SEO SNEL bedrijfslogo

SEM

Search Engine Marketing

SEM

Bent u het zat om te wachten tot uw SEO zijn vruchten afwerpt? Misschien is het tijd om zoekmachine marketing te overwegen. Het kan frustrerend zijn om heel veel tijd en geld te steken in het bouwen van uw merk en site en u te realiseren dat u zelfs niet op de eerste pagina van de zoekresultaten staat of misschien niet eens op de eerste drie pagina's.

Veel tijd, een goede technische kennis en een diepgaand zoekwoorden onderzoek zullen u uiteindelijk in staat zullen stellen om in de resultatenpagina's van zoekmachines (SERP) te klimmen, want goede zoekmachine-optimalisatie (SEO) kost tijd. Het goede nieuws is dat zoekmachine marketing (SEM) u kan helpen een paar stappen en veel tijd te besparen.

In dit blog gaan we kijken naar zoekmachine marketing, hoe het verschilt van SEO, en hoe u snel aan de slag kunt gaan.

Zoekmachine-marketing versus SEO

SEO en SEM: wat is het verschil?

SEO nu bestaan als twee afzonderlijke (maar nauw verwante) entiteiten.

Zoekmachine-optimalisatie is gericht op het verbeteren van de positie van uw site in de organische zoekmachine rankings. SEO draait voornamelijk rond het strategisch plaatsen van zoekwoorden op de hele site, het maken van links, het verkrijgen van een hoge site autoriteit en het gebruik van metadata die door Google kan worden gecrawld.

Met zoekmachine marketing, aan de andere kant, betaalt u om bovenaan de organische resultatenpagina zichtbaar te zijn. In wezen betaalt u om uw advertenties weer te geven aan gebruikers die actief op zoek zijn naar de zoekwoorden die u target. U heeft geen hoge site autoriteit nodig om op de eerste pagina van Google te kunnen worden weergegeven als u bereid bent ervoor te betalen.

Heb ik zowel SEM als SEO nodig?

Heeft u zowel SEM als SEO nodig? Nee. Maar u ontvangt uiteindelijk veel meer leads en zult meer verkopen wanneer u beide implementeert? Dus absoluut ja.

Het is altijd een goed idee om uw site te optimaliseren volgens de richtlijnen van SEO. U wilt een solide basis neerzetten die u zo ver mogelijk in de SERP brengt. Immers, SEO clicks zijn in principe gratis. Waarom zou u niet zoveel mogelijk van die clicks willen ontvangen?

Het gebruik van zoekmachine marketing, kan helpen om uw vermogen, uw merk en het opbouwen van een klantenbestand te versnellen. Hiermee bent u zichtbaar voor een doelgroep die actief op zoek is naar producten, diensten en merken zoals die van u. U wilt helemaal bovenaan hun zoekopdrachten verschijnen.

Search Engine Marketing Platforms

De meeste zoekmachines hebben een advertentieplatform voor zoekmachine marketing. Het meest bekende (en effectieve) platform dat u kunt gebruiken, is Google AdWords. Bing-advertenties en Yahoo-zoekadvertenties zijn ook beide SEM-platforms die u kunt gebruiken.

SEO Bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL helpt u om met uw website bovenaan de zoekresultaten van Google zichtbaar te zijn. Dankzij onze SEO-consultants weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. SEM

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »