SEO SNEL bedrijfslogoGoogle Mijn Bedrijf - Places - Inloggen - Verwijderen - App

Gratis uw bedrijf toevoegen

Het is mogelijk om meerdere locaties met één account te beheren

Google Places

Eenvoudig en overal inloggen op Google Mijn Bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf kunt u uw bedrijf gratis weergeven op Google. Google Mijn Bedrijf is de makkelijkste manier om in contact te komen met klanten. Maakt niet uit of dat ze zoeken met de zoekmachine, op Google Maps of op Google Plus. Zo bent u vindbaar op elk apparaat.

De juiste bedrijfsinformatie op Google Mijn Bedrijf

Klanten de juiste informatie geven is belangrijk denk hierbij aan een routebeschrijving, openingstijden en telefoonnummers waarop ze u kunnen bellen.

Gebruikers recensies op Google Mijn Bedrijf

U kunt aan klanten vragen om een beoordeling op Google achter te laten. Deze beoordeling is zichtbaar wanneer uw bedrijf zichtbaar wordt in de Google Mijn Bedrijf resultaten of op Google Places. Als bedrijfseigenaar kunt u direct reageren op beoordelingen van klanten.

Google Mijn Bedrijf is Makkelijk te beheren

Google Mijn Bedrijf is makkelijk te beheren, pas uw bedrijfsgegevens aan, waar en wanneer u maar wilt. De gegevens worden automatisch voor u aangepast op Google Search en op Google Maps. Leer over u klanten door de statistieken te bekijken die Google Mijn Bedrijf opleveren. Hoe vinden de klanten u en waar komen ze vandaan?

Aantal clicks en telefoongesprekken via Google Mijn Bedrijf

Bekijk het aantal mensen dat u belt en het aantal mensen dat via Google Mijn Bedrijf naar uw website gaat. Ook is het aantal mensen dat uw Google bedrijfsvermelding bekijkt en het aantal mensen die de routebeschrijving opvragen terug te zien. Waar u zich ook bevindt, de informatie is eenvoudig met een smartphone of tablet aan te passen via de speciale app.

Meerdere Google Mijn Bedrijf locaties

Google Mijn Bedrijf locaties maakt het voor u makkelijk om meerdere locaties via één account te beheren.

Hoeveel kost Google Mijn Bedrijf?

Iedereen kan Google Mijn Bedrijf gratis gebruiken.

Wat is het verschil tussen Google Places en Google Mijn Bedrijf?

Wanneer u in het verleden een Google Places account had dan is dit automatisch vervangen door een Google Mijn Bedrijf account.

Heb ik Google Mijn Bedrijf nodig als ik al een website heb?

Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat uw bedrijf nog beter online zichtbaar wordt. In de lokale zoekresultaten zal uw bedrijf beter naar voren komen.

Kan ik ook een Google Mijn Bedrijf pagina beginnen als ik geen diensten op locatie doe leveren?

Wanneer u geen diensten levert op locatie dan kunt u ook deelnemen aan Google Mijn Bedrijf. U kunt er dan voor kiezen om uw bedrijfsgegevens zonder adres te publiceren. U kunt de Google My Business App vinden in de Google Play Store. De Google Mijn Bedrijf App is te vinden in de App Store van Apple.

Affiliate Marketing en adverteren

Wij zijn uw partner als het gaat om Google mijn bedrijf en de online zichtbaarheid verbeteren. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Places

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren