SEO SNEL bedrijfslogo

Call To Action

Call To Action

Call To Action

Hoewel sommige branchetermen niet zo letterlijk zijn, is een call to action (CTA) precies zoals het klinkt. Het is een oproep (verzoek) voor iemand (in dit geval websitebezoekers) om een specifieke actie te ondernemen (iets te doen).

Wanneer u bezoekers naar uw website trekt, moet er een duidelijke route zijn die ze kunnen volgen. U kunt ze naar verschillende pagina's leiden via de navigatie van uw site en zelfs via tekstlinks, maar call to action gaat verder. In plaats van mensen ertoe te brengen verschillende websitepagina's te bekijken, laat u ze meer doen: een eBook downloaden; bel ons voor prijzen; Meld u aan voor onze nieuwsbrief; plan vandaag nog een consult; abonneer u op onze blog enzovoort.

Waarom zou ik CTA's op mijn website moeten hebben?

Nu u weet wat een call to action is, is het belangrijk om te begrijpen waarom u deze op uw website moet opnemen. Vanuit een inbound marketingmentaliteit gaan CTA's u helpen leads te genereren. De knop moet leiden naar een landingspagina met een aanbieding en een volgend formulier dat de bezoeker kan invullen om die aanbieding te ontvangen.

CTA´s helpen ook om het ontwerp van de website te doorbreken. Over het algemeen onderscheiden heldere, aantrekkelijke en opvallende CTA's zich van de rest van de inhoud van uw website en trekken ze mensen aan.

Houd bij het ontwerpen van uw CTA's rekening met het volgende:

• Gebruik een verleidelijke kopie; kies uw woorden verstandig, en houd het kort en bondig

• Wees duidelijk in wat uw gebruikers te zien krijgen als ze op de knop klikken

• Gebruik heldere en gedurfde kleuren; uw call to action moet opvallen en een statement maken

• Gebruik lichte tekstkleur op donkere achtergronden; gebruik donkere tekst op lichtere

achtergronden

• Grootte doet er niet toe; uw CTA's moeten echter merkbaar zijn

Klanten willen ze

CTA’s zijn niet alleen belangrijk voor bedrijven: klanten willen en verwachten ze. Veel mensen zijn afhankelijk van de CTA aan het einde van de pagina om de volgende stap te zetten. Ze hebben uw advertentietekst gelezen, zijn geïnteresseerd in interactie met uw merk en zoeken naar de CTA-knop om te zien wat ze vervolgens moeten doen. Het weglaten van de CTA kan lezers in verwarring brengen en uw kansen om de conversie te verzegelen, schaden. Met CTA-knoppen kunnen klanten gemakkelijk doen wat u wilt dat ze doen. Dat is goed voor hen en goed voor het bedrijf.

Er zijn enkele omstandigheden waarin u wilt dat uw merk voorspelbaar is. Voorspelbaarheid maakt uw bedrijf betrouwbaar en gemakkelijk om mee om te gaan. De CTA is een gebied waar het loont om zo voorspelbaar en intuïtief mogelijk te zijn. Bezoekers zoeken naar uw "Bel nu!" of een andere CTA-knop en voelen zich verward en teleurgesteld als ze deze niet vinden. Sterke CTA’s op sociale media, websites, het einde van video's, digitale advertenties zijn verwachte onderdelen van de campagne.

Ze stimuleren het succes van digitale advertenties

Bij digitaal adverteren draait het allemaal om het genereren van hype over uw product of dienst, het trekken van de aandacht van consumenten en hen aanmoedigen om de deal te sluiten. De call to action is het ontbrekende puzzelstukje dat de kracht van de advertentietekst benadrukt. Zonder de CTA vallen uw advertenties niet op. Het heeft niet de laatste haak die klanten inspireert om de volgende stap te zetten. CTA's zijn vooral belangrijk bij pay-per-click (PPC) -reclame. Door een call to action toe te voegen aan uw PPC-campagne, kunt u de intentie van de campagne overbrengen op uw publiek.

Google Tag Management beheer

Wij zijn uw partner als het gaat om Google Tag Management beheer. We maken uw website sneller. Hierdoor zal uw bedrijf online beter worden gevonden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Call To Action

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »