SEO SNEL bedrijfslogo

Evernote

Evernote

Evernote

Evernote is een cloud gebaseerde softwaredienst die is ontworpen voor het maken, organiseren en opslaan van verschillende mediabestanden. Of het nu gaat om een tekstdocument, een foto, een video, een audiobestand of zelfs een webpagina, Evernote bewaart al uw gegevens in de cloud (in plaats van lokaal op uw computer of mobiele apparaat) via uw eigen persoonlijke Evernote account.

Als u bekend bent met andere populaire cloudopslagdiensten zoals Google Drive, Dropbox of Apple's iCloud, dan kunt u Evernote ongeveer als dezelfde soort dienst beschouwen. Evernote richt zich echter meer op het maken van notities en aantekeningen in plaats van het rechtstreeks uploaden van bestanden vanaf uw computer en biedt verschillende functies die u niet krijgt bij andere concurrerende diensten. Daarom beschouwen veel gebruikers evernote als de beste keuze voor cloudopslag en bestandsbeheer.

Notitieblokken

Het eerste dat u moet weten is dat Evernote u toestaat om notities te organiseren op basis van verschillende 'notitiblokken' en 'notities' in die notitieblokken. U kunt eenvoudig op de knop "nieuwe notitieblok" klikken in de linkerbovenhoek van de app. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een privénotitie te maken of een privénotitie die kan worden gedeeld met bijdragers of klasgenoten. Dus, stel dat u dit semester twee heel verschillende opleidingen doet. Dan kunt u voor elk van deze opleidingen een notitieblok maken - elk met hun eigen. In plaats van met verschillende fysieke notitieblokken rond te lopen, kunt u alles op één, virtuele plek noteren. Dit is beter voor zowel u als het milieu.

Het leuke aan notities is dat u ook kunt beslissen hoe u ze wilt bekijken. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan de kaartweergave, omdat deze een klein fragment van uw meest recente notities aan de linkerkant laat zien en een weergave van de hele notitie die u geselecteerd hebt. Maar probeer zeker eens de andere weergaven om te zien welke lay-out het beste bij u past. Nadat u een notitie hebt gemaakt, zijn er tal van manieren om uw informatie te ordenen. U kunt webpagina-knipsels, afbeeldingen en audio-opnamen allemaal binnen één notitie toevoegen. Maar misschien is mijn favoriete functie de optie check-box bulletpoint optie. Het is geweldig voor takenlijsten en is een bevredigend virtueel equivalent om dingen van een handgeschreven lijst af te kruisen. U kunt ook secties met verschillende kleuren, lettertypen en afzonderlijke secties aanpassen met een horizontale lijn.

Evernote of OneNote: de beste notitie-app kiezen

OneNote bestaat al veel langer, nadat het voor het eerst in 2003 werd uitgebracht, maar Evernote heeft in het verleden meer aandacht gegenereerd als een geschikt hulpmiddel voor het maken van notities. Dat heeft op zijn beurt geleid tot een indrukwekkende 200 miljoen Evernote-gebruikers eind 2017.

Het tij lijkt echter te keren, aangezien Microsoft zijn product blijft verbeteren en nu verschillende functies biedt die u niet zult vinden bij Evernote.

Het lijdt echter geen twijfel dat Evernote en OneNote de twee beste notitie-apps zijn, tenzij u gewoon op zoek bent naar een eenvoudige app om spraakmemo's op te nemen en boodschappenlijsten samen te stellen. Als dat uw behoefte is, dan bent u veel beter af met Google Keep.

Er zijn veel dingen die Evernote en OneNote het waard maken om te vermelden, maar voor ons begint het allemaal met organisatie en flexibiliteit. De mogelijkheid om notitieblokken te maken die uw aantekeningen bevatten, vindt u niet bijvoorbeeld niet bij Box Notes.

Evernote Download

Wilt u Evernote downloaden? Of toch liever de app gebruiken?

App Store

Google Play

Microsoft

Evernote login

Ga naar Evernote loginKlantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Evernote

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »