SEO SNEL bedrijfslogoWebsite Migratie Checklist - SEO

Website Migratie Checklist

Website Migratie Checklist

De SEO checklist voor sitemigratie

Gebruik Screaming Frog of een soortgelijke crawltool om een lijst met een overzicht van uw URL's te exporteren. Met deze tool komen zeker URL’s aan het licht waarvan u niet wist dat ze bestonden. Exporteer deze URL's naar een nieuw tapblad in Google-sheets en noem het 'Alle URL's'.

Exporteer het rapport 'Toppagina's' in Google Analytics, plak deze in een tweede tabblad van het Google tapblad en noem het 'Top URL's'.

Gebruik een tool zoals Ahrefs.com voor het analyseren van links om uw pagina's te sorteren op links. Ahrefs noemt dit Best by Links' onder het tabblad 'Pagina's'. Plak ze in een derde tabblad van de Google-sheet.

U heeft nu 3 tabbladen. Al uw URL's. Uw top-URL’s op basis van inkomend verkeer. Uw top-URL’s op basis van links.

Comprimeer al deze gegevens in 3 kolommen. Uw URL's, het verkeer van de afgelopen 30 dagen, en als u Ahrefs gebruikt, de linkscore.

Zodra u dit hebt, voegt u 301 en 404 filters toe. In de linkerkolom van de sheet staan nu de oude URL’s, vervolgens het verkeer van de afgelopen 30 dagen, dan de URL score, (rechts hiervan) om welk type error het gaat en als laatste in de rechterkolom de nieuwe URL’s.

U kunt robots.txt gebruiken om te voorkomen dat zoekmachines uw nieuwe site indexeren voordat u klaar bent. Zorg ervoor dat u dit verwijdert wanneer u daadwerkelijk gaat starten.

301 Redirect uw oude URL’s naar uw Nieuwe Urls!

Controleer nogmaals en zorg ervoor dat gebruikers en bots daadwerkelijk worden omgeleid wanneer ze de oude URL bezoeken. U kunt een tool als Browseo gebruiken om te testen.

Zorg ervoor dat u uw canonical tags die naar het oude domein verwijzen verwijdert.

Evalueer pagina's en uw nieuwe XML-sitemap met de functie 'Fetch and render' van Google Search Console om eventuele extra bugs op te sporen.

Zodra uw nieuwe site alle content bevat en u klaar bent om te migreren, gebruikt u de functie 'Change of Adress' in Google Search Console om Google te laten weten dat u bezig bent.

Zorg ervoor dat u een nieuwe XML-sitemap aanmaakt voor uw nieuwe domein. Test zowel uw oude sitemap en nieuwe sitemap voordat u ze naar Google verzendt. U wilt ervoor zorgen dat elke URL in uw oude sitemap een correcte 301-redirect uitvoert naar uw nieuwe pagina's. Zodra de oude en nieuwe sitemap foutloos zijn, moet u beide indienen bij Google Search Console. Er zijn veel tools waarmee u sitemaps kunt maken.

Kijk uit naar 404 errors, crawlfouten, aantal geïndexeerde pagina's, organisch verkeer en verwijzingsverkeer op het nieuwe domein.

Doe onderzoek naar uw links. U kunt aan mensen vragen of ze hun content willen bijwerken om zo naar uw nieuwe URL te linken. Dit is beter dan een 301-redirect. Zelfs nu Google heeft aangekondigd dan 301-redirects nu 100% van de linkwaarde doorgeven.

Houd tijdens dit hele proces goed in de gaten of u mogelijkheden voor eenvoudige optimalisaties kunt vinden die te maken hebben met ontbrekend, duplicaat of te weinig geoptimaliseerde:

• Titel tags

• Meta Descriptions

• Headings

• Canonicals

• Gebroken links

• Img ALT-tags

• Schema markup

• Robots.txt

• Sitesnelheid

• Crawl- en serverfouten

Marktaandeel

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw marktaandeel te verhogen. Dankzij onze unieke concurrentieanalyse weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Website Migratie Checklist

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren