SEO SNEL bedrijfslogo

Personal Branding

Personal Branding

personal branding

Wanneer we het over 'personal branding' hebben, bedoelen we het vaststellen en promoten van datgene waar u voor staat. Uw persoonlijke merk is de unieke combinatie van vaardigheden en ervaringen die u u maken. Effectieve personal branding zal u onderscheiden van andere professionals in uw vakgebied.

Personal Branding: Een merk kan van alles zijn

We zijn gewend om te denken over merken in relatie tot bedrijven en producten - denk aan McDonalds of Apple. Maar tegenwoordig kan alles een merk zijn. Zelfs als individu heeft u een persoonlijk merk.

Dus wat is uw persoonlijke merk? Of u nu bekend staat om uw sneakers of omdat u nog steeds een typemachine gebruikt, u heeft een merk dat zowel online als offline bestaat.

Gelukkig zijn er veel geweldige tools en hulpmiddelen om u te helpen met het personal branding-proces. Gebruik ze om de juiste indruk achter te laten bij mensen die u online opzoeken.

Het idee van personal branding maakt sommige mensen ongemakkelijk. Maar als u niet de controle over uw persoonlijke online merk neemt, loopt u kansen mis en laat u anderen uw verhaal vertellen. Bij SEO-SNEL zijn we van mening dat personal branding voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben we dit artikel geschreven - om u te helpen bij het proces om aan uw persoonlijke merk online te bouwen.

Personal Branding: Het definiëren van uw persoonlijke merk betekent dat u uw publiek kent

Als u uw eigen merk wilt definiëren, moet u eerst weten welke indruk u wilt achterlaten en op welke markt u zich wilt richten. Waar kruisen de twee elkaar? Hoe ziet dit eruit en wat wil iedereen? Welke problemen hebben ze? Wanneer u een solide persoonlijke reputatie opbouwt als iemand die geeft en echt het beste voor zijn klanten wil, zult u slagen.

Het gaat niet om verkopen

Onthoud ook dat personal branding niet over verkopen gaat. Het gaat erom dat u zich beschikbaar stelt voor anderen - klanten en leeftijdsgenoten. Zorg ervoor dat u actieve accounts hebt op sociale media platoforms zoals Facebook, twitter, Linked In en Instagram. Breng uw aanwezigheid op sociale media in evenwicht met bedrijfs-gerelateerde updates en persoonlijke updates. Op die manier zullen anderen u zien als een gevestigde professional, maar daarnaast ook een kijkje nemen in uw persoonlijke leven. Niemand hoeft te weten wat u hebt gegeten voor het ontbijt, maar een foto van uw raceauto die naast een promotieaffiche staat, zal waarschijnlijk voor veel opschudding zorgen.

Personal Branding: Gebruik de offline wereld

Personal branding is niet gebonden aan internet. Wanneer u uw huis verlaat en contact hebt met mensen in de stad, zorg dan voor een positieve en professionele uitstraling in overeenstemming met uw merk. Neem altijd visitekaartjes mee en houd potentiële klanten in de gaten. Mensen ondersteunen graag lokale bedrijven en andere professionals en als u een goede indruk maakt, zullen ze graag naar uw diensten kijken en u inhuren of doorverwijzen naar iemand die dat wel zal doen.

Personal Branding: Consistentie is de sleutel

Een van de belangrijkste componenten van succesvol personal branding is om trouw te blijven (dat wil zeggen, consistent) aan uw merk. Klanten zullen uw merk herkennen zodra ze het meerdere keren zijn tegengekomen. En als u uw afbeelding in het midden van de stream wijzigt, raken klanten in de war en uiteindelijk vertrouwen ze u niet. Als u meerdere platforms gebruikt (bijvoorbeeld een website en brochures, moet u uw algehele afbeelding en uiterlijk hetzelfde houden. Een manier om dit te bereiken, is door ervoor te zorgen dat de kleuren die u gebruikt, uw logo, persoonlijke motto en uw uiterlijk overal hetzelfde zijn.

Online Marketing Bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL is het nummer #1 online marketing bureau van Nederland. Dankzij onze ervaren Online Marketing Consultants weten we meteen waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Personal Branding

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »