SEO SNEL bedrijfslogo

PageRank

PageRank

PageRank

PageRank is een score van 1-10 voor een pagina op basis van het aantal inkomende links en hoe sterk die links zijn. Het is logaritmisch, wat betekent dat het 10x moeilijker is om van 2 naar 3 te komen dan van 1 naar 2. PageRank is sinds het begin van het ontstaan van de Google zoekmachine ontzettend belangrijk geweest voor het ordenen van websites naar relevantie. In eerste instantie lag de focus volledig op hoeveel links (backlinks) er naar een bepaalde website wijzen. Het aantal verwijzende websites was voor Google een goede indicatie voor welke websites belangrijk zijn. Hoewel deze metric al een aantal jaren niet meer ververst wordt heeft Google zelfs aangegeven helemaal geen gebruik meer te maken van de PageRank.

Door wie is PageRank uitgevonden?

PageRank is ontwikkeld door de oprichters van Google Inc Larry Page en Sergey Brin in 1998 toen zijn nog studeerden aan de Stanford University. Hoe meer backlinks er naar een bepaalde pagina wijzen des te hoger de PageRank van die bepaalde pagina is.

Speelt PageRank een rol bij de (Search Engine Result Page) SERP?

Een hoge PageRank betekent niet automatisch ook een hoge positie in de SERP, gerelateerde links zijn belangrijker bij het bereiken van een hoge positie in de zoekmachine.

Waar kan ik de PageRank van mijn website vinden?

Met de Google Toolbar is het mogelijk om een indruk te krijgen van de PageRank van een willekeurige webpagina. De PageRank van 0/10 tot en met 10/10 waarbij 10/10 de hoogst mogelijke score betreft. Zoals eerder gezegd heeft Google aangegeven geen gebruik meer te maken van de PageRank metric.

Hoe wordt de PageRank van mijn website berekend?

Wanneer een bezoeker via een link op een andere website op uw website terechtkomt is dit een teken voor Google dat uw website relevant is. Het aantal backlinks die verwijzen naar een bepaalde pagina zijn voor Google een belangrijke graadmeter als het aankomt op de kwaliteit van een webpagina. Hoe hoger de PageRank van de verwijzende backlink des te meer waarde deze heeft voor uw website. De PageRank is niet de enige rankingfactor die Google gebruikt.

Hoe kan ik de PageRank van mijn website verhogen?

U kunt de PageRank van uw website verhogen door gebruik te maken van linkbuilding. Linkbuilding is een methode waarbij u backlinks naar uw website op websites van anderen laat opnemen. Deze backlinks staan bij voorkeur op onderwerp gerelateerde websites. Door het verkrijgen van backlinks op een natuurlijke manier wordt uw website meer relevant voor Google. Door het verhogen van de relevantie door middel van linkbuilding zal uw website een hogere positie in de zoekresultaten afdwingen.

Linkbuilding voor uw Website

Wij zijn uw partner als het gaat om linkbuilding en zoekmachine marketing. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Pagerank

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »