SEO SNEL bedrijfslogo

Keyword Hero

Keyword Hero

Keyword Hero

Bijna zes jaar hebben marketeers te maken gehad met een gebrek aan zichtbaarheid van hun organische zoekwoorden. Maar data-analyse en -verwerking hebben sinds 2011 te maken gehad met een hoop veranderingen. Er is een bedrijf dat gelooft dat het de oplossing heeft gevonden voor (not provided). We praten over Keyword Hero, de start-up die is opgezet om (not provided) op te lossen en Rand Fishkin die gelooft dat het claimen van organische zoekwoorden zal leiden tot een beter internet.

Wat is Keyword Hero?

Keyword Hero belooft zich te ontdoen van de gevreesde (not provided) informatie in uw Google Analytics Account voor een bepaalde website.

Match zoekwoord met sessie in GA en het wegwerken van (not provided) is de core business.

Keyword Hero. Werkt het?

Ik gebruik het nu al meer dan 2 maanden op seo-snel.nl. Het is geweldig. Hoewel de website nog in de kinderschoenen staat, is er toch sprake van een zichtbare organic search.

Zoektermen zoals 'seo bureau Gouda, 'online marketing Gouda' 'SEO kosten' en 'SEO Gouda' zijn slechts enkele van de zoekwoorden die ik niet zie in mijn normale Analytics of in ons Google Search Console-account.

Voor grotere sites kan dit van onschatbare waarde zijn in termen van informatie die wordt doorgegeven. En het kan het technische SEO-team toestaan om ervoor te zorgen dat de site en alle pagina's worden geoptimaliseerd om zo te profiteren van meer organisch verkeer.

Conversiepercentage verhogen met KeyWord Hero

Wat nog beter is aan Keyword Hero is dat u het kunt gebruiken om te begrijpen welke zoekwoorden meer conversies genereren. Wie zijn de mensen die contact opnemen of aankopen doen via uw website in Google?

Dit kan vervolgens op een aantal verschillende manieren worden gebruikt om het totale aantal conversies te helpen verbeteren.

Keyword Hero instellen

Het duurt 2 minuten KeyWord Hero in te stellen. U geeft KeyWord Hero eenvoudig toegang tot uw Google Analytics en Google Search Console-accounts via de online tool die zij bieden. En klaar is Kees.

Keyword Hero biedt een nieuwe weergave binnen uw Google Analytics-account onder de property die u geselecteerd hebt.

Gaan we KeyWord Hero gebruiken?

100% Ja, we zijn mometeel bezig om het te implementeren voor al onze klanten. Zelfs als het ons niet lukt, zullen we ervoor zorgen dat we het aan al onze klanten aanbevelen. Het maakt ons werk zoveel gemakkelijker!

Not Provided zoekwoorden zichtbaar maken

Bureau SEO-SNEL helpt u om de zoekwoorden die niet zichtbaar zijn zichtbaar te maken. Dankzij keyword hero weten we beter waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Keyword Hero

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »