SEO SNEL bedrijfslogo

Oprichter Google

Oprichter Google

Google.nl

Een kijkje in de unieke geschiedenis van Google

Google .nl. De geschiedenis, het ontstaan en de oprichters van Google. Het is 1995 wanneer de beide studenten Larry Page en Sergey Brin elkaar ontmoeten op de universiteit van Stanford. Samen bedenken ze een plan om een zoekmachine te ontwikkelen. BackRub is de naam van de zoekmachine die meer dan een jaar op de servers van de universiteit in Stanford heeft gedraaid.

Google domein registratie

Het domein Google.com wordt op 15 september 1997 geregistreerd. Het idee achter de domeinnaam Google is het woord googol, wat zoveel betekent als een één met honderd nullen. Het is de bedoeling om een oneindige bron van informatie op het internet te organiseren.

Nieuwsbrief Google

In de begindagen van Google werd er al gebruikgemaakt van een nieuwsbrief om mensen bedrijfsinformatie te geven. Tegenwoordig is het Google Nieuws te lezen op het officiele Google blog.

Google Inc.

Andy Bechtolsheim schrijft een cheque uit van honderdduizend dollar. Hiermee wordt de entiteit die tot dan nog niet bestond Google Inc. opgericht.

Google-logo

Het Google-logo is ontstaan door het opnemen van het mannetje uit het festivallogo van het Burning-Man festival. Hiermee is de eerste doodle geboren.

Naamloze vennootschap

Larry en Sergey richten in Californie een naamloze vennootschap op. De bankrekening die is geopend door Andy Bechtolsheim wordt voorzien van honderdduizend dollar. Hun eerste bedrijfspand betreft een garage, hier gaan ze aan de slag. Hun eerste werknemer is een Stanford informatica student.

Relevante resultaten

Vanaf de oprichting lukt het de Google zoekmachine om relevante resultaten te tonen voor zoekopdrachten van gebruikers. In 1998 wordt de garage te klein en verhuizen ze naar een bedrijfspand met 8 medewerkers.

Google AdWords oktober 2000

In oktober 2000 ziet AdWords het levenslicht. Slechts 350 klanten maken gebruik van deze advertentiedienst. 2 maanden later in december wordt de Google toolbar toegevoegd, waardoor mensen niet eerst naar de Google startpagina hoeven voor ze met zoeken kunnen beginnen.

Google afbeeldingen en Google Nieuws

In juli 2001 wordt Google Afbeeldingen gelanceerd. In september 2002 wordt Google nieuws gelanceerd met 4000 nieuwsbronnen. Tegenwoordig heeft Google nieuws meer dan 50.000 nieuwsbronnen.

Google Shopping

In 2002 werd Froogle gelanceerd, in 2012 werd dit uiteindelijk Google Shopping. Hiermee kunnen mensen zoeken naar producten.

Google Blog

2003 is het jaar dat Blogger wordt overgenomen. Blogger is net als Google al een lange tijd bezig en is opgericht in 1999. Nu wordt Blogger dagelijks door meer dan 300 miljoen mensen bezocht.

Google Adsense

De advertentiedienst Google AdSense waarmee uitgevers zelf advertenties op hun websites kunnen plaatsen wordt ook in 2003 gelanceerd.

Lancering Gmail 1 april 2004

Op 1 april 2004 wordt Gmail gelanceerd en dit is geen grap. In 2016 zijn er 425 miljoen gebruikers van de populaire e-mail dienst.

Google Maps

Februari 2005 is het inmiddels al wanneer Google op de proppen komt met Google Maps. Satelietbeelden en routebeschrijvingen volgen al snel.

Google Mobile Web Search

De mogelijkheid om zoekresulaten te bekijken met mobiele telefoons met routebeschrijvingen en lokale informatie is een feit.

Google Analytics ontstaan in 2005

De meest gebruikte statistiekenteller van dit moment Google Analytics zag pas in 2005 het levenslicht. Google Analytics is ontstaan uit de overname van het bedrijf Urchin.

Oktober 2006 overname YouTube

In oktober 2006 neemt Google de populaire videodienst YouTube over. Tegenwoordig is YouTube nog steeds onverminderd populair.

Google Streetview

In mei 2007 wordt Streetview gelanceerd, 5 steden zijn vanaf dat moment te zien in Google Maps.

Google Marketing

Wij zijn uw partner als het gaat om Google marketing en online adverteren. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google.nl

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »