SEO SNEL bedrijfslogo

Snapchat Adverteren

Snapchat Adverteren

Snapchat Adverteren

Met meer dan 166 miljoen dagelijkse actieve gebruikers die 10 miljard video's per dag kijken, bereikt Snapchat een zeer groot publiek dat gewoon te groot is om te negeren.

In dit artikel over Snapchat adverteren kijken we naar enkele belangrijke manieren om Snapchat-advertenties te gebruiken om fans te verbinden met uw merk en laten we zien hoe u een krachtig netwerk kunt opbouwen.

Waarom adverteren op Snapchat?

Snapchat is een belangrijk platform voor merken waarvan de doelgroep dagelijks afstemt op Snapchat.

De verschillende Snapchat-advertentieformaten laten merken toe om hun berichten te plaatsen tussen de Snapchat Stories. Interactieve opties zoals Gesponsorde lenzen en Geofilters worden zo een onderdeel van de gebruikerservaring van Snapchat, waardoor gebruikers worden aangemoedigd om hun content met hun vrienden te delen.

Wanneer uw advertenties muziek bevatten, dan is er nog een reden om te adverteren op dit specifieke netwerk: 60 procent van de video advertenties op Snapchat worden bekeken met het geluid aan. Dat is een bijzonder indrukwekkend cijfer wanneer u weet dat naar 85 procent van de video's op Facebook alleen maar gekeken wordt.

Soorten Snapchat advertenties

Snap Ads

Een Snapchat advertentie is een (maximaal) 10 seconden durende videoadvertentie die de optie bevat om meer informatie te verstrekken aan gebruikers.

De aanvullende informatie kan meer diepgaande content zijn, zoals langere video's (maximaal 10 minuten) of artikelen. Ook kan het worden gebruikt om Snapchatters direct met uw merk te laten communiceren zonder de Snapchat-app te verlaten.

Snapchat advertenties kunnen verschijnen tussen de stories van vrienden, van een gebruiker of binnen de premium-content die wordt weergegeven.

Snapchat Advertising Sponsored Lenses

Lenses of lenzen zijn een belangrijk onderdeel van wat Snapchat zo leuk maakt. En een derde van de dagelijkse gebruikers van Snapchat speelt elke dag met lenses.

Gesponsorde lenzen verschijnen naast alle andere lenzen in het menu, waardoor gebruikers deze makkelijk kunnen delen en posten.

Snapchat Adverteren Gesponsorde Geofilters

Een Geofilter is een grafische overlay die Snapchatters op hun Snaps kunnen plaatsen. Zoals de naam impliceert, zijn Geofilters meestal gebonden aan een specifieke geografische locatie.

Gemiddeld zien Snapchatters elke dag 1 miljard filters, en een Nationaal gesponsorde Geofilter bereikt meestal 40 tot 60 procent van Snapchatters in Nederland.

Snapchat Advertentie On-Demand Geofilters

On-Demand Geofilters zijn de instap optie voor Snapchat-advertenties. Voor maar € 5 kan iedereen met snapchat adverteren beginnen.

Ze zijn vergelijkbaar met Gesponsorde Geofilters, maar slechts beschikbaar voor kleine gebieden. Ideaal voor een klein bedrijf of een speciaal evenement.

Snapchat Advertenties om te ontgrendelen

Deze Snapchat-advertentie maakt gebruik van Snapcodes op fysieke media zoals reclameborden, koffiebekers om gebruikers te triggeren om met merken in zee te gaan door toegang te krijgen tot "geheime" functies binnen de app. Met een foto van de Snapcode of het scannen met de Snapchat-app wordt een gesponsorde geofilter of lens voor een bepaalde tijd zichtbaar.

Advertentiebeheer

Advertentiebeheer is veel toegankelijker dan de vorige advertentieopties op het platform (afgezien van on-demand Geofilters). Bedrijven hoeven zich alleen maar aan te melden om Ad Manager te gebruiken. De tool is gratis te gebruiken (afgezien van eventuele reclame kosten natuurlijk en biedt ook de mogelijkheid om te betalen met een creditcard.

En er zijn drie extra nieuwe tools voor adverteerders. Het mobiele dashboard stelt adverteerders in staat om advertenties te bekijken, prestaties te volgen, campagnes te bewerken en te onderbreken en kennisgevingen over belangrijke statistieken te ontvangen.

Business Manager, laat bedrijven rollen en machtigingen voor teamleden configureren, verschillende accounts beheren en factureringcontacten wijzigen.

Snap Ads

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw doelgroep op Snapchat te bereiken. Daarnaast helpen we u om de resultaten in analytics te monitoren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Snapchat Adverteren

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »