SEO SNEL bedrijfslogo

Google Agenda

Google Agenda

Google Agenda

Google calendar software kan behoorlijk nuttig zijn. Drukbezette leidinggevenden kunnen verwijzen naar dit programma terwijl ze van de ene zakelijke vergadering naar de andere gaan. Populaire socialites gebruiken ze tijdens het boeken van feesten en andere evenementen. En de eeuwig ongeorganiseerde zijn afhankelijk van Google calendar software om te voorkomen dat belangrijke afspraken ontbreken. Er zijn verschillende calendar programma's op de markt. Een dergelijke applicatie die steeds populairder wordt, is de Google Agenda.

Google calendar is gemaakt door de Amerikaanse multinational Google. De Google Agenda-applicatie stelt gebruikers in staat om persoonlijke of openbare agenda's aan te maken nadat u bent aangemeld voor een Google-account. De accounts zijn gratis en Google slaat de agenda's op in zijn cloud computing-systeem. Dat betekent dat het bedrijf de applicatie- en gebruikersinformatie op zijn eigen servers opslaat. De gebruiker hoeft geen speciale software te downloaden om toegang te krijgen tot de kalender - alle toegang geschiedt via een webbrowser.

Google Agenda kan een stuk minder overzichtelijk worden naarmate u meer evenementen in uw agenda hebt staan. Gelukkig zijn er enkele coole hacks functies die u kunt gebruiken om uw afspraken in Google Agenda veel beter te organiseren.

Hieronder staan onze favoriete tips, trucs en functies die beschikbaar zijn in Google Agenda.

Dus als u uw agenda voor meerdere doeleinden wilt gebruiken, zoals het beheren van uw werkelijke planning, het plannen van perioden met vaste werktijden en het plannen van herhaalde afspraken, dan is er slechts één plek om dit te doen. Maar wanneer u maar met één kalender werkt, worden al deze zaken gelijk behandeld. Dit betekent dat u niet snel en gemakkelijk de belangrijke taken die u voor die dag hebt staan kunt filteren.

Plan vergaderingen met groepen met behulp van "Zoek een tijd" of "Voorgestelde tijden."

Mocht u ooit een afspraak moeten maken met meerdere mensen met een drukke agenda's? Het kan echt vervelend zijn om te proberen te achterhalen wanneer u helemaal vrij bent. Gelukkig heeft Google Agenda twee functies die het zware werk voor u kunnen doen: 'Voorgestelde tijden' of 'Tijd vinden'.

Verberg uw afspraakdetails.

Soms zijn de vergaderingen die u organiseert of bijwoont gevoelig van aard. Houd er echter rekening mee dat een gesloten deur niet de enige manier is waarop anderen weten wat er gebeurt. De details van de afspraak in Google Agenda kunnen meer onthullen dan u wilt.

Voeg een Google Hangout toe aan je evenement.

Wanneer u gemakkelijk een face-to-face vergadering op afstand wilt opzetten klik op de link 'Videogesprek toevoegen' en Google zet een hangout op voor u en de anderen.

Voeg bijlagen toe.

Handig wanneer u een vergadering bijwoont, waarbij u moet verwijzen naar een relevant document.

Schakel de wereldklok in.

Werk t u met teamgenoten die over de hele wereld wonen? Misschien vindt u het moeilijk om erachter te komen hoe laat het is om vergaderingen met hen te plannen. Gelukkig kunt u dat doen - door "Wereldklok" in uw Google Agenda-instellingen in te schakelen.

Werkuren inschakelen.

Niet iedereen heeft een 9-tot-5 mentaliteit, maar ze kunnen best rekening houden met degenen die dat wel zijn. Wanneer u een onconventioneel werkschema hebt dat geen van uw collega's lijkt te onthouden, dan is deze functie iets voor u.

Gebruik bureaubladmeldingen.

Zoals u waarschijnlijk wel kunt zien, ben ik dol op Google Agenda, maar er is een functie waar ik geen fan van ben.

Als u uw Google-agenda hebt geopend als tabblad in uw browser 10 minuten voor uw volgende evenement, dan onderbreekt de 10 minuten waarschuwing alles wat u op dat moment doet en neemt uw scherm over. Vergeet waar u mee bezig was: Google Agenda duikt plotseling op met een groot pop-upbericht in combinatie met een irritant geluid.

Maak tijdvakken voor afspraken.

Ooit nagedacht over het opnemen van "kantooruren" in uw agenda, zodat andere mensen in uw bedrijf een afspraak met u kunnen inplannen? Misschien bent u een part-time consultant met slechts beperkte tijd om te vergaderen, of wilt u de tijden beperken dat uw team tijd met u kan reserveren op bepaalde tijden van de dag.

Blader door interessante agenda's.

Wilt u ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft van vakanties in andere landen, het schema van uw favoriete sportploeg of de tijd dat de zon opkomt en ondergaat? Je vindt deze optie in de zijbalk aan de linkerkant van uw Google Agenda.

Deel uw agenda's met anderen.

Als u Google Apps gebruikt, dan kunt u ook bepalen wie uw agenda ziet, wat ze zien en of ze rechten hebben om deze te bewerken. U kunt uw agenda ook openbaar maken als u dat wilt.

AB Tests uitvoeren

Wij zijn uw partner als het gaat om het uitvoeren van AB tests. We maken uw website hierdoor meer conversiegericht. Hierdoor zal uw bedrijf online beter presteren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Agenda

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »