SEO SNEL bedrijfslogo

Stockfoto's

Stockfoto's

Stockfotos

Stockfoto's zijn afbeeldingen die iedereen kan gebruiken voor creatief gebruik. In plaats van een fotograaf in te huren, kunnen ontwerpers in een grote database naar foto's zoeken. Op deze manier kunt u er snel een vinden die voor uw project geschikt is. Enkele van de populairste foto's zijn mensen, reisbestemmingen, dieren en eten. Met dit systeem kunnen fotografen ook een vaste inkomstenbron verdienen met hun werk, in de vorm van kleine royalties.

Naast de bekende betaalde stockfoto sites zijn er ook gratis stockfoto sites. Een voorbeeld van een website waar u gratis stockfoto’s kunt downloaden is: Pexels.com

Heeft u foto's nodig voor uw project? De indrukwekkende collectie van iStock bevat miljoenen beelden die u kunnen helpen! Bekijk wat deze bibliotheek te bieden heeft.

Waar komt de term stockfoto’s vandaan?

Het is niet helemaal duidelijk waar de term "stockfotografie" vandaan komt, waarschijnlijk is het begonnen met agencies die begin jaren 20 beelden begonnen te verkopen. Veel van deze beelden waren commerciële foto's, die een betaalbaar alternatief waren voor creatieve projecten. In de jaren 80 heeft het zich ontwikkeld tot een volwaardige industrie, waarbij fotografen stockfoto’s gingen maken voor stockfofo websites. Meestal fotografeerden deze fotografen met een tijdschrift of krant in het achterhoofd waardoor de kans op plaatsing toenam.

Vandaag de dag stelt een internet zoekmachine iedereen in staat om de perfecte stockfoto in slechts enkele seconden te vinden. Content bedrijven zoals iStock hebben miljoenen foto's in elk thema, kleurenpalet en denkbare stijl en bieden maandelijkse abonnementen, afhankelijk van uw behoeften.

Welke soorten stockfoto’s zijn er?

Er zijn drie stijlen, elk met verschillende licentieregels:

Royalty-Free: Deze stockfoto's kunnen meerdere keren worden gebruikt zodra een licentie is gekocht, zonder dat er een tijdslimiet voor gebruik is. In tegenstelling tot afbeeldingen met rechten is er bij een royalty-vrije foto geen recht op exclusiviteit. Het aantal keren dat een bepaald beeld gebruikt kan worden is in de licentie ingebouwd.

Rights Managed: Afhankelijk van het gebruik, exclusiviteit, beeldgrootte en een handvol andere factoren, hebben deze foto’s met licentie een fluctuerende waarde in de markt. Als de afnemer exclusiviteit wenst, kan een afbeelding worden gelicentieerd met de overeenkomst dat een andere entiteit niet om concurrerende redenen hetzelfde beeld mag gebruiken.

Public Domain: Deze foto's zijn gratis te gebruiken voor elk doel, zonder een licentie te kopen. Er is geen limiet aan hoe vaak een persoon een publieke domeinafbeelding kan gebruiken

Waar kan ik stockfoto’s kopen?

Het is mogelijk om bij elke wilekeurige stockfoto site beelden te kopen. Hieronder volgt een overzicht van een aantal gratis stockfoto's sites waar u terecht kunt.

Om de beelden goed vindbaar te maken op het internet is het belangrijk dat u minstens 25 zoekwoorden kiest die elk het beeld nauwkeurig beschrijven. Probeer hierbij zelf in de schoenen van de koper te gaan staan, want zij zijn degene die op zoek zijn naar de perfecte foto. Met zorgvuldig gekozen woorden die het onderwerp, kleur, emotie van het beeld beschrijven, zult u veel meer verkopen.

Waarom zou ik stockfoto's gebruiken, in plaats van een fotograaf in te huren?

Royalty-vrije fotografie is een betaalbare optie: Plus, u weet precies welke afbeeldingen u krijgt, en ze kunnen direct worden gedownload. Het inhuren van een fotograaf kan voor een zeer specifiek project zinvol zijn, maar stockfoto's hebben duidelijk meer voordelen.

Gratis Stockfoto’s

Stocksnap.io

Unsplash.com

Burst.shopify.com

Pexels.com

Foodiesfeed.com

Gratisography.com

Negativespace.co

Freestocks.org

Picography.co

Mmtstock.com

De Juiste Stockfoto's kiezen

Bureau SEO-SNEL helpt u om de juiste Beelden voor uw project te selecteren om deze vervolgens goed vindbaar op het internet te maken. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Stockfoto's

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »