gedeelte geplaatst moet worden.

Waar kan ik de Google Tag Manager snippet vinden?

Google Tag Manager biedt u de exacte code en instructies voor waar u het aan uw website kunt toevoegen. De installatiecode vindt u in de navigatie bovenaan, onder de optie Beheerder. Dan ziet u onder de containerinstellingen een optie voor 'Google Tag Manager installeren'.

Wat doet de Google Tag Manager code?

In het eerste deel zien we een scripttag. Het script hierbinnen is een JavaScript-functie die uw specifieke container op uw pagina laadt. Dit gebeurt door een nieuwe scripttag te maken en de bron naar de URL in te stellen in uw Tag Manager-container. Dit is het belangrijke deel: het moet in het head gedeelte worden geplaatst.

Het vertelt uw pagina ook om uw GTM-container asynchroon te laden, wat betekent dat de rest van de pagina kan worden geladen terwijl Google zijn ding doet.

In het tweede deel zien we een no-script-tag. Dit werkt als een back-up, zodat u gebruikers zonder Javascript kunt volgen. De no-scripttag vertelt de browser, wanneer deze geen JavaScript heeft ingeschakeld en rendert dan een iframe-versie van de GTM-container op de pagina. Bepaalde tags en pixels kunnen zo geconfigureerd worden, zodat ze nog steeds correct te laden, zelfs bij mensen zonder JavaScript. Dit deel van de snippet wordt in het gedeelte van de wensite geplaatst, en is eigenlijk alleen van toepassing wanneer u het belangrijk vindt om niet-JS-gebruikers te volgen.

Google Tag Manager installeren

Bureau SEO-SNEL helpt u met het installeren van Google Tag Manager. Onze ervaren ontwikkelaars weten precies waar ze de code moeten plaatsen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Tag Manager

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren