SEO SNEL bedrijfslogo

Blockchain

Blockchain

Blockchain

Blockchain is een onvergelijkbaar digitaal grootboek van economische transacties die kunnen worden geprogrammeerd om niet alleen financiële transacties maar vrijwel alles van waarde te registreren.

Een gedistribueerde database

Stel een spreadsheet voor die duizenden keren wordt gedupliceerd over een netwerk van computers. Stelt u zich dan voor dat dit netwerk is ontworpen om deze spreadsheet regelmatig bij te werken en u heeft een basiskennis van de blockchain.

Hoe werkt Blockchain?

Hier is de eenvoudigste uitleg zonder metaforen of hyperbool. In de taal van cryptocurrency is een blok een record van nieuwe transacties (dit kan de locatie van cryptocurrency, medische gegevens of zelfs stemmen betekenen). Zodra elk blok is voltooid, wordt het toegevoegd aan de keten, waardoor een reeks blokken ontstaat: een blockchain.

Omdat cryptocurrencies gecodeerd zijn, betekent het verwerken van alle transacties het oplossen van gecompliceerde wiskundige problemen (en deze problemen worden met de tijd moeilijker naarmate de blockchain groeit). Mensen die deze vergelijkingen oplossen, worden beloond met cryptocurrency in een proces dat 'mining' wordt genoemd.

Wat u heeft is de private key (eigenlijk gewoon een lang wachtwoord) voor het adres op de blockchain. Met deze sleutel kunt u geld opnemen om te spenderen, maar als u de sleutel verliest, kunt u uw geld niet terugkrijgen. Elk account heeft ook een openbare sleutel, waarmee andere mensen cryptocurrency naar uw account kunnen verzenden.

Informatie over de blockchain is dan ook publiekelijk beschikbaar. Het is gedecentraliseerd, wat betekent dat het niet afhankelijk is van een enkele computer of server om te functioneren. Alle transacties zijn dus onmiddellijk zichtbaar voor iedereen. Dat brengt ons bij onze eerste metafoor: het grootboek.

Blocks

Zoals hierboven beschreven, is een blockchain een onveranderlijke, opeenvolgende keten van records die we blokken noemen. Een blok kan elk type gegevens bevatten, zoals unieke digitale identificaties van fysieke producten. Blokken worden samen met hashes 'geketend'. Een hash is een functie die een invoerwaarde aanneemt en van die invoer een uitvoerwaarde maakt die deterministisch is voor de invoerwaarde.

Bewijs van werk (PoW)

Zodra een blockchain is geïnstantieerd, wordt een Proof of Work- algoritme (PoW) gebruikt om nieuwe blokken te maken of "te delven".

De API (Application Programming Interface)

De volgende stap in de ontwikkeling van een gedistribueerd grootboek is het opzetten van een API (application programming interface), zodat organisaties die transacties wensen af te handelen, dit kunnen doen door gebruik te maken van internet . Transactie-eindpunten staan op rechten gebaseerde toegang tot de gegevens op de blockchain toe.

De API zal ook een "mining-eindpunt" bevatten, die drie dingen zal doen: (1) bereken de PoW, (2) voegt de transactie toe en verleent de mijnwerker een beloning (in bitcoin mining, de rewards zijn bitcoins), en (3 ) maakt een nieuw blok en voegt het toe aan de blockchain.

Anders dan cryptocurrencies, wat kunt u doen met blockchain?

Blockchain biedt een manier om transacties te verifiëren zonder de noodzaak van een centrale autoriteit. Dit betekent dat u slimme contracten kunt maken met behulp van gedistribueerde grootboeken. Een verhuurder kan bijvoorbeeld een IoT-deurslot op uw huurappartement plaatsen. Het deurslot kan de blockchain controleren om te zien of uw huur is betaald. Als dat niet zo is, zou het deurslot (dat wil zeggen, het slimme contract) u niet in het appartement laten. In een complexer geval zou een bedrijf zijn eigen obligaties kunnen uitgeven en zouden kopers betalingen via een gedistribueerd grootboek kunnen controleren. Een nog complexere use case zou het creëren van zelfhandhavende handelsovereenkomsten zijn. De lijst met toepassingen voor blockchain is vrijwel eindeloos. Van zoekopdrachten tot leveringsverificatie, gedistribueerde grootboeken bieden een geheel nieuwe, veilige manier om zaken te doen.

Cryptocurrency

Bureau SEO-SNEL helpt u met het aan- en verkopen van Cryptocurrency. Dankzij onze ervaring met Blockchain weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Blockchain

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »