SEO SNEL bedrijfslogo

Google Tag Manager

Google Tag Manager

Tag Manager

Hoe nuttiger en relevanter uw website wordt, hoe slechter deze kan presteren. Dit komt omdat er continu tags aan websites worden toegevoegd om hun tracking, optimalisatie of andere functionaliteit te verbeteren. Dit eindigt in pagina's met tags van derde partijen die uw website trager maken.

Om deze reden is de Google Tag Manager in het leven geroepen, deze gratis oplossing voor tag-management, is zeer welkom, vooral voor marketeers. In het verleden werd alles gecontroleerd door webmasters, waaronder ook website tracking, dat was zeer technisch omdat het kennis vereiste om met logbestanden om te kunnen gaan. In 2005, maakte Google de JavaScript-methode op grote schaal beschikbaar met Google Analytics, maar het vereiste nog steeds een technische integratie door webmasters omdat het toevoegen van codes op de website noodzakelijk bleef.

Met Google Tag Manager, zullen marketeers in staat zijn om marketing en meting tags toe te voegen, te bewerken of te verwijderen zonder tussenkomst van webmasters. Dit zal het proces van het marketing perspectief versnellen en zal webmasters meer tijd geven om te werken aan andere belangrijke taken. De macht van Google Tag Manager geldt ook voor IT-managers, zo hebben ze meer controle over tags en een veilige plek om te testen hoe ze van invloed zullen zijn op de website voordat ze gepubliceerd worden.

Structuur Google Tag Manager

De structuur die wordt gebruikt door Google Tag Manager is zeer vergelijkbaar met die wordt gebruikt door Google Analytics. In Analytics hebben we accounts die verschillende Web Properties (gewoonlijk één per website) die verschillende profielen kunnen bevatten. Hieronder vindt u de hiërarchie die wordt gebruikt door Google Tag Manager:

Accounts

Doorgaans is slechts één account nodig per bedrijf. Tags voor alle websites van het bedrijf kunnen vanuit dit account worden beheerd door het creëren van nieuwe containers. Om een account aan te maken bezoekt u google.com/tagmanager/ en meldt u aan voor het product.

Als u nog meer accounts wenst aan te maken, meldt u zich aan op uw bestaande account, click op Accounts List (bovenste navigatiebalk) en click dan op de "Create Account" knop.

Google Tag Manager-account

U wordt gevraagd om de accountnaam in te vullen (gebruik de naam van het bedrijf) en of het zal worden gebruikt voor web of mobiele apps. Vervolgens wordt u gevraagd of u akkoord gaat met de Service Agreement. Zodra u dat doet, zal uw account worden uitgebreid met een nieuwe container.

Google Tag Manager Containers

Een container bevat alle tags voor een specifieke website en moet worden vernoemd naar de website waar het voor gebruikt wordt. Voor het maken van een nieuwe container selecteert u een account en click vervolgens op de Create Container knop in het menu accounts in de rechterbovenhoek van het specifieke account. Zodra u dit ziet krijgt u een nieuwe container.

Het creëren van een nieuwe container met Google Tag Manager

Google Tag Manager Tags

Zodra u een container heeft gemaakt, kunt u beginnen met het maken van tags voor uw website. Google biedt templates voor zijn eigen labels en andere veelgebruikte oplossingen van derden (bijv. Linked In), maar het staat ook toe dat er custom-tags worden gebruikt.

• Conversies bijhouden van AdWords.

DoubleClick Floodlight Counter.

• DoubleClick Floodlight Sales.

• Universal Analytics.

• GDN Remarketing.

• Aangepaste afbeelding Tags.

• Aangepaste HTML code.

Om een tag toe te voegen aan een container, navigeert u naar de container, kies de sectie tags en click op de nieuwe tag knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

U zult dan de tag pagina zien. In deze pagina, zult u in staat zijn om te kiezen tussen de hierboven beschreven verschillende tagsjablonen of een aangepaste HTML-tag. Zoals ik hierboven schreef, Google maakt templates voor zijn eigen tags, om de kans op fouten te minimaliseren.

Google Tag Manager Triggers

Zodra u beslist welke tag toe te voegen, wordt u gevraagd om een paar gegevens in te vullen voor elk type tag: bijv. Conversie-ID en het conversielabel voor Conversies bijhouden van AdWords of Web Object ID, Cookie Path en Track Type voor Google Analytics. U zult ook in staat zijn om een trigger toe te voegen aan de tag en deze moet geactiveerd worden.

GTM Tag Firing Rule

De Fire on sectie zal de triggers definiëren waaronder de tag wordt geactiveerd. Voor tags die op alle pagina's van de website (zoals Google Analytics) moeten verschijnen, kunt u de instelling default all pages gebruiken.

Een ander toepassing zou kunnen zijn om alleen tags toe te voegen aan de conversie pagina, dus wanneer u een regel wilt toevoegen voor een URL die overeenkomt met het pagina-adres. bijvoorbeeld, als uw conversie pagina eindigt met de woorden "dank u", zou u een trigger kunnen toevoegen.

Zodra tags worden toegevoegd aan een container worden ze niet automatisch gepubliceerd, deze moeten handmatig gepubliceerd worden. Het publiceren is altijd gekoppeld aan een containerversie, een momentopname van de container die op elk moment kan worden gemaakt.

Google Tag Management beheer

Wij zijn uw partner als het gaat om Google Tag Management beheer. We maken uw website sneller. Hierdoor zal uw bedrijf online beter worden gevonden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Tag Manager

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »