SEO SNEL bedrijfslogo

Guerrilla Marketing

Guerrilla Marketing

Guerrilla Marketing

Guerrilla marketing is heel anders dan traditionele marketing. Guerrilla marketing betekent het najagen van conventionele doelstellingen als winst, omzet en groei door gebruik te maken van onconventionele middelen zoals het uitbreiden van het aanbod tijdens slechte economische omstandigheden om klanten over te halen meer te kopen. Op deze manier zorgt u ervoor dat de gemiddelde besteding per klant stijgt.

Guerrilla Marketing en Investeren

In plaats van te vragen of u geld wilt investeren, vraagt guerrilla marketing om in tijd, energie en kennis te investeren. Met als doel om hogere winsten te behalen. Door het vergroten van de omvang van elke transactie kunt als bedrijf toch blijven groeien. Dankzij meer transacties per klant, en een beroep te doen op de huidige klanten.

Guerrilla Marketing en Telefonische Acquisitie

De telefoon is een opmerkelijk en effectief acquisitie middel. Onderzoek heeft aangetoond dat het uw omzet en winst zal vergroten. Telefonische acquisitie is niet eenvoudig, maar het werkt. Hoe dan ook guerrilla marketing werkt.

Guerrilla Marketing en Nieuwsbrieven verzenden

De andere vormen van marketing kunt u gebruiken om mensen naar uw website te lokken. Gebruik vervolgens de e-mail nieuwsbrief om informatie te verstrekken. Een sleutel tot online succes is het cre&eren van een kort en verleidelijk verhaal dat lezers naar de website leidt en die net genoeg informatie bevat om iemand een weloverwogen aankoopbeslissing te laten nemen

Guerrilla Marketing activiteiten

Guerrilla marketing is sterk verwant aan de werkwijze van de landbouw. Een marketingplan maken is hetzelfde als het zaaien van de zaden van een plant. De marketing activiteiten zijn de voeding die we geven aan elke plant. De winsten zijn hetzelfde als de oogst binnenhalen.

Kosten van Guerrilla Marketing

De kosten van een verkoop aan een nieuwe klant zijn zes keer hoger dan de kosten van een verkoop aan een bestaande klant. Guerrilla marketeers spreken daarom graag bekenden en vrienden aan. Dit vermindert de kosten van marketing en versterkt de klantrelatie.

Guerrilla Marketing: Ongewenste e-mail

Wanneer uw klanten worden geconfronteerd met ongewenste e-mail dan zal uw mailing niet worden gelezen, maar direct worden verwijderd.

Guerrilla Marketing Allianties en Fusies

Guerrillas zijn in staat aanvullende producten en diensten te bedenken die nieuwe bronnen van winst aanboren. Ze zijn voortdurend bezig met het sluiten van strategische allianties en fusies met anderen om de markt agressief te benaderen terwijl de marketing investeringen juist afnemen.

Guerrilla Marketing en Internet

Het internet biedt een schat aan marketing tactieken die u kunt gebruiken om slimme guerrilla marketing tactieken ontdekken. Het leren is slechts het halve werk. Als u het niet in de praktijk brengt, zult u niet de resultaten van deze vorm van marketing onder de streep te zien krijgen.

Acquisitie

We zijn uw partner als het gaat om het uitvoeren van telefonische acquisitie. Hierdoor bereiken we nieuwe klanten. De groei van winst en omzet is gegarandeerd in economische zware tijden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Guerrilla Marketing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »