SEO SNEL bedrijfslogo

Camtasia

Wat is Camtasia?

Camtasia

Camtasia is de nummer één screen capture technologie die er op de markt is. U kunt met Camtasia dingen op het scherm vastleggen en vervolgens bewerken en extra features toevoegen.

Camtasia is een professionele video-editor voor Windows en Mac. Het biedt een goede balans tussen controle, een goed ontworpen gebruikersinterface en hoge kwaliteit output, waardoor het perfect is voor videografen en makers van webcontent die hun video's professioneel en uniek willen laten uitzien.

Het programma (voorheen bekend als Camtasia Studio) heeft een lange ontwikkelingshistorie voor de pc, en het succes ervan bracht TechSmith ertoe ook een Mac-versie uit te brengen. Beide zijn er al sinds 2011, hoewel er vroeger iets andere versies van de software bestonden voor beide platforms. Met zo'n lange geschiedenis heeft TechSmith uitstekend werk verricht door voortdurend de grenzen van ontwikkeling te verleggen en tegelijkertijd de software bugvrij te houden.

Zoals eerder gezegd is TechSmith's Camtasia Studio is een handig stukje videosoftware voor pc- en Mac-gebruikers die het mogelijk maakt om activiteiten op het scherm te registreren, bewerk / wijzig content en deel de video vervolgens op verschillende platforms.

Camtasia biedt docenten de perfecte oplossing voor:

het eenvoudig video’s maken die studenten motiveren, ouders informeren en het leren stimuleren. Camtasia schermopnamesoftware is perfect, slim en een quick learning tool.

Redenen om Camtasia te gebruiken:

Gebruikersvriendelijk

Makkelijk te delen

Geweldige functies

Perfect voor informatieve video's

Professionele uitstraling

Is Camtasia veilig?

Dit programma is absoluut veilig om te gebruiken. Het installatiebestand en de programmabestanden worden gecontroleerd door Microsoft Security Essentials en Malwarebytes Anti-Malware. Het installatieprogramma probeert geen ongewenste of software van derden te installeren en biedt u opties om het installatieproces aan uw behoeften aan te passen.

Hoe neem ik een video op met Camtasia?

1. Start een nieuw project

Open Camtasia9 (Windows) of Camtasia3 (Mac) en selecteer Nieuw project.

Open Camtasia

2. Begin met opnemen

Klik op de knop Opnemen links bovenaan om te beginnen met opnemen.

Selecteer record

3. Er verschijnt een klein venster met verschillende opties

Ga voor hulp bij het instellen van uw microfoon of webcam naar: Hoe controleer ik of mijn microfoon / webcam werkt?

Configureer de opties van Camtasia

Standaard neemt Camtasia uw volledige scherm op. U kunt wijzigen welke gebieden worden opgenomen door op Aangepast te klikken en de dimensies te wijzigen of door het formaat van het groen gestreepte vak dat het scherm schetst te verkleinen.

Zorg er bij gebruik van een webcam voor dat de camera is ingeschakeld.

Zorg ervoor dat er audio wordt opgenomen of verander uw microfooninvoer door het vervolgkeuzemenu te openen.

Wijzig de gevoeligheid van de microfoon door de volumeregelaar te wijzigen.

Wanneer uw voorkeuren zijn voltooid, raakt u record aan om te beginnen met opnemen.

Formaat van het weergavebereik van de schermen wijzigen Zoom: formaat van de weergave van de schermen wijzigen.

U kunt ook op het scherm tekenen tijdens uw opname door op Ctrl + Shift + D te drukken en een van de drawing effecten in het opnamevenster te selecteren.

Screen drawing tools

4. Toggling record

Druk in het kleine venster op Pauze om de opname te pauzeren totdat u opnieuw op play drukt of klik op Stop en beëindig de opname en plaats deze in Camtasia.

Als u op F9 drukt, wordt de opname gestart en met F10 stopt de opname.

Hulpmiddelen voor opname

5. De opname wordt op de tijdlijn geplaatst Vergeet niet om uw project voor de veiligheid periodiek te bewaren. Als u het als Camtasia-project (.tscproj) opslaat, dan kunt u in de toekomst weer aan het project verder werken.

U kunt ook audio- of videobestanden naar de tijdlijn slepen om ze rechtstreeks in de video te plaatsen.

U kunt naar verschillende punten in de video springen door langs de tijdlijn op bepaalde punten te klikken of door de afspeelkop te slepen. Pauzeer de video en speel deze af door op spatie te drukken.

Als u de opgenomen audio en video wilt scheiden, klikt u met de rechtermuisknop op de clip en selecteert u Audio en video scheiden. Hiermee wordt alle audio die door het systeem werd afgespeeld tijdens het opnemen van uw video gesplitst.

TimelineZoom: tijdlijn

Uw opgenomen audio en video worden op de tijdlijn geplaatst. De audio en video worden als afzonderlijke tracks opgeslagen en kunnen onafhankelijk van elkaar worden bewerkt.

6. The recording viewport

De opgenomen video wordt weergegeven op het canvas. Hier kunt u een voorbeeld van uw project bekijken en wijzigingen aanbrengen in de video.

Video canvasZoom: video canvas

7. Deel de video

Als u klaar bent met uw video, klikt u rechtsboven op de knop Delen.

U ziet een lijst met opties met hoe u deze video wilt delen of publiceren.

Opties voor het delen van video's

8. De video opslaan als een lokaal bestand

Opslaan als een lokaal bestand stelt u in staat om de video op uw computer op te slaan, zodat u deze kunt bewaren voor toekomstig gebruik.

De standaardinstellingen kunnen worden gewijzigd als u dat wilt, maar ze worden standaard door het programma gebruikt.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Camtasia

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »