SEO SNEL bedrijfslogo

Marketing Automation

Marketing Automation

Marketing Automation

Marketing automation verwijst naar software die bestaat met als doel om marketingacties te automatiseren. Veel marketingafdelingen willen taken zoals het versturen van e-mails, het plaatsen van berichten op social media, en andere website handelingen automatiseren. De technologie van marketing automation maakt deze taken gemakkelijker. Marketing automation is software en tactieken waarmee bedrijven kopen en verkopen. Dit levert zeer persoonlijke en nuttige informatie op die helpt om prospects om te zetten in klanten en klanten om te zetten in tevreden klanten. Deze vorm van marketing automation genereert doorgaans belangrijke nieuwe inkomsten voor bedrijven, en biedt een uitstekend rendement op de investeringen die nodig zijn.

Hoe werkt marketing automation?

U verzamelt klantgegevens via interacties zoals: e-mails, websitebezoeken, app-gebruik, op sociale media, enzovoort. Deze gegevens helpen bij het maken van een 360-graden weergave van elke klant.

Van daaruit doet marketing automation zijn werk: het stroomlijnen van segmentatie- en targetingprocessen om het juiste publiek te bepalen. Afstemming van welke berichten naar welke klant gaan op basis van hun profiel. Relevante en gepersonaliseerde berichten versturen via e-mail, mobiel, social en meer met slechts een paar eenvoudige kliks. Het leveren van gepersonaliseerde ervaringen voor uw klanten is efficiënt en effectief.

Wat betekent marketing automation voor de customer journey?

Customer journeys zijn de optelsom van individuele gepersonaliseerde ervaringen met uw merk. Met marketing automation kunt u elke interactie op basis van klantgegevens afstemmen om een doorlopende, naadloze customer journey te creëren via elk contactpunt met het merk. Marketing automation creëert relevante content en berichten voor op de verschillende kanalen. Verzend e-mailberichten met dynamische content die veel verder gaat dan het plakken van de voornaam van een klant in de onderwerpregel. Integreer mobile instant messaging met uw e-mail en sociale campagnes via SMS / MMS, pushmeldingen en groepsberichten. Genereer online advertenties die op het juiste moment voor de juiste persoon verschijnen. Plus, adviseer de juiste producten op uw website voor elke individuele gebruiker - automatisch. Met marketing automation kunt u klanten tijdens hun cutomer journey bereiken, ongeacht waar ze zich bevinden in de aankoopcylus. Lever relevante content die klanten bereikt wanneer, waar en hoe zij dat willen - prospects omzetten in klanten.

Tips voor marketingautomation

Hier zijn enkele praktische tips waarmee u rekening moet houden bij het ontwerpen van uw marketing automation strategie:

Bepaal en presenteer uw doelen. Gebruik reële getallen om de investering in een marketing automation platform te rechtvaardigen.

Werk samen met andere teams. Meerdere afdelingen in uw bedrijf krijgen te maken met uw marketing automation strategie. Vraag hun input voordat u begint.

Procesvisualisaties maken. Gebruik gedetailleerde diagrammen van uw marketing automation workflow om uw gewenste doelen aan de hele organisatie te laten zien.

Maak gebruik van segmentatie. Analyseer uw klantgegevens. Denk na over wie u zou willen bereiken en waarom.

Bereid uw contentstrategie goed voor. Ontwikkel een contenkalender. Creëer interessante, boeiende en relevante berichten die zijn ontworpen om de klant in alle fasen van de sales funnel te bereiken.

Ga voor een langzame uitrol. De meest succesvolle marketing automation bedrijven spreiden hun lanceringen. Het blijven testen en optimaliseren biedt de meeste kans op succes. Analyseer terwijl u aan het werk bent. Kijk wat werkt en wat niet werkt. Gebruik een deel van de tijd die u overhoudt dankzij het gebruik van marketing automation om dieper in de analyses te graven en de veranderingen aan te brengen die uw bedrijf laten groeien.

MailChimp

Voorbeelden hoe u marketing automation kunt toepassen

Mailchimp heeft onlangs marketing automation functies toegevoegd aan zijn gratis abonnement. We willen graag aan u vertellen waar u moet beginnen.

Het gratis mailchimp abonnement biedt ruimte aan maximaal 2.000 abonnees en 12.000 maandelijkse verzendingen.

Hoe start ik een marketing automation campagne met Mailchimp?

We leggen u graag uit hoe u een marketing automation campagne kunt maken vanuit het Mailchimp account.

Klik in het gebruikersmenu op Campagne maken

Klik op e-mail maken

Klik op * Geautomatiseerd "om de lijst met automations te bekijken.

Als u een aangepaste campagne wilt uitvoeren, Klikt u op Aangepast

Geef uw campagne een naam, selecteer de lijst met abonnees die u wilt gebruiken en klik op Begin

U kiest een Trigger voor het verzenden van de e-mail. Voorbeeld: 2 dagen nadat de gebruiker zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief of wanneer hij op de link van een bepaalde campagne klikt; het hangt allemaal af van wat uw trigger is.

Kies wanneer u de taak wilt uitvoeren. Voor zakelijke campagnes is het raadzaam om u te beperken tot werkdagen.

Met de segmentoptie kiest u het segment dat u met de e-mail wilt bereiken.

Met de optie Actie Kiest u of u een actie wilt uitvoeren nadat de e-mail is verzonden. Bijvoorbeeld wanneer u abonnees uit de lijst wilt verwijderen of gegevens wenst aan te passen.

Klik op Ontwerp e-mail om de e-mail te ontwerpen die u wilt verzenden. De e-maileditor is vergelijkbaar met de normale Mailchimp campagnes.

Als u wilt, kunt u andere e-mails toevoegen door op e-mail toevoegen te klikken.

Internet Marketing

We zijn uw partner als het gaat om Internet Marketing. We maken uw website beter vindbaar met SEO. Hierdoor zal uw site hoger in Google komen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Marketing Automation

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »