SEO SNEL bedrijfslogo

Acquisitie

Acquisitie

Acquisitie

Meer dan de helft van de Nederlandse bedrijven besteedt geld aan lokale advertenties zonder eerst een vooraf gedefinieerde strategie voor klantacquisitie te hebben.

Wanneer u geen strategie hebt voordat u begint, dan kunt u net zo goed uw geld weggooien. Het belangrijkste aspect van lokale reclame is dat uw bericht op uw doelgroep wordt afgestemd om ervoor te zorgen dat uw marketing overeenkomt met de aankoopintentie van de klant.

Met het bovenstaande in het achterhoofd, zijn hier drie eenvoudige stappen om u op weg te helpen om door gebruik te maken van digitale marketing klanten te werven.

Ken uw publiek

Dit lijkt misschien voor de hand liggend: hoe kun je targeten op iemand die je niet kent? - maar als u bedenkt hoeveel bedrijven geen strategie hebben, dan is het niet moeilijk voor te stellen hoe weinig onderzoek ze doen naar het koopgedrag van hun klanten.

Hoe u uw publiek definieert, is in wezen het fundament van elke goede digitale marketingstrategie, dus het is nu tijd om de beste vriend en vertrouwenspersoon van uw klant te worden.

Klanten gebruiken digitale kanalen voor een hele reeks verschillende doelen, en elke categorie kan drie of vier kenmerken hebben.

Neem bijvoorbeeld klanten die online op zoek zijn naar meubels. Hier een aantal overtuigende statistieken over deze specifieke groep:

• Er is 35 procent meer kans dat ze een Pinterest-account te hebben

• Eenenzestig procent gebruikt zijn smartphone om prijzen online te vergelijken

• Tweederde heeft al een bedrijf of merk in gedachten

Identificeer de kanalen waar uw klanten zich bevinden

De verleiding om online overal aanwezig te zijn om uw bedrijf onder de aandacht te brengen is een logische gedachte.

Als u op elk kanaal aanwezig bent, dan moet het aantal potentiële klanten dat uw producten ziet toenemen, toch? Het antwoord is waarschijnlijk niet.

Op basis van het klantprofiel dat u hebt gemaakt, geeft u de top drie of vier platforms aan die uw klanten het vaakst zullen bezoeken.

Als u bijvoorbeeld seniorenbedden verkoopt, is Facebook - met zijn relatief jonge publiek - waarschijnlijk niet het beste marketingkanaal.

Data verzamelen

Zonder gegevens kunt u niets beoordelen als het gaat om uw acquisitiestrategieën. Welke campagnes hebben het goed gedaan? Welk kanaal zorgt voor de meest nieuwe klanten?

Gelukkig kunnen deze uiterst belangrijke vragen worden beantwoord wanneer u uw gegevens geanalyseerd hebt.

Het gebruik van hulpmiddelen zoals Google Analytics, SproutSocial of MailChimp kunnen u fantastische inzichten geven in het gedrag van uw klanten, zodat u uw acquisitiestrategie verder kunt verfijnen.

De belangrijkste tactieken van een acquisitieplan

Met een overvloed aan marketingkanalen die dagelijks veel onderhoud vereisen, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Planning is van vitaal belang. De oplossing is om prioriteit te geven aan de kernelementen en de belangrijkste tactische aspecten van een succesvol klantacquisitieplan om het bereik te vergroten, waaronder:

• Zoekmarketing: SEO, betaalde zoekresultaten en PPC-campagnes

• Online PR: Publisher outreach, gemeenschapsparticipatie en merkbescherming

• Online partnerschap: Affiliate marketing, sponsoring, co-branding en linkbuilding

• Interactieve advertenties: Gedragsgerichte targeting, site-specifieke media-inkopen en advertentienetwerken

• Opt-in e-mail: Nieuwsbrieven en advertenties in nieuwsbrieven van derden

• Social media marketing: Audience participation, viral campagnes, sociale aanwezigheid en feedback van klanten

Wanneer u ze combineert, kunnen deze strategieën een krachtig middel zijn. Als u bijvoorbeeld organische SEO en een PPC-campagne samen gebruikt, kan uw bedrijf 25% meer klikken en een omzetstijging van 27% verwachten in vergelijking met het gebruik van slechts één van de twee. Deze kruisbestuivingstactiek brengt mensen niet alleen naar de plaatsen waar u wilt dat ze online gaan, maar kan ook resulteren in een 200% hogere conversie.

Deze mate van groei spreekt boekdelen over hoe krachtig digitale marketing kan zijn wanneer verschillende kanalen worden gebruikt om een bepaald doel te bereiken.

AB Tests uitvoeren

Wij zijn uw partner als het gaat om het uitvoeren van AB tests. We maken uw website hierdoor meer conversiegericht. Hierdoor zal uw bedrijf online beter presteren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Acquisitie

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »