SEO SNEL bedrijfslogo

Cohorten

Cohorten

Cohorten

Google Analytics heeft een tijd geleden een nieuwe functie toegevoegd ook wel bekend als cohortanalyse. Met deze optie, is het voor webmaster en online analisten mogelijk om de vertraagde reactie van de bezoekers van hun website te meten. Voorheen was het erg moeilijk om te bepalen hoeveel bezoekers uw site hebben bezocht op maandag en vervolgens hoeveel van hen uw website de volgende dag bezochten of de dag daarna. De nieuwe cohortanalyse functie van Google zal u helpen inzicht te krijgen en helpen deze gegevens te analyseren.

Wat is een Cohort?

Een Cohort is een term die wordt gebruikt voor een groep mensen die binnen een bepaald tijdsvak een bepaalde actie voltooien. Google gebruikt het woord 'cohort' om het vertraagde effect in analytics te definiëren en een ander type segmentatie om het gedrag van gebruikers te analyseren. Voordat de functie was geïntegreerd in Google Analytics, was het heel moeilijk om de cohorten te analyseren, maar dit kan nu worden gedaan met behulp van de aangepaste variabelen en evenementen (events).

Google Analytics Cohortanalyse

U kunt eenvoudig toegang krijgen tot de analyse functie onder het doelgroep gedeelte gepresenteerd in de linker zijbalk in Google Analytics. Zodra u klikt, ziet u een grafiek, gevolgd door een tabel. De tabel kan op het eerste gezicht heel moeilijk te begrijpen zijn, maar maak u geen zorgen. De standaard grafiek geeft het gemiddelde retentie percentage (%) van uw unieke bezoekers in de afgelopen zeven, 14, 21, of 30 dagen weer.

Analyse

Websites die niet goed presteren in de zoekmachine rankings hebben vaak een zeer lage retentie. Websites die een gestage groei van het aantal bezoekers laten zien hebben meestal een hoge retentie.

Cohort analyse Mobiele applicaties

Een hoog percentage van de bevolking gebruikt tegenwoordig hun smartphone of tablet om te zoeken op het internet. Dat maakt het analyseren van het gedrag van gebruikers voor mobiele toepassingen zeer belangrijk. Als u wilt weten hoe gebruikers omgaan met uw mobiele app, hoe vaak gebruikers deze per dag openen, of hoe ze omgaan met de app. Door het uitvoeren van de analyse krijgt u op al deze vragen antwoord. Met deze kennis kunt u belangrijke strategische verbeteringen aanbrengen om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Ook wanneer er updates plaatsvinden aan uw mobiele applicatie, zult u in staat zijn om visueel de effecten van de verbetering te zien.

Cohort Analyse Google Analytics

We zijn uw partner als het gaat om full-service digital marketing. We maken uw website en bedrijf beter vindbaar. Waardoor u meer klanten kunt binnenhalen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Cohorten

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »