SEO SNEL bedrijfslogo

Communicatie

Communicatie

Communicatie

Elke taak of transactie waarvoor meer dan één persoon nodig is, kan alleen met succes worden voltooid door middel van communicatie. We gaan verder in op wat communicatie is, de verschillende soorten communicatie en het belang van communicatie.

Communicatie gedefinieerd

Het is bijna onmogelijk om een dag niet te communiceren. Communicatie is het verzenden en ontvangen van informatie tussen twee of meer mensen. De persoon die het bericht verzendt, wordt de afzender genoemd, terwijl de persoon die de informatie ontvangt de ontvanger wordt genoemd. De informatie die wordt overgebracht, kan feiten, ideeën, concepten, meningen, overtuigingen, houdingen, instructies en zelfs emoties bevatten.

Soorten communicatie

Methoden om te communiceren variëren, en u bent vrijwel zeker met allemaal vertrouwd. Laten we eens kijken naar enkele van de primaire methoden

Verbale communicatie

Verbale communicatie is het verzenden van een bericht via een gesproken taal die wordt begrepen door zowel de afzender als de ontvanger van het bericht. Voorbeelden van verbale communicatie zijn face-to-face conversaties, luisteren naar een lezing of een seminar en luisteren naar een televisieprogramma.

Schriftelijke communicatie

Schriftelijke communicatie is het sturen van een bericht door het gebruik van symbolen die worden begrepen door zowel de afzender als de ontvanger van het bericht.

Lichaamstaal

Lichaamstaal is een vorm van non-verbale communicatie die kan worden gebruikt om een bericht te verzenden. Je kunt vaak zien of iemand tevreden of boos is door simpelweg naar zijn gezichtsuitdrukkingen, houding en gebaren te kijken. Een rood gezicht kan bijvoorbeeld verlegenheid betekenen; een gebalde vuist kan wijzen op woede; en het rollen van de ogen kan op ongeloof of ergernis wijzen.

Het communicatieproces

Een bericht of communicatie wordt door de zender via een communicatiekanaal verzonden naar een ontvanger, of naar meerdere ontvangers.

De afzender moet het bericht overbrengen in een vorm die geschikt is voor het communicatiekanaal, en de ontvanger verwerkt vervolgens het bericht om de betekenis ervan te begrijpen.

Misverstanden kunnen zich in elk stadium van het communicatieproces voordoen.

Effectieve communicatie is het minimaliseren van misverstanden en het overwinnen van eventuele belemmeringen voor communicatie tijdens elke fase van het communicatieproces.

Iemand die effectief communiceert begrijpt zijn publiek, kiest een geschikt communicatiekanaal, past zijn bericht aan naar dit kanaal en geeft uitleg om misverstanden bij de ontvanger (s) te verminderen. En gaat op zoek naar feedback van de ontvanger (s) over hoe de boodschap wordt begrepen en probeert zo eventuele misverstanden of verwarring zo snel mogelijk te corrigeren.

Communicatiekanalen

Communicatiekanalen is de term die wordt gegeven aan de manier waarop we communiceren. Er zijn tegenwoordig meerdere communicatiekanalen voor ons beschikbaar, bijvoorbeeld face-to-face gesprekken, telefoongesprekken, sms-berichten, e-mail, internet (inclusief social media zoals Facebook, Instagram en Twitter), radio en tv, geschreven brieven, brochures en rapporten om er een paar op te noemen.

Het kiezen van een geschikt communicatiekanaal is essentieel voor effectieve communicatie, omdat elk communicatiekanaal verschillende sterke en zwakke punten heeft.

Terugkoppeling

Ontvangers van berichten zullen waarschijnlijk feedback geven over hoe zij de berichten begrepen hebben door zowel verbale als non-verbale reacties te geven.

Mensen die effectief communiceren besteden veel aandacht aan deze feedback, omdat dit de enige manier is om te beoordelen of het bericht is begrepen als bedoeld en op deze manier elke verwarring kan worden gecorrigeerd.

Houd er rekening mee dat de mate en vorm van feedback afhankelijk is van het gebruikte communicatiekanaal: bijvoorbeeld feedback tijdens een face-to-face of telefonisch gesprek is direct, terwijl feedback op berichten via tv of radio indirect is en kan worden vertraagd of zelfs worden overgebracht via andere media zoals internet.

Communicatiebureau Gouda

Bureau SEO-SNEL is uw vertrouwde marketing en communicatiebureau in Gouda. Dankzij onze ervaren communicatieadviseurs weten we elke boodschap effectief naar uw doelgroep te brengen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Communicatie

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »