SEO SNEL bedrijfslogo

Slider

Wat zijn Sliders?

Slider Icon

Een slider is een term die verwijst naar een diavoorstelling op een website. Een voorbeeld van een slider kan een carrousel zijn die producten of foto's weergeeft. Webdesigners kunnen sliders opnemen in allerlei sites, maar ze zijn vooral handig voor bedrijven die relevante content willen tonen of professionele portfolio's willen presenteren. Wanneer designers snel meerdere opties willen tonen en gebruikers willen helpen om ze snel te kunnen doorzoeken, helpt een slider om keuzes te beperken.

Als u online een zoekopdracht uitvoert naar sliders, dan zult u aan de top van de SERP artikelen vinden, van zowel voorstanders als tegenstanders.

Critici beweren dat sliders verwarrend zijn, omdat ze gebruikers verschillende opties bieden, die allemaal hetzelfde gewicht of belang hebben. Aangezien UX over het maken van keuzes gaat, moet alles dat verwarring veroorzaakt worden vermeden. Ze geven de volgende redenen waarom ze slechte voor de UX zijn:

• Bezoekers bekijken sliders vaak op dezelfde manier als advertenties en slaan ze daarom vaak over.

• Sliders vertragen pagina's en hebben invloed op SEO en conversiepercentages.
• Sommige sliders worden niet goed weergegeven op mobiel.

• De ruimte die ze innemen, vermindert de beschikbare ruimte voor andere content.

• Sliders kunnen de indruk wekken dat het bedrijf niet zeker wist wat te laten zien, dus kozen ze ervoor om alle keuzes tegelijkertijd weer te geven.

• Sommigen zeggen dat een bewegende diavoorstelling hetzelfde negatieve effect kan hebben als het automatisch afspelen van video. In plaats van sliders raden critici aan statische afbeeldingen te gebruiken.

Tegenovergesteld, zijn er sommige deisgners die houden van sliders en pleiten voor hun gebruik. Hier zijn enkele manieren waarop adequaat gebruikte content-sliders een goede UX kan bieden:

• Ze besparen ruimte: zorgt ervoor dat meer content zichtbaar is op één scherm.

• Gebruikers blijven betrokken: bezoekers blijven op één plek hangen om content te bekijken en visuals zorgen voor een pauze voordat de pagina verder wordt bekeken.

Sliders promoten afbeeldingen: terwijl andere media op de pagina de aandacht weg van tekst kunnen trekken, tonen sliders alles op één plek om afleiding te voorkomen. Gebruikers bepalen welke content: laat gebruikers altijd in hun eigen tempo door de sliders bladeren of slaan ze helemaal over als dat niet is wat ze zoeken. Sliders zijn eenvoudig toe te voegen aan de meeste websites en er zijn veel opties, met name voor gebruikers van WordPress. Maar een slider is niet altijd het antwoord en voor elke prachtige slider zijn er honderden onbruikbare sliders. Dus wanneer is het juiste moment om er een te gebruiken? We hebben een lijst samengesteld met de drie beste momenten om een slider te gebruiken.

Producten

Sliders zijn gemaakt voor producten. Wanneer alles in één keer wordt gepresenteerd, kunnen grote hoeveelheden informatie bezoekers overspoelen; ze raken minder snel afgeleid als het wordt opgesplitst in hapklare brokken.

Nieuwe content

Sliders zijn ideaal voor sites die regelmatig worden bijgewerkt. Wanneer u in de ochtend uw favoriete nieuws site bezoekt, is het waarschijnlijk dat u content-sliders tegenkomt; in feite is dit een van hun meest voorkomende implementaties.

Fotogalerijen

Fotogalerijen schitteren in sliders. Soms is een goede afbeelding (of meerdere) alles wat nodig is om alles te communiceren wat over uw merk gezegd moet worden. Of het nu gaat om een handvol full-page hoge-resolutiebeelden of meerdere kleinere afbeeldingen, wanneer u een fotogalerij wilt weergeven, is een slider een geweldige manier om dit te doen.

Slider Revolution

• Ga nu direct naar: Slider Revolution

WordPress Slider Plugin

• Ga nu direct naar: WordPress Slider Plugin

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Slider

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »