SEO SNEL bedrijfslogo

Poll

Poll

Poll

Een onderzoek dat wordt uitgevoerd door een groep mensen te interviewen om hun mening over een bepaald onderwerp of probleem te achterhalen. De resultaten van een poll zijn minder bevooroordeeld als de mensen willekeurig worden geselecteerd.

Verschil tussen een poll en een enquête?

Wat is het verschil tussen een poll en een enquête? Een poll of peiling wordt gebruikt om één eenvoudige vraag te stellen, terwijl een enquête meestal wordt gebruikt om een breed scala aan vragen te stellen.

Met een poll kunt u één meerkeuzevraag stellen. Deelnemers kunnen kiezen uit antwoorden die u vooraf definieert. U kunt kiezers beperken om slechts één antwoord op uw vraag te selecteren of hen toestaan meerdere antwoorden te kiezen.

U hebt ook de optie om een ander veld toe te voegen zodat kiezers hun eigen antwoord kunnen invoeren.

Een enquête gebruiken voor een verkiezing of peiling

Maak de enquête

Maak een enquête met een meerkeuzevraag of beeldkeuzevraag waarbij slechts één antwoordkeuze is toegestaan en label elke antwoordkeuze met de naam van een kandidaat.

Verzamel stemmen

Nodig mensen uit door ze een e-mail te sturen, en zorg ervoor dat elke respondent slechts één keer per e-mailadres kan stemmen, houd tevens bij wie wel of niet heeft gereageerd terwijl de stemmen anoniem blijven.

Analyseer de resultaten

Als er reacties binnenkomen, kunt u zien welke kandidaat de meerderheid heeft. Maak een aangepaste grafiek om de weergave van de resultaten makkelijk aan te kunnen passen.

Een opiniepeiling is een enquête waarbij enquêteurs op steekproefsgewijs mensen dezelfde vragen stellen. De opiniepeiling is bedoeld om erachter te komen wat mensen denken over een thema of probleem. Het is een marktonderzoekstechniek waarbij opiniepeilers mensen vragen naar hun mening.

Organisaties gebruiken opiniepeilingen tijdens verkiezingscampagnes om te bepalen welke partij het meest waarschijnlijk zal winnen. Er vinden zelfs politieke peilingen plaats, wanneer er geen verkiezingscampagne is.

Opiniepeiling - een wetenschappelijk onderzoek

Wat maakt een opiniepeiling wetenschappelijk?

- Een onderzoeksbureau kiest de respondenten.

- Het bedrijf heeft voldoende informatie verzameld over de respondenten. Met andere woorden, de gegevens in de resultaten komen overeen met het profiel van de enquêtegroep

Laten we bijvoorbeeld aannemen dat twintig procent van de doelpopulatie ouder is dan 60. Het stembureau moet er daarom voor zorgen dat de steekproefpopulatie hetzelfde aandeel heeft van 60-plussers.

Opiniepeiling

Een opiniepeiling vertegenwoordigt de meningen van een bevolking. Onderzoekers stellen steeksproefgewijs een reeks vragen aan mensen binnen een bepaalde populatie. De enquêteurs stellen respondenten vragen persoonlijk, via de telefoon of via internet.

Hoe nauwkeurig is een opiniepeiling?

Opiniepeilingen zijn nooit honderd procent nauwkeurig. Simpel gezegd; geen van hen kan perfect de meningen van de hele bevolking weerspiegelen.

Volgens de statistische theorie is de enquête bij een willekeurige peiling van duizend personen 19 keer op 20 100% nauwkeurig. Daarom is de opiniepeiling tot op drie procent nauwkeurig. Met andere woorden, het heeft een foutenmarge van 3%.

Om echter binnen drie procent nauwkeurig te zijn, moet u een respons van 100% hebben. Dat wil zeggen dat alle mensen in de willekeurig geselecteerde populatie reageerden.

Als minder dan 100% van de mensen in een enquête reageert, is de nauwkeurigheid minder.

Met een steekproef van 2.000 respondenten heeft de peiling een foutmarge van 2% - met een nauwkeurigheid van 19 keer 20. Ook wanneer 100% van de mensen reageert.

In de afgelopen jaren zijn opiniepeilingen slechter geworden in het voorspellen van verkiezingsuitslagen.

De meeste peilingen voorspelden dat Britten ervoor zouden kiezen om in de Europese Unie te blijven. In een referendum in 2016 koos 52% van de Britse kiezers voor Brexit. Brexit staat voor BRITain EXITing the European Union

De meeste opiniepeilingen hebben ook de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 verkeerd voorsteld. Ze voorspelden dat Hillary Clinton zou winnen. Donald Trump won uiteindelijk.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Poll

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »