SEO SNEL bedrijfslogo

Visitekaartje

Visitekaartje

Visitekaartje

Visitekaartjes zijn nog steeds de belangrijkste manier waarop zakenmensen hun contactgegevens aan andere zakenmensen en potentiële klanten of klanten presenteren. Standaard formaat visitekaartje 85 x 55 mm. Formaat klapkaartje liggend 170 x 55 mm. Formaat klapkaartje staand 110 x 85 mm.

Visitekaartjes uitwisselen

Visitekaartjes worden meestal door 2 personen gepresenteerd in een persoonlijke uitwisseling, hoewel ze ook aan facturen en bedankkaarten kunnen worden toegevoegd.

Wanneer visitekaartjes persoonlijk worden uitgewisseld, kunnen ze aan het begin of einde van een gesprek worden uitgewisseld. Wanneer u een visitekaart ontvangt, moet u altijd naar de kaart kijken en deze becommentariëren voordat u deze opbergt - bij voorkeur in een visitekaarthouder. Het is een slechte gewoonte om visitekaartjes in uw zakken te stoppen.

Help klanten u te herinneren

Hoewel het de gegevens bevat waarmee klanten contact met u kunnen opnemen, dient een visitekaartje ook voor klanten en collega's om u na een eerste vergadering te herinneren. Daarom plaatsen veel bedrijfseigenaren hun foto op hun visitekaart om de herinneringen van klanten over de omstandigheden van hun vergadering te herinneren. Andere ondernemers laten de achterkant van hun visitekaart leeg zodat ze deze kunnen gebruiken om een persoonlijk bericht aan de ontvanger te schrijven.

Bedrijfspromotie

Bewustzijn creëren is een gemeenschappelijk marketingcommunicatiedoel voor een bedrijf en een visitekaartje is een van de meest kosteneffectieve hulpmiddelen om dit doel te bereiken. Uw visitekaart dient als een tastbare herinnering aan degenen die u ontmoet en verteld hebt over uw bedrijf en haar producten of diensten. Voor een notatis bijvoorbeeld, is het krijgen van visitekaarten uit handen van zoveel mogelijk locals het toneel voor toekomstige contactmogelijkheden. Wanneer iemand besluit om een huis te kopen, dan kan hij diegene bellen die bij hem een visitekaart heeft achtergelaten. Een kwalitatief sterk ontwerp en uw logo versterken de merkherkenning van een visitekaart.

professionele ontwerpers beweren dat ondernemers niet moeten proberen om zelf een visitekaartje te ontwerpen, maar veel ondernemers hebben geen andere keuze. Uw beste manier van handelen? Bekijk alle visitekaartjes die u in de loop der jaren hebt ontvangen en emuleer de kaarten die u leuk vindt. U hebt meer mogelijkheden wanneer u in een creatief bedrijf werkzaam bent, zoals evenementen of detailhandel, maar houd in het algemeen rekening met de volgende zaken:

De voorkant van een visitekaartje bevat normaal gesproken:

Het bedrijfslogo (kan overal op de kaart staan) en de naam van het bedrijf.

De slogan of een indicatie van de diensten of producten die door het bedrijf worden geleverd.

De naam van de ondernemer staat meestal in het midden van de kaart, gevolgd door graden, diploma's of professionele bedrijfsaanduidingen in een verkort formaat. Onder de naam staat de titel, b.v. directeur, manager, etc.

Het bedrijfsadres, telefoonnummer (s), faxnummer (indien van toepassing) en e-mailadres (sen) bevinden zich normaal linksonder of rechtsonder.

De website-URL (moet prominent aanwezig zijn als het bedrijf voornamelijk online georiënteerd is, anders kan dit in het adresblok worden opgenomen)

Geef mensen altijd meer dan één kaart (zodat ze deze aan anderen kunnen geven).

Draag kaarten altijd bij u, in een kaarthouder zodat ze schoon en netjes zijn.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Visitekaartje

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »