SEO SNEL bedrijfslogo

CTR

CTR

CTR

Online marketeers zijn dol op: PPC, CPC, CPA, CTA en natuurlijk hebben we een CTR. De klikfrequentie is een essentiële statistiek voor PPC-advertenties (pay-per-click). Hiermee kunt u meten en zien hoe effectief uw campagnes zijn. In dit blog gaan we alles bespreken wat u moet weten over de click-through rate, inclusief waarom het ertoe doet, hoe u dit kunt optimaliseren en waarom het niet altijd van belang is dat dit aan de hoge kant moet zijn.

Wat is Click-Through Rate?

In wezen geeft uw klikfrequentie aan hoeveel procent van de mensen op uw advertentie klikken nadat ze deze hebben gezien. Het wordt berekend door het aantal mensen dat op uw advertentie klikt te delen door het totale aantal vertoningen dat uw advertentie heeft ontvangen. Zoals u zich waarschijnlijk wel kunt voorstellen, is de klikfrequentie een cruciale advertentiestatistiek die u nauwlettend in de gaten wilt houden, vooral als u betaalde zoekadvertenties uitvoert.

Wat kan CTR mij over mijn campagnes vertellen?

Uw CTR vertelt u veel over uw PPC-campagnes. Een hoge klikfrequentie is bijvoorbeeld een goede indicatie dat uw advertentie en / of -afbeeldingen resoneren met uw doelgroep .

Met andere woorden, een hoge CTR betekent dat u de juiste mensen heeft getarget, dat u een interessante advertentie had en dat u een aanbieding had die aantrekkelijk genoeg was, waardoor een groot percentage mensen dat uw advertentie zag erop heeft geklikt. Dit is een uitstekend teken.

Enkele veel voorkomende voorbeelden waarbij CTR wordt gemeten, zijn onder meer:

• Een call-to-action knop of link in een e-mail

• Een PPC-advertentie op een SERP-pagina

• Een link op een landingspagina

• Een Facebook display-advertentie

• Elk on-site element, zoals knop, afbeelding, kop, etc.

Hoe wordt de klikfrequentie berekend?

Als u de klikfrequentie van uw campagne wilt bepalen, moet u het totale aantal vertoningen delen door het totale aantal klikken en dit vermenigvuldigen met 100. Als een advertentie voor een dekbed bijvoorbeeld 100 klikken en 7000 vertoningen genereerde, zou de CTR 0,7% zijn:

CTR = 7000: 100 x 100 = 0,7%

Hoe u uw klikfrequentie kunt optimaliseren

CTR wordt meestal geassocieerd met een actie die leidt tot een conversie, maar moet niet worden verward met de conversieratio. Als een van de belangrijkste stappen in de keten van gebeurtenissen die tot conversies leiden, moet deze echter worden geoptimaliseerd om het aantal mensen dat kan converteren te maximaliseren. De CTR kan worden verhoogd door de prestaties te verbeteren van de elementen die worden bijgehouden: advertenties, afbeeldingen, onderwerp regels, titels, beschrijvingen en zoekwoorden.

SEO bureau Nederland

Bureau SEO-SNEL is het nummer #1 SEO bureau van Nederland. Dankzij onze unieke concurrentieanalyse weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. CTR

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »