SEO SNEL bedrijfslogo

SEA

Search Engine Advertising

SEA

Het is mogelijk om een zoekmachine te betalen voor een bepaalde positie in de zoekresultaten. Deze advertenties worden niet weergegeven in de natuurlijke zoekresultaten. In plaats daarvan verschijnen ze in de gesponsorde resultaten (meestal bovenaan, onderaan of rechts) van de zoekmachine resultaten pagina (SERP) als reactie op een of meerdere overeenkomstige zoekwoorden. De uitgaven aan advertenties kunnen worden aangepast voor een verscheidenheid van factoren. Daarnaast kunt u bepalen of de advertentie regionaal of landelijk verschijnt. De vergoeding voor deze advertenties wordt berekend op basis van het aantal klikken op de advertentie. Hoe hoger het advertentiebudget hoe beter de positie van de website voor een bepaald zoekwoord zal zijn. Search Engine Advertising (SEA) kan bijzonder handig zijn als een website niet wordt weergegeven in de top van de zoekresultaten. Ook wanneer uw website nog niet bekend is of als er veel concurrentie voor de zoekwoorden gebruiken we Search Engine Advertising (SEA).

Topposities door middel van Search Engine Advertising (SEA) in Google

Search Engine Advertising (SEA) zijn tekstadvertenties die boven, onder of aan de rechterkant van de zoekresultaten worden weergegeven. Het is vooral effectief, omdat uw advertentie alleen wordt getoond wanneer gebruikers naar uw producten en diensten zoeken.

Omdat de advertenties alleen worden weergegeven bij bepaalde zoekopdrachten, is zoekwoorden onderzoek het fundament van een succesvolle Search Engine Advertising (SEA) campagne. Het testen van verschillende zoekwoorden en de analyse van hun prestaties is een continu proces dat nodig is om een optimale campagnestructuur te bereiken.

Betaald adverteren (SEA) is een bijzonder effectief alternatief wanneer hoge posities niet meteen via SEO kunnen worden bereikt, bijvoorbeeld als er sprake is van hevige concurrentie. We zullen alle relevante zoekwoorden voor u onderzoeken en uw bestaande campagnes optimaliseren.

Is Search Engine Advertising (SEA) de investering waard?

Voor- en nadelen van zoekmachine-advertenties:Voordelen van Search Engine Advertising (SEA)

• Snel zichtbare resultaten

• Een grote mate van controle over commerciële zoekwoorden

• Groot bereik

• Algemeen aanvaard

• Transparante facturering

Nadelen van Search Engine Advertising (SEA)

• Doorlopende kosten

• Hoge concurrentie voor commerciële zoekwoorden

Degenen die overwegen om te investeren in Search Engine Advertising (SEA) campagnes, moeten eerst bedenken of een SEO-strategie zal helpen hun doelen te bereiken en of deze doelen beter haalbaar zijn via SEO. Het is de moeite waard eraan te denken dat internetgebruikers de voorkeur geven aan de resultaten van een organische zoekopdracht op internet. Volgens statistieken klikt slechts 10 tot 20 procent van de gebruikers op betaalde zoekresultaten. Search Engine Advertising (SEA) advertenties kunnen daarom niet worden beschouwd als een vervanging voor de organische zoekresultaten. Veel bedrijven beschouwen Search Engine Advertising (SEA) gewoon als een extra kanaal dat onderdeel uitmaakt van van hun onlinemarketingcampagnes. Het is handig voor het genereren van verkeer met zoekwoorden die veel op elkaar lijken, vooral als er veel concurrentie is in de organische zoekresultaten of voor tijdelijke acties zoals bepaalde aanbiedingen. Omdat Search Engine Advertising (SEA) vooral gericht moet zijn op het behalen van conversies, is het raadzaam om specifieke vragen te targeten en te beantwoorden. Een online webshop zou bijvoorbeeld de commerciële zoekwoorden 'kopen' of 'online kopen' moeten gebruiken in hun Search Engine Advertising (SEA) campagnes.

Wie moet er gebruikmaken van Search Engine Advertising (SEA)?

In principe is een succesvolle Search Engine Advertising (SEA)-campagne niet afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Het gebied, het product en het beschikbare advertentiebudget moeten de grootste factoren zijn om het het succes van een SEA-campagne te bepalen. Kleinere bedrijven moeten daarom voorzichtig zijn en Search Engine Advertising (SEA) alleen te gebruiken wanneer ze in staat zijn om winst te genereren.

Advertentietekst schrijven

Het wordt aanbevolen om de advertentietekst te beperken tot het beschrijven van het hoofdproduct of de belangrijkste dienst. SEA biedt veel mogelijkheden voor gespecialiseerde diensten. Omdat advertentieruimte wordt geveild door de zoekmachine, hangt de klikprijs voor een advertentie sterk af van de concurrentie. Om deze reden kan Search Engine Advertising (SEA) soms verrassend goedkoop zijn wanneer u een nicheproduct promoot. U kunt ook redelijk goedkoop adverteren als u uw campagnes afstemt op long-tail zoekwoorden met lagere zoekvolumes.

Google Display-advertenties: uw aanbod op relevante websites

Het advertentienetwerk van Google biedt ook de mogelijkheid om uw producten en diensten te positioneren op andere, thematisch geschikte websites. Google Display-advertenties kunnen in verschillende indelingen worden gepresenteerd - als tekst, afbeelding, video of met andere interactieve elementen. Hiermee kunt u een hoge mate van aandacht krijgen van bezoekers van relevante websites.

Google Display-advertenties bieden dezelfde manier om kosten te beheersen en meetbare prestaties inzichtelijk te krijgen als Google AdWords en uw campagne kan doelgestuurd worden beheerd en is gebaseerd op specifieke vakgebieden en bedrijfstakken, demografische gegevens of interesses die zijn geïdentificeerd via de zoekgeschiedenis of eerdere aankopen. Het advertentienetwerk omvat interessante samenwerkingsverbanden zoals eBay en Amazon

We ondersteunen u graag bij het opzetten van aantrekkelijke advertentie-indelingen en beheren uw campagnes in het Google Display Netwerk.

Betaald zoekverkeer zorgt voor een torenhoge ROI!

We zijn uw partner als het gaat om SEA en zoekmachine adverteren. We zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. SEA

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »