SEO SNEL bedrijfslogo

Chatbots

Chatbots

Chatbots

Chatbots zijn software die een geautomatiseerde taak uitvoeren. We zijn geïnteresseerd in het type bots die in chatplatforms genaamd chatbots opereren.

In deze context zijn er veel mogelijke definities en er is enige verwarring over wat een chatbot is. Dit komt deels omdat er zoveel verschillende gebruikscasussen zijn voor bots en deze beïnvloeden hoe mensen een chatbot zien.

De meest intuïtieve definitie is dat een chatbot software is die een gesprek met een mens kan hebben. Een gebruiker kan de chatbot bijvoorbeeld een vraag stellen of hem een instructie geven en de chatbot kan reageren of waar nodig een actie uitvoeren.

Wat zijn chatbots eigenlijk?

Chatbots maken een snelle groei door als een nieuwe manier van consumentencommunicatie. Deze spraakzame computerprogramma's reageren op teksten of digitale chats en voeren effectief quasi-gesprekken met de mensen (uw huidige en potentiële klanten). Dankzij de vooruitgang in Natural Language Processing (NLP) en Artificial Intelligence (AI) hebben deze bots meer conversatiecapaciteiten dan ooit tevoren.

Hoe werken Chatbots?

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop chatbots kunnen worden geprogrammeerd. De meest rudimentaire vorm is op regels gebaseerd. Deze op regels gebaseerde bots komen het meest overeen met geautomatiseerde klantenservicelijnen (denk aan: 'druk op 5 voor verkoop ondersteuning') en begeleiden de consument door een beslissingsboom model.

Chatbots zijn gemaakt om met NLP te kunnen integreren, wat gewone taal vertaalt in een vorm die het systeem van de chatbot begrijpt. Het haalt de intentie van de gebruiker uit een zin en verandert het in een commando dat een machine kan begrijpen.

NLP naar een hoger niveau brengen is mogelijk door gebruik te maken van AI, waardoor de chatbot kan leren van zijn interacties.

Voorbeelden van chatbots

• Weer chatbot. Ontvang het weerbericht wanneer u het vraagt.

• Supermarkt chatbot. Helpt u om boodschappen voor de hele week uit te zoeken en te bestellen.

• Nieuws chatbot. Vraag of het u kan vertellen wanneer er iets interessants gebeurt.

• Levensadvies chatbot. U kunt uw problemen kwijt/vertellen en het helpt u om oplossingen te bedenken.

• Persoonlijke financiën chatbot. Het helpt u om uw geld beter te beheren (budget beheer).

• Afspraken chatbot. Maakt een afspraak met iemand via Facebook Messenger.

Hoe bouw ik een Chatbot?

Het bouwen van een chatbot kan ingewikkeld klinken, maar het is goed te doen. Binnen de kortste keren maakt u een kunstmatige intelligentie-aangedreven chatmachine. Het is ook mogelijk om een eenvoudige chatbot te bouwen die geen AI-brein heeft en zich strikt aan de regels houdt.

U zult moeten uitzoeken welk probleem u wilt oplossen met uw bot, kiezen op welk platform de bot gebruikt zal worden ( Facebook, Slack, enz.), een server instellen waar uw chatbot op gaat draaien en kiezen welke dienst u gaat gebruiken om de bot te bouwen.

Hoe nauwkeurig zijn chatbots?

De nauwkeurigheid van chatbots is erg afhankelijk van het bedrijf achter de dienst en de use case die wordt gebruikt.

Chatbot maken

Bureau SEO-SNEL helpt u met het maken van een chatbot. Dankzij onze ervaren ontwikkelaars weten we hoe we dit moeten aanpakken. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Chatbots

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »