SEO SNEL bedrijfslogo

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Google Places

Eenvoudig en overal inloggen op Google Mijn Bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf kunt u uw bedrijf gratis weergeven op Google. Google Mijn Bedrijf is de makkelijkste manier om in contact te komen met klanten. Maakt niet uit of dat ze zoeken met de zoekmachine, op Google Maps of op Google Plus. Zo bent u vindbaar op elk apparaat.

De juiste bedrijfsinformatie op Google Mijn Bedrijf

Klanten de juiste informatie geven is belangrijk denk hierbij aan een routebeschrijving, openingstijden en telefoonnummers waarop ze u kunnen bellen.

Gebruikers recensies op Google Mijn Bedrijf

U kunt aan klanten vragen om een beoordeling op Google achter te laten. Deze beoordeling is zichtbaar wanneer uw bedrijf zichtbaar wordt in de Google Mijn Bedrijf resultaten of op Google Places. Als bedrijfseigenaar kunt u direct reageren op beoordelingen van klanten.

Google Mijn Bedrijf is Makkelijk te beheren

Google Mijn Bedrijf is makkelijk te beheren, pas uw bedrijfsgegevens aan, waar en wanneer u maar wilt. De gegevens worden automatisch voor u aangepast op Google Search en op Google Maps. Leer over u klanten door de statistieken te bekijken die Google Mijn Bedrijf opleveren. Hoe vinden de klanten u en waar komen ze vandaan?

Aantal clicks en telefoongesprekken via Google Mijn Bedrijf

Bekijk het aantal mensen dat u belt en het aantal mensen dat via Google Mijn Bedrijf naar uw website gaat. Ook is het aantal mensen dat uw Google bedrijfsvermelding bekijkt en het aantal mensen die de routebeschrijving opvragen terug te zien. Waar u zich ook bevindt, de informatie is eenvoudig met een smartphone of tablet aan te passen via de speciale app.

Meerdere Google Mijn Bedrijf locaties

Google Mijn Bedrijf locaties maakt het voor u makkelijk om meerdere locaties via één account te beheren.

Hoeveel kost Google Mijn Bedrijf?

Iedereen kan Google Mijn Bedrijf gratis gebruiken.

Wat is het verschil tussen Google Places en Google Mijn Bedrijf?

Wanneer u in het verleden een Google Places account had dan is dit automatisch vervangen door een Google Mijn Bedrijf account.

Heb ik Google Mijn Bedrijf nodig als ik al een website heb?

Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat uw bedrijf nog beter online zichtbaar wordt. In de lokale zoekresultaten zal uw bedrijf beter naar voren komen.

Kan ik ook een Google Mijn Bedrijf pagina beginnen als ik geen diensten op locatie doe leveren?

Wanneer u geen diensten levert op locatie dan kunt u ook deelnemen aan Google Mijn Bedrijf. U kunt er dan voor kiezen om uw bedrijfsgegevens zonder adres te publiceren. U kunt de Google My Business App vinden in de Google Play Store. De Google Mijn Bedrijf App is te vinden in de App Store van Apple.

Google Mijn Bedrijf instellen

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool waarmee u uw bedrijf online kunt beheren en instellingen kunt doen, zodat uw bedrijf wordt weergegeven op Google Search en Maps. Zoals het toevoegen van uw bedrijfsnaam, locatie en openingstijden; het beantwoorden van reviews; foto's toevoegen; leren waar en hoe mensen naar uw bedrijf zoeken, en meer. Immers, een op de twee mensen die lokaal zoeken (denk "snackbar bij me in de buurt"), bezoekt die dag een filiaal. Het is dus belangrijk dat de informatie over uw bedrijf die wordt weergegeven wanneer mensen op Google zoeken, zo nauwkeurig, volledig en geoptimaliseerd mogelijk is.

De gemiddelde Google vermelding die goed geoptimaliseerd is met behulp van Google Mijn Bedrijf krijgt 5 keer meer weergaven dan vermeldingen die niet zijn geclaimd door hun eigenaren.

Gebruikers zoeken dingen niet zomaar op het internet op, ze googelen het. En het begint voor u dus eigenlijk allemaal met het hebben van een Google Mijn Bedrijf vermelding die goed te vinden is op Google Mijn Bedrijf. Door onze unieke relatie met Google kan een marketingstrateeg snel Google Mijn Bedrijf van een lokale klant verifiëren en claimen.

Dit zijn de stappen die u moet nemen om uw Google Mijn Bedrijf in te stellen

• Maak een account aan en claim uw bedrijf

• Verifieer uw bedrijf

• Optimaliseer uw vermelding

• Download de GMB-app

• Maak een Google Mijn Bedrijfsvermelding

Stap 1: log in op het Google-account dat u aan uw bedrijf wilt koppelen (of maak een Google-account als u er nog geen heeft).

Stap 2: Ga naar google.nl/business en selecteer 'Nu starten' in de rechterbovenhoek.

Stap 3: voer uw bedrijfsnaam in.

Stap 4: Voer uw bedrijfsadres in.

Stap 5: Als u naar uw klanten toe gaat, in plaats van ze naar u te laten komen, vinkt u het vakje "Ik lever goederen en diensten aan mijn klanten op locatie aan." En als u uw huis of een ander adres dat u niet wilt, dat Openbaar wordt weergegeven, vinkt u "Verberg mijn adres alleen regio weergeven" aan. Selecteer ten slotte uw leveringsgebied.

Stap 6: kies uw bedrijfscategorie. Probeer de categorie zo nauwkeurig mogelijk te kiezen. U vertelt Google in feite welk type klanten uw bedrijfsvermelding zouden moeten zien.

Stap 7: voeg uw zakelijke telefoonnummer of website toe.

Stap 8: Kies een verificatieoptie. Als u nog niet klaar bent om uw bedrijf te verifiëren, klikt u op 'Een andere methode proberen' → 'Later'.

Hoe u uw bedrijf kunt verifiëren op Google

Er zijn verschillende manieren om uw GMB-vermelding te verifiëren:

• Per briefkaart

• Telefonisch

• Per email

• Directe verificatie

• Bulkverificatie

• Briefkaartverificatie

Stap 1: Als u nog niet bent aangemeld bij Google Mijn Bedrijf, log dan nu in en kies het bedrijf dat u wilt verifiëren. (Als u al bent aangemeld, bevindt u zich bij de verificatiestap.)

Stap 2: zorg ervoor dat uw bedrijfsadres correct is. Optioneel: voeg een contactnaam toe, dat is aan wie de briefkaart wordt geadresseerd.

Stap 3: Klik op 'E-mail'. De briefkaart zou u binnen vijf dagen moeten bereiken - zorg ervoor dat u uw bedrijfsnaam, adres of categorie niet wijzigt voordat deze komt, omdat dit het proces zou kunnen vertragen.

Stap 4: log in op Google Mijn Bedrijf nadat u de briefkaart hebt ontvangen. Als u meer dan één bedrijfslocatie heeft, selecteert u de locatie die u wilt verifiëren. Selecteer 'Nu verifiëren' als u er slechts één heeft.

Stap 5: Voer in het veld Code de vijfcijferige verificatiecode in op uw briefkaart. Klik op 'Verzenden'.

Telefonische verificatie

Google laat het toe dat sommige bedrijven hun locatie telefonisch kunnen verifiëren. Als u in aanmerking komt, ziet u de optie 'Verifiëren per telefoon' wanneer u het verificatieproces start.

Stap 1: Als u nog niet bent aangemeld bij Google Mijn Bedrijf, log dan nu in en kies het bedrijf dat u wilt verifiëren. (Als u al bent aangemeld, bevindt u zich bij de verificatiestap.)

Stap 2: controleer of uw telefoonnummer correct is en selecteer vervolgens 'Verifiëren per telefoon'.

Stap 3: Voer de verificatiecode in uit het tekstbericht die u ontvangt.

Email verificatie

Google laat het toe dat sommige bedrijven hun locatie per e-mail kunnen verifiëren. Als u in aanmerking komt, ziet u de optie 'Verifiëren per e-mail' wanneer u het verificatieproces start. Stap 1: Als u nog niet bent aangemeld bij Google Mijn Bedrijf, log dan nu in en kies het bedrijf dat u wilt verifiëren. (Als u al bent aangemeld, bevindt u zich bij de verificatiestap.)

Stap 2: zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is en kies vervolgens 'Verifiëren per e-mail'.

Stap 3: Ga naar uw inbox, open de e-mail van Google Mijn Bedrijf en klik op de verificatieknop in de e-mail.

Directe verificatie

Als u uw bedrijf al heeft geverifieerd met Google Search Console (een gratis tool waarmee u de zoekprestaties en -gezondheid van uw website kunt beheren), kunt u uw e-mail mogelijk meteen verifiëren.

Stap 1: log in bij Google Mijn Bedrijf met hetzelfde account dat u heeft gebruikt om uw bedrijf te verifiëren met Google Search Console. (Sommige bedrijfscategorieën komen niet in aanmerking voor directe verificatie, dus als u geen melding ontvangt waarin u wordt gevraagd om de vermelding te verifiëren, moet u een andere verificatiemethode gebruiken.)

Bulkverificatie

Als u meer dan 10 locaties voor hetzelfde bedrijf beheert en u bent geen servicebedrijf of een bureau dat locaties beheert voor meerdere bedrijven, komt u mogelijk in aanmerking voor bulkverificatie.

Stap 1: Als u nog niet bent aangemeld bij Google Mijn Bedrijf, meldt u zich nu aan en kiest u een locatie. Klik op 'Get verified' naast de naam.

Stap 2: Klik op 'Chain'.

Stap 3: vul het verificatieformulier in met uw bedrijfsnaam (evenals het moederbedrijf, indien van toepassing), het land of de landen waar u actief bent, alle contactnamen (dwz iedereen die het Google Mijn Bedrijf-account gaat gebruiken), neem contact op met de telefoon nummer, e-mail van bedrijfsmanager (iemand van het bedrijf die kan verifiëren dat u een vertegenwoordiger van dat bedrijf bent) en het e-mailadres van uw Google-accountbeheerder.

Stap 4: Vul het verificatieformulier in. Het kan een week duren voordat Google uw claim heeft beoordeeld en verwerkt.

Hoe u uw GMB-vermelding kunt optimaliseren

Nadat u uw bedrijf heeft geverifieerd, is het tijd om uw profiel te optimaliseren.

Ga naar het dashboard van Google Mijn Bedrijf, klik op de aanbieding waaraan u wilt werken, selecteer 'Info' en kies een sectie die u wilt invullen of bijwerken..

Voeg zoveel mogelijk informatie en media toe, inclusief een profielfoto, het gebied dat u bedient, uw openingstijden, kenmerken (bijvoorbeeld 'rolstoeltoegankelijk', 'gratis wifi'), de dag en het jaar dat u bent geopend en een openbaar telefoonnummer en website-URL.

Iedereen kan een suggestie doen voor een bewerking in uw aanbieding, dus het is belangrijk om alles alles meteen goed te krijgen (zodat u mensen niet aanmoedigt om hun eigen wijzigingen aan te brengen..

U kunt op elk gewenst moment uw bedrijfsprofiel bewerken door u aan te melden bij uw GMB-dashboard, te klikken op 'Info', op het potlood te klikken naast het veld dat u wilt bewerken, uw wijziging aan te brengen en vervolgens 'Toepassen' te kiezen.

Google Mijn Bedrijf-foto's

Volgens Google ontvangen bedrijven met foto's 35% meer klikken naar hun website en 42% meer verzoeken voor routebeschrijvingen in Google Maps.

Foto's moeten ten minste 720 pixels breed bij 720 pixels hoog en JPG- of PNG-bestanden zijn.

Weet u niet zeker hoeveel foto's u moet toevoegen - of hoe ze eruit moeten zien?

Omslagfoto

Uw coverfoto van Google Mijn Bedrijf is een van de belangrijkste, omdat deze bovenaan en in het midden van uw vermelding staat.

Profielfoto

Uw profielfoto verschijnt wanneer u nieuwe foto's, video's uploadt.

Samen met uw profiel en omslagfoto's kunt u andere foto's uploaden om uw vermelding informatief en boeiender te maken.

Google suggesties

Exterieur De buitenkant van uw bedrijf vanuit verschillende invalshoeken. Gebruik drie afbeeldingen van verschillende tijden van de dag (ochtend, middag, avond), zodat klanten uw bedrijf altijd herkennen.

Interieur De binnenkant van uw bedrijf, met een focus op inrichting en ambiance. Drie foto's Geef klanten een duidelijk beeld van hoe het is om in uw bedrijf te staan of te zitten.

Product Een weergave van de soorten producten of diensten die u aanbiedt. Eén foto per producttype of dienst. Toon de producten waar u bekend om bent en zorg ervoor dat de foto's goed belicht zijn.

Werknemers in actie Afbeeldingen van uw werknemers die de verschillende soorten diensten leveren die u aanbiedt. Probeer uw werknemers vast te leggen samen met tevreden klanten.

Eten en drinken Afbeeldingen die uw populairste gerechten op de menukaart vertegenwoordigen. Overweeg het inhuren van een professionele fotograaf want het is lastig om eten goed op de foto te krijgen. Als dat niet binnen uw budget past, gebruik dan een heldere, gelijkmatige belichting (d.w.z. geen schaduwen of duisternis) .

Gemeenschappelijke ruimtes Foto's van ruimtes waar uw klanten tijd doorbrengen (denk aan een lobby of lounge). Eén foto per gemeenschappelijke ruimte. Vertegenwoordig de verscheidenheid aan voorzieningen die u aanbiedt.

Kamers Foto's van verschillende kamers- en suite-opties (indien van toepassing). Probeer uw gasten niet te misleiden.

Team Een teamfoto van uw managementteam en personeel. Gebruik afbeeldingen die uw unieke cultuur en persoonlijkheid laten zien.

Google Mijn Bedrijf-video's

U kunt ook video's toevoegen. Video's moeten: • 30 seconden of korter zijn.

• 100 MB of kleiner zijn.

• 720p resolutie of hoger zijn.

Video's kunnen wat variatie toevoegen aan uw profiel en u laten opvallen tussen andere bedrijven in uw categorie; maak u echter geen zorgen wanneer u geen video’s heeft, ze zijn geen "must have".

Google Mijn Bedrijf Beoordelingen

Een van de beste manieren om toekomstige klanten aan te moedigen om positieve beoordelingen achter te laten? Reageren op huidige.

Affiliate Marketing en adverteren

Wij zijn uw partner als het gaat om Google mijn bedrijf en de online zichtbaarheid verbeteren. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Places

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »